utorak, 22. srpnja 2014.

Avon new in & ljetni makeup tutorial

Drage moje,
danas vam donosim još jednu suradnju, a ona je ovoga puta sa Avonom. Ukoliko još niste vidjele onu sa Le Makeup Freak, kliknite ovdje. Sada, pak, nastavite čitati jer ćete vidjeti koje sam to kozmetičke stvarčice dobila nedavno od Avona te koji sam look kreirala za njihov kanal.





Naime, prije nekoliko dana sam dobila ponudu od Avona da kreiram look u čast lansiranju njihovih redizajniranih Senses gelova za tuširanje. Također, proizvode koje sam koristila u videu birala sam sama, a podlogu mi je pomogla izbrati draga Ivana sa Makeup Break bloga, koja je apsolutni maher u savjetovanju jer je isprobala stvarno velik broj Avon proizvoda (bacite pogled na njezin blog). Hvala ti. :*


Neću puno duljiti pa se bacite na gledanje fotkica i čitanje kratkih dojmova o proizvodima. Prije svega, hvala puno na gelovima za tuširanje, oni su slatki dodatak koji nisam očekivala, a ipak dobila (Avon voli razmaziti blogerice). Njih još nisam koristila pošto volim potrošiti trenutne zalihe prije otvaranja novih preparativnih proizvoda, pa to vrijedi i za gelove za tuširanje. Mogu vam samo reći da jako fino mirišu, a moj je favorit 2u1 extreme muška verzija gela (grejp i cedrovina) koji mi je bio i inspiracija za look. Dobila sam još 3 verzije Senses šampona; Peaceful reflection (orhideja i malina), Awakening (citrus zing) i Refreshing lagoon (kruška i lubenica). Trenutno se, u kampanji 10, prodaju za 17 kn.


Prvi dekorativni proizvod koji mi je trebao za kreiranje look-a je tekuća podloga, a u te sam svrhe izabrala Umirujuću (Calming effects) podlogu koja mi je teksturom i finišom zaista super sjela. Na koži izgleda vrlo sjajno i prirodno. Prekrivanje joj je, posljedično, lagano, no prištiće uvijek možete riješiti lokalno korektorom. Ljeti vam ne preporučam teške podloge, malo odmorite kožu. Ukoliko tražite neku pravu ljetnu podlogu, laganu na koži, s kojom se nećete dodatno zasjajiti (što me ugodno iznenadilo), bacite pogled na ovu. Moja nijansa je light nude, a cijena je 57 kn u kampanji 10 (originalno 85 kn).
Kapke sam pripremila vodootpornom podlogom za sjenilo o kojoj sam čitala stvarno lijepe stvari, a blagoslov mi je dala i Ivana. Mogu reći da dobro obavlja posao, sasvim je solidna pa imate moj blagoslov za nabavku, posebno pošto je trenutno možete nabaviti za 29 kn (originalno 45 kn).

Trebao bi mi je i bronzer, pošto ljeti volim dodati malo boje licu, jer sam vrlo svijetle puti. U trenutnoj ponudi Avon ima 2u1 bronzer i iluminator u 2 nijanse, a ja sam se odlučila za tamniju i nisam požalila. Na licu lijepo izgleda (ne pretamno), a dobra stvar za početnike je i što se boja može nadograđivati. Dodatak je i tekstura koja se vrlo malo trusi (bronzer ništa, a iluminator vrlo malo). U trenutnoj je kampanji cijena 59 kn (originalno 90 kn).


Za kapke sam trebala nekoliko sjenila pa je odabir pao na True color quad paletu u nijansi Go natural. Nijanse su zadovoljavajuće pigmentacije, ne truse se previše (mrvicu svijetla nijansa), a dobro je i što u paleti dobijete 4 različite nijanse, od svijetle do tamne (koja je mat pa se njome mogu ispuniti i obrve). Izbor je također velik, a cijena od 59 kn ok (originalno 85 kn).


Izabrala sam i 2 različite olovke i tuš. Smeđu olovku sam koristila za popunjavanje obrva i na waterline-u pa se pokazala vrlo dobrom, no u ljetnim mjesecima bilo bi bolje da na obrvama koristite vodootpornu, na što nisam pazila pri odabiru. Ova je zaista dobra, mekana i pigmentirana, a super je i cijena od 17 kn (originalno 29 kn). Druga olovka koju sam izabrala je tirkizna. Radi se o hvaljenoj Supershock gel olovki za oči koju vole i sestre Pixiwoo (nijansa Savage). Zaista je dobra, kremasta i lako se razmazuje i blenda s ostalim nijansama. Cijena joj je trenutačno 32 kn (originalno 46 kn). 


Tuš ljeti mora biti vodootporan pa sam izabrala Extra lasting tuš za oči, koji je odličan kao i ostatak Extra lasting linije. Nisam sigurna kako bi se početnice snašle sa kistićem (jer nije tanak, već srednje debljine) no ja sam bez problema potegla liniju iz prve. Potpuno je crn i ostaje na očima dok ga ne skinete. Cijena je trenutno 56 kn (inače 80 kn). Maskara je Infinitize, koja mi se prvenstveno dojmila zbog četkice, jer super razdvaja i produžuje trepuše. Što se tiče formule, moram priznati da je vrlo vodootporna, što mi se ne sviđa jer je teško skidam samo toplom vodom (što preferiram), no sa uljnim odstranjivačem nije problem. Cijena joj je 39 kn (originalno 75 kn), što smatram dosta dobrim, a na akciji su i mnoge druge maskare.


Cijeli look zaokružio je ruž u pravoj ljetnoj nude nijansi (Natural Flush) bez šljokica, jer njih zaista ne volim. Jako je kremast, fin i pigmentiran, a cijena mu je samo 29 kn, što mislim da je super. Originalno je 50 kn. Dobila sam još i fiksator, koji je tako postao duplić (jer istog već imam u kolekciji). Po mojem mišljenju obavlja posao, no priznajem da sam do sada isprobala samo 2 različita. Ukoliko idete na posebnu priliku kada šminka mora biti fiksirana, ovo će vam dobro doći, a i sporo se troši. Nisam sigurna za cijenu, no mislim da je ispod 50 kn. Recite mi u komentarima, ako vi znate. :)

A sada brzo klik na video da vidite kakav sam vam ljetni look složila sa ovim proizvodima. Nadam se da će vam se svidjeti!


Kako vam se svidio look?
Koji su vaši najdraži Avon proizvodi?
 Imate li možda neke preporuke 
za moju sljedeću kupnju?

*Proizvodi su dobiveni besplatno. Ipak, zadržavam pravo na iskreno mišljenje, kao i u svakom postu.

Broj komentara: 9:

  1. Super je look! :) Sviđa mi se kombinacija boja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Slatkica Sarica. Super si i super su stvarčice, a o paletici neću pričati jer svaku od njih vrijedi imati

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan look, oduševljena sam! :) Obožavam Avon, volim njihove ruževe, gel lakove, olovke za oči, ove nove palete sjenila su famozne... Morat ću probati i fiksator, a upravo sam naručila i bazu za sjenila jer je baš dosta hvale. Duo bronzer & iluminator isto imam ali ga još nisam stigla isprobati. Nijansa ruža je predivna <3
    Mogla bih nabrajati do sutra, Avon ima hrpetinu dobrih proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. Baš mi je drago da ti se sviđa. :) Istina, stvarno imaju super stvari. :D

      Izbriši
  4. Kako sam danas konačno došla natrag u Zg, odmah sam krenula pregledati sve živo među blogovima da vidim propušteno :)
    Prvo ovaj video, jer sam preko mobitela pročitala ali je bila veza preslaba i jednostavno nisam mogla vidjeti...
    Hvala ti na spominjanju! :**
    Baš mi je drago da ti je puder ispao dobar, i nijansom i svime. :))
    Krasno ti stoji taj dewy izgled :D
    Za smeđu olovku sam mislila da ti neće biti dobra za obrve jer će se kužiti previše, da se neće dobro stopiti itd ali kada si "od-zoomirala" sve je bilo dobro. SuperShock olovku imam u nijansi Black i Golden Fawn (najljepša olovka koju sam ikada vidjela, a povučena iz prodaje :( ). Te olovke su super, najpostojanije ikad, jedino što ih je noćna mora šiljiti, kao da se tope u šiljilu i samo naprave nered. Kupi posebno šiljilo samo za tu olovku (Essence, 8kn ili ako nađeš dobro a za manje još bolje) jer će biti teško šiljiti bilo što drugo u tom šiljilu poslije. To znam jer su mi se neke nude i crvene olovke za usne gadno zamazale tako.
    Fiksator mi je isto super, a baza mi je HG i Avonovih i dekorativnih proizvoda općenito. Nijedna druga mi nije držala sjenilo bez da se nakuplja u pregibu kao ova. Nju uvijek imam u zalihi jer ju brzo trošim i bojim se da je ne povuku, al se nadam da neće jer je vrh......

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)