nedjelja, 2. prosinca 2012.

Smart Girls get more

Bok curke!
Dobila sam 6 Smart Girls Get More lakića, pa danas slijedi recenzija, no prije svega nekoliko uvodnih riječi o brandu. 



"Smart Girls Get More je mini brand koji je osmislila grupa stručnjaka Adda kozmetike kako bi, u vremenima kada su svi zahvaćeni globalnom krizom, ponudila kvalitetan proizvod po iznimno pristupačnoj cijeni. Iskoristili smo sva dosadašnja znanja i iskustva dugogodišnjeg rada u kozmetičkoj industriji i kreirali kvalitetan europski proizvod mini pakiranja i maxi kvalitete; pristupačan i atraktivan apsolutno svima."




Smart Girls Get More ima široku ponudu kozmetičkih proizvoda, s time da su na hrvatskom tržištu u ponudi samo mini lakovi za nokte i maskare, no ispravite me ako ste vidjele još nešto. I da, cijene su i više nego pristupačne, cijela kolekcija je dostupna je po cijeni ispod 20 kn, a sami lakići po 11,90 kn u DM-u. Brand je poljski, a za naše tržište ga nabavlja Adda kozmetika. Ono što mi se najviše sviđa  je što su lakići zbilja minijaturni, imaju svega 5,5 ml, a dolaze u preko 200, što stalnih što limitiranih, nijansi.

Pakiranje je prosjećno, no smatram da u ovom slučaju kupca privlače više cijena i nijanse, nego ambalaža. Kistić također klasika, srednje gust, a u proizvodu se ne nalazi kuglica, što može biti minus pri zgušnjavanju, no sumljam da nećete moći potrošiti tako mali proizvod. Također, lakovi nemaju nazive, već su numerirani, što može oduzimati vrijeme pri pronalaženju određene nijanse.

No nijanse su zaista predivne, i svatko će zasigurno pronaći nešto za sebe i neće imate grižnju savjesti pri trošenju istih, u ponudi imaju nude, glitter, metalic i šarene lakiće, trebate samo izabrati.





Nijanse:






142: 





144:




145:



147:



149:



150:






Ovaj proizvod je za vas ako tražite:
- velik izbor nijansi
- cjenovno prihvatljiv proizvod
- mini pakiranje

Možda biste ga trebali izbjeći ako tražite:
- veliku izdržljivost i pigmentaciju
- brzo sušenje





I to je to. 
Jeste li već isprobale koji Smart Girls Get More lakić?

Broj komentara: 15:

  1. Odgovori
    1. Na njihovoj FB stranici dobila sam informaciju da su 11,90, a takva cijena je i u mom Dm-u. :)

      Izbriši
  2. Nemam nijedan njihov lakić jer iskreno, iste su cijene kao Essence lakovi, a dobiješ više proizvoda. Tako da su mi čak preskupi za mini pakiranje. Ali jako mi se sviđa nijansa 142, lijepe šljoke dugačke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam zašto, ali meni Essence mini lakovi ne odgovaraju, prebrzo mi se počnu ljuštiti.
      Moja najdraža je 150, prava božićna nijansa. :)

      Izbriši
  3. Meni su baš zgodni ovakvi mali lakovi :D...

    OdgovoriIzbriši
  4. kak su slatki :D
    meni malo smeta to dizanje cijene..prvo su bili 10,90 pa 11,90 a ako kazete da su sad 14,90 definitvno se ne isplate. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bila sam danas u Dm-u i cijena nije dizana, 11,90 kn je. :)

      Izbriši
  5. i ja bi se složila da su malo preskupi za 5,5 ml mada ima stvarno lijepih nijansi. nemreš ih ne primijetiti kad dođeš na blagajnu :P
    ovaj prvi šljokasti i ja imam, majka me danas ugodno iznenadila :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Very nice colors. I like that colors. All look great. Would you like to folow each other via bloglovin? Have a nice day.

    http://www.fashiondenis.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Obožavam Smartiće! Ne volim imati lak na noktima duže od dva do tri dana pa su mi ovi super. Iako, nisam sigurna, ali mislim da su u mom Dm-u 14,90. Bila sam u petak, ali nisam obraćala pažnju na njih. Morat ću otić to provjerit. Nijanse 147 i 150 su mi favoriti, totalno blagdanske boje :)
    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi govore da su 14,90 kn, ali ja to nisam vidjela, pa vidiš fotku. :)

      Izbriši

Hvala ti na komentaru! :)