četvrtak, 26. siječnja 2012.

Manhattan Soft Mat Loose Powder RECENZIJA



Drage moje,
Na našim policama odnedavno postoje 3 različita transparentna pudera (Bourjois, Manhattan i Essence) i sva tri služe za fiksiranje tekuće podloge i matiranje.Bourjois i Essence proizvode nisam imala priliku isprobati, no ono što znam je da su Bourjois i Essence bijele boje te da je Essence-ov manje gramaže i jeftiniji. Manhattan-ov i Bourjois-ov gramažom vrlo slični, dok je Bourjois-ov je 30-ak kn skuplji. Da ne duljim, danas donosim recenziju Manhattan Soft Mat Loose Powdera.



Opis ambalaže:
Proizvod dolazi u plastičnoj crnoj kutijici koja sadrži 20g proizvoda. Krenimo od samog otvaranja. Puder se otvara u smjeru kazaljke na satu, ne na vakum. U pakiranju se nalazi spužvica koja služi za nanošenje, no ja je ne koristim. Preporučam kabuki ili neku drugu gustu četku, a ne spužvicu.
Ispod spužvice je plastični dio na kojem su rupice iz kojih proizvod izlazi, a preko nje je zaštitna folija.



Moje mišljenje:
Mislim da je proizvod jako kvalitetan i dobre cjene s obzirom na gramažu (60 kn). Ne koristim ga svakodnevno pa mislim da će mi potrajati. Toplo preporučam, ako imate osjetljivu do masnu kožu.



I za kraj, savijet!
Mislim da ljudi griješe kad koriste samo puder u prahu ili u kamenu bez tekuće podloge. 
Zapamtite, ovo je mat proizvod što znači da vas rješava viška sjaja prisutnog kod masne kože. Dakle, ako imate suhu kožu, nikako ga nemojte koristiti bez podloge. Koja je poanta, kad puder ne služi za prekrivanje već za završni finiš koji ostalu šminku drži na mjestu.



Jeste li vi isprobale ovaj proizvod? 
Kako vam se čini?

Broj komentara: 11:

  1. Nisam isprobala ali sam ga gledala...imam masnu kožu tako da mislim da će i ovaj doći na red :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj Essence-ov ako ti se sviđa. Jeftiniji je nekih 40 kn.
      No, ako te se ovaj dojmio, možda je to prava stvar za tebe. Moje mišljenje je da su stavili malo previše proizvoda u pakiranje. :S
      No, da je kvalitetan, je. :D

      Izbriši
    2. Probala sam Essence-ov ali i nije baš učinio željeni trik ali je ok i upotrebljiv za brzinski make up :)
      Svakako ću probati ovaj jednom, kad već zaista dođe na red:D

      Izbriši
  2. Potpuno se slazem s ovime na kraju :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam Bourjois, ali onu stariju verziju i stvarno je super! Naravno da sam već upikirala ovaj i strpljivo čekam da se sveti Bourjois potroši (novogodišnja odluka - ne kupovati novo dok ne potrošim staro i odnosi se samo na dm/Kozmo/Müller)! Kako funkcionira taj poklopac s rupicama? Imam jedan highlighter s takvim patentom i uvijek više proizvoda završi negdje uokolo! U čemu griješim i je li tako i s ovim puderom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ti je odluka odlična. :D

      A kako funkcionira?

      Meni osobno treba vrlo malo proizvoda, pošto mi se nekad sviđa da malo "svijetlim", izgleda prirodnije. Uglavnom, okrenem poklopac naopačke (ne onaj s rupicama, već pravi poklopac) i na njega posipam malo proizvoda. Čisto dovoljno izađe. Zna ostati i malo proizvoda na rupicama, pa i to pokupim, a onda opet zalijepim onom folijom, stavim na to spužvicu i poklopim. :D

      Izbriši
  4. Gledam ga već neko vrijeme, ali nekako ne volim te pudere u prahu, čak niti one u kamenu jer s njima mi lice nema nikakvog sjaja i izgleda ko da sam stavila 3 kile pudera :S no možda ovaj i probam, gledam ga svaki puta kad sam u Dm-u i nikako se odlučit za kupovinu :D

    OdgovoriIzbriši
  5. ovo je najbolji završni puder ikad :)
    obožavam ga, čak i kad ga samog stavim na lice, super mi izgleda, jer sam inaće svijetlije puti :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)