Autorica

Dragi čitatelju
drago mi je što si posjetio moj blog.

Ja sam Sara. Ljubav prema makeup-u kod mene se razvila prije nekoliko godina, a za bloganje sam se odlučila iz jednostavnog razloga - da pokažem svoje talente i iznad svega, ljubav prema makeup-u i kozmetici koju dijelim s mnogim djevojkama. Nisam nikakav profesionalac, samo uživam u ovome što radim pa moje savjete uzimate na svoju odgovornost. Ono što odgovara mojoj koži, ne mora nužno odgovarati i vašoj. Ipak, kod svakog posta navedene su dvije-tri o mojoj koži kao uvod u recenziju.


Dobra sam u nekoliko stvari: stranim jezicima, voljenju svojeg psića Miške, spavanju, cjelodnevnom gledanju Youtube videa, hranjenju jaffa keksima i Maoam bombonima (zapravo, bilo što slatko) i vođenjem ovog bloga (skromno se nadam). Zanimaju me životinje, pomaganje ljudima, makeup, moda, putovanja - svašta.


Uz blog, snimam i Youtube video klipove pa ako si zainteresiran(a) i za sadržaj koji se nalazi tamo, klikni OVDJESukladno mojim interesima, na ovom blogu pronaći ćeš informacije o makeup-u, modi, zdravoj prehrani, kućnim ljubimcima, DIY projektima itd...


Nadam se da ćeš uživati! 
Hvala na čitanju i/ili gledanju. :)PŠŠŠT...

*Tip kože lica: mješovita do masna koža, zimi dehidrirana
*Tip kože tijela: suha i dehidrirana

*Kosa: duga, tanka, beživotna, frizzy s mnogo baby vlasi, prirodno kestenjasta 
*Problemi sa kožom: rijetki - poneki prištić i perutanje u hladnijim mjesecima
*Podton kože: neutralan
P.S. Snimila sam i video s nasumičnim činjenicama o sebi pa ako te zanima, baci pogled. 


Broj komentara: 9:

Hvala ti na komentaru! :)