Kontakt


Poslovne ponude primam preko maila: 
sarasmagicalworld@gmail.comDISCLAIMER:

1. Proizvod uvijek isprobavam barem mjesec dana prije nego pišem/snimam recenziju za njega.
Također, molim da me se ne požuruje za recenzije jer to smatram neprofesionalnim, osim ukoliko se ne radi o promociji određenog branda koja traje u unaprijed isplaniranom razdoblju. Ipak, to ne uključuje NEW IN rubriku u kojoj će se vaš proizvod naći prije.

2. Ne dogovaram i ne obećajem klasične pisane recenzije. S obzirom na količinu proizvoda koje dobivam ne stignem uvijek isprobavati samo proizvod jednog branda i često ih isprobavam paralelno pa mi je potrebno dodatno vrijeme da efekte vidim na koži i uklonim usporedne utjecaje na kožu, posebno kod preparativne kozmetike. To može biti više/manje unosa vode u organizam, bolja/lošija prehrana ili paralelno korištenje nekog drugog proizvoda koji je mogao doprinijeti dobrom ili lošem efektu koji Vaš proizvod ima na mojoj koži.

3.Kako bi svojim čitateljima dala potpunu transparentnost u recenziji, pri suradnji prakticiram sljedeće:

Ukoliko želite da surađujemo, proizvod šaljete na moju kućnu adresu koju dajem mailom na vaš zahtjev, a slanjem proizvoda prihvaćate uvjete koji su postavljeni na blogu.

Na mom kanalu postoje 3 stalne rubrike video klipova, a to su NEW IN, KANTA ZA SMEĆE i FAVORITI, a proizvod koji šaljete naći će se u minimalno 2 od 3. Točnije, proizvod uvijek pokazujem u NEW IN videu (što sam kupila/što sam dobila) jer tako moji čitatelji dobivaju informaciju o lansiranju novih proizvoda na tržište. Taj video ne uključuje detaljnu recenziju proizvoda već samo prvotno mišljenje koje imam o njemu. Nadalje, ukoliko mi se svidio proizvod uključujem ga u video FAVORITI u kojem detaljnije pričam koje su točno prednosti korištenja te zašto (i kome) bih ga preporučila za kupnju. Najposlije, proizvod uključujem u video KANTA ZA SMEĆE u kojem se nađu svi proizvodi koje sam potrošila u posljednje vrijeme (kupljeni vlastitim novcem ili dobiveni na recenziju) i najdetaljnije pričam o svakom proizvodu posebno.

4. U recenzijama govorim zašto mi se proizvod svidio, koje su prednosti i mane, kome bih ga preporučila, kome ga ne bi preporučila te kakvi su mu cijena, pakiranje i ostalo.

5. Ne snimam video recenzije o posebnom proizvodu osim ako mi se nije posebno svidio.

6. Isprobavam proizvode koji su namijenjeni mom tipu kože pa molim da prije dogovaranja suradnje uzmete u obzir moj tip kože lica (mješovita), tip kože tijela (dehidrirana), starost kože (mlada) te osobne preferencije (primjerice, ne volim shimmer u proizvodima za lice i usne, ne volim pretjerano matiranje lica).

7. Volim da i moji čitatelji isprobaju proizvod o kojem pišem/snimam pa uvijek stremim i ka organiziranju darivanja preko kojeg i oni mogu dobiti proizvod koji mi se svidio.

8. Što se tiče pisanja modnih postova i snimanja videa sa outfitima, pitanja i prijedloge za recenzije šaljite posebno na mail.

9. Na svaki video veže se post u kojem su navedene sve informacije o spomenutim proizvodima te slike.

10. Statistika Youtube kanala je javna (VIDI OVDJE), a statistiku bloga dajem na upit.HVALA!

4 komentara:

  1. Draga Sara, mogu li te zamoliti da mi preporučiš neku knjigu za putovanje (idem na more-8 dana) mislila sam onu knjigu na engleskom THE LAST SONG. Što ti se čini ?? I usto bi te pitala koji je najbolji lak za more i gdje ću ga nabaviti? Hvala naprijed, ti si mi najdraža blogerica XOXO :)

    OdgovoriIzbriši
  2. draga saro super si , ali me zanima kako tako predobro cupas obrve? jesi li koristila neko pomagalo jer sam vidjela na ytu da imaju neki oblici od plastike pomocu kojih savrseno ocupas obrve , a kako ti radis , tj cupas? molim te kazi jer me stvarno jako zanima! <3

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)