nedjelja, 22. veljače 2015.

Soft smokey eye + darivanje 4

Došlo je vrijeme da vam predstavim i četvrti look koji prati darivanje, a ovoga puta odlučila sam se za nešto što nije moj klasični look u smislu da ja volim izražen i taman eyeliner kojeg kojeg prate nude usne, iako se moja preferencija za svijetlim ruževima podosta promijenila u posljednje vrijeme. Danas sam vam ovim look-om odlučila pokazati 2 stvari. Jedna je da i tamne nijanse na očima mogu izgledati suptilno, a druga je da, ukoliko imate tanke usnice i obično koristite nude ruževe kako bi ih vizualno povećali, to ipak možete učiniti i koristeći tamnije nijanse.


Kako bih postigla look najprije sam na lice nanijela Bourjois Healthy mix serum koji je zaista puder za kojim posežem na dnevnoj bazi jer mi se sviđa kako izgleda na mojoj koži, jer mi koža zaista blista i izgleda kao da na njoj nije ništa, a ten je ipak ujednačen. Ispod očiju sam nanijela i Max Factor pan stik, a preko njega puder u kamenu kako bi sve ostalo na mjestu. Sljedeći korak koji nikako ne preskačem je svakako popunjavanje obrva, a u te svrhe koristim NYX eyebrow gel u nijansi Brunette koji obožavam jer je jako pigmentiran, a kada se osuši postaje vodootporan što je must za moje obrve. Što se tiče samih očiju, postupak je vrlo jednostavan. Najprije sam kapke pripremila Avon bazom za oči, pa uzela Sleek Storm paletu i iz nje nijansu Perfect storm (shimmerasta ružičasta) nanijela na pokretni dio kapka, ispod pregiba. Zatim sam kistićem pokupila nijansu Firestorm (tamnija shimmerasta ružičasta) i nanijela je u pregib i ispod donje linije trepavica. Rubove sam izblendala MUG Beaches and cream sjenilom, a nanijela sam ga i ispod donje linije trepavica. Za kraj sjenčanja uzela sam još MAC Beauty marked sjenilo (tamna ljubičasta) i njom pojačala intenzitet vanjskog kuta oka. Za kraj sam još uzela Maybelline master kajal (crnu olovku) te je nanijela umjesto tuša, na waterline te je koristila i za tightlining. Maskara koju sam koristila bila je Maybelline Lash sensational.
Kako bih završila s licem, nanijela sam još Collistar bronzer i Inglot sjenilo u nijansi 393 umijesto highlightera. A što se tiče usana, pripremila sam ih Nivea lip butterom od vanilije i makadamije, a zatim na njih nanijela i ružičasti ruž u nijansi 185 plushest pink i Look by bipa olovku (bombon), no ukoliko želite ići na još dramatičniju verziju, predlažem Bell royal mat ruž u nijansi 03, koji sam vam pokazala na jednoj od slika ispod. U posljednje vrijeme zaista pokušavam eksperimentirati s ruževima pa vama predlažem isto.



VIDEO

*   *   *

Korišteni proizvodi
Bourjois Healthy mix serum (52 vanilla)
Max Factor pan stik (12 true beige)
Oriflame compact powder
NYX eyebrow gel (Brunette)
Avon baza za sjenila
Sleek Storm paleta sjenila (Perfect storm, Firestorm)
MUG beaches and cream sjenilo
MAC beauty marked sjenilo
Maybelline master kajal (crna olovka)*
Maybelline Lash sensational maskara*
Collistar bronzer
Inglot 323 sjenilo (pearl) - highlight
Nivea lipbutter (vanilija i makadamija)
Maybelline color sensational ruž (185 plushest pink)*
Look by bipa olovka (bombon)


Pogledaj recenziju Sleek Storm palete
Pogledaj recenziju Max Factor pan stika
Pogledaj recenziju i demo Maybelline lash sensationalmaskare


P.S. Želiš osvojiti maskaru u 4. darivanju?**
1°Pretplati se na kanal ThePSara. (KLIK)
2°Lajkaj Maybelline New york - Hrvatska stranicu na Facebooku.(KLIK)
3°U komentar napiši ime pod kojim si pretplaćen na moj kanal na youtubeu.

-sretno-

2 DOBITNICE TREĆEG DARIVANJA:
*Mihaela Rotim
*Ana Zagajski


Javite se sa svojim podacima (u poruci) 
na mojem Facebook fan pageu.


*Proizvode označene jednom zvjezdicom poklonio je Maybelline, no zadržavam pravo na iskreno mišljenje, kao i u svakom postu.
**Darivanje je dostupno samo unutar RH, a za slanje je odgovoran Maybelline. Traje tjedan dana, od 22.2. - 28.2.2015. (u ponoć). Molim vas da se potpišete samo jednom i da se ne natječete ukoliko ste osvojili maskaru u kojem od prethodnog darivanja koje organizira Maybelline.

Broj komentara: 157:

  1. Look je odličan, baš nešto što bih i ja nosila :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. pratim te pod imenom Ana Kudlacek

    OdgovoriIzbriši
  4. aaa jesjes,hvala :)) sretno svima! i opet prekrasno ;D uzivala sam gledajuci sve look-ove koje si radila!

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
  5. Lucija Martinić :)
    btw odličan look! wow *_*

    OdgovoriIzbriši
  6. terezijasatinov@gmail.com
    look je fantastican👌👏

    OdgovoriIzbriši
  7. Ines Klarić

    preedobro!
    samo tako nastavi :)

    OdgovoriIzbriši
  8. KristinaBeautyLife - pod tim imenom te pratim

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako uspes da stavis da ti se slike vrte kao ovo soft smokey eyes.

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)