srijeda, 16. srpnja 2014.

Razmjena iznenađenja sa Le Makeup Freak

Drage moje,
danas vam donosim jedan vrlo uzbudljivi new in za kojeg je zaslužna prekrasna Ivana sa bloga Le Makeup Freak. Naime, prije nekoliko mjeseci ona mi je predložila da složimo tajne paketiće jedna za drugu te ih, kada sakupimo dovoljno stvari, pošaljemo. Moram priznati da imamo poprilično sličan ukus po pitanju kozmetike pa se nisam morala ni trenutka premišljati i oduševljeno sam pristala.


A sada ubrzajmo do prije dva tjedna. Moj paketić se napunio, stvarčice su zamotane, poručice napisane, adresa spremna na posebnom papiriću. Put pod noge, pravac pošta. Paketić je Ivani stigao već dan poslije, a javila mi je i da joj se jako sviđa. Meni je Ivanin paketić stigao nekoliko dana kasnije, a na videu možete vidjeti i kako sam uzbuđena bila pri otpakiravanju. Ivana je post već napisala, pa ukoliko vas zanima što sam ja njoj pripremila, klik OVDJE.


A sada se bacimo na stvarčice koje sam dobila. Mogu stvarno reći kako sam jako zadovoljna s paketom i da sam jako sretna što smo se odlučile na ovaj pothvat. Ivana, svaka čast, super si izabrala! Birala bih vrlo slične nijanse i sama! #ugogirl



Ako ne želite da vam post pokvari iznenađenje, 
pogledajte najprije video.

VIDEO


*   *   *


Prije svega, u paketu su se našle slastice, 4 mini Mond čokoladice i Milka. Tko me god malo poznaje zna da jako volim slatko tako da s ovime nikako nije mogla pogriješiti. Sve sam već pojela, zar ste sumnjali? Našli su se tu i testeri nekoliko Bioderma toniranih kremica za ljeto te Naobay extra rich nourishing cream u tri paketića, a dobila sam i tester Kerastase šampona. Veselim se isprobati ih. 

Kad smo već na tekućim proizvodima, Ivana mi je pripremila Vichy idealia BB kremu u nijansi medium koja mi je mrvicu tamna, jer sam ja poprilično svijetla. Ipak, znam da Mirela sa bloga Petite Cherie ima light verziju iste, koja joj je presvijetla pa ćemo se zamijeniti. Ivana, nadam se da se ne ljutiš. Jako mi se sviđa kremica pa bi bilo šteta da stoji u ladici. A i tekuće podloge/bb kreme su uz sjenila ono što najviše volim pa je to motivacija više. U puno svojih FOTD postova Ivana koristi Catrice prime and fine bazu za lice kojom ga priprema za daljnje nanošenje podloge. Nisam još isprobala Catrice bazu, no ukoliko je ona često koristi i zadovoljna je njome pretpostavljam da će i meni odgovarati. Daljnje dojmove javim vam kad je dobro isprobam, ali jako se tome veselim pošto imam samo jednu slikonsku bazu kojom nisam zadovoljna pa bi ova mogla vrlo lako nadmašiti prethodnu.

Ivana mi je pripremila i nekoliko sjenila zbog čega sam jako sretna. Najprije, tu su dobro znana Catrice sjenila koja već dugo koristim pa će i ova sigurno pronaći mjesto u mojoj ladici sa svakodnevnom šminkom. Nijanse su New in brown i Plum up the jam. Apsolutno divno izgledaju na očima, posebice New in brown. Našla se tu i Wet and wild paleta što me također obradovalo, jer mnoge moje kolegice stvaraju divne look-ove s njima pa ću, vjerujem i sama to moći pomoću ove paletice. Nijanse su opet po mojem guštu, kombinacija mat i shimmerastih u nježnim tonovima. Paleticom sam se već igrala i stvarno divno izgleda na očima.

Tu su se još našle i dvije velike palete rumenila. Jedna paleta je od dobro znanog Sleeka kojeg toliko volim dok je druga Makeup Revolution (nijansa Hot Spice) i sadrži apsolutno divne breskvaste nijanse kojih, moram priznati, manjka u mojoj kolekciji pa je ovaj proizvod stvarno dobrodošao. Sleek trio paletu u identičnoj nijansi (Pink sprint) kupila sam i ja njoj pa mi nije nimalo žao što sam je i sama dobila. Znate dobro da su Sleek moja najdraža rumenila tako da požurite do Sleek stranice da ovu paletu još ulovite na akciji (-50%). Uz ovu nijansu snižena i je i nijansa Fire, koju sam uzela sebi i također je divna. Nemojte da vas plaše nijanse, divno izgledaju na licu i stvarno možete dozirati količinu pigmenta kojeg nanosite na lice. Makeup Revolution paleta sadrži krasne nijanse, a ukoliko vas zanima, Ivana je i sebi uzela jednu pa brže - bolje do njezinog bloga na čitanje recenzije (klik ovdje).


Ukoliko pratite Ivanin blog znate da je ljubiteljica ruževa pa sam tako očekivala da će i meni poslati nekoliko primjeraka. Stvarno je odabrala divne nijanse pa sam tako dobila Bourjois Rouge edition ruž u nijansi 12, Deborah nude ruž u nijansi 2 i NYX matte ruž u divnoj svijetlo ružičastoj nijansi Pale pink. On mi se ujedno i najviše sviđa, ali svi divno izgledaju na usnama! :D


Tu su se još našle i 2 olovke, jedna za oči (Catrice Eyeshadow pen C04 Mermaid it), a jedna za usne (Essence 12 whish me a rose) i stvarno super izgledaju na licu. Posebno mi se svidjela ova za oči, što je Ivana i pretpostavljala (vidi video). Divna je, kremasta i vodootporna pa se ne nakuplja u pregibu, a nijansa je baš po mom guštu. Nabaviti ću si zasigurno još koji primjerak.

I za kraj imamo još 2 stvarčice, Look by Bipa kist za nanošenje rumenila. Ivana mi je napisala da je posebno dobar za nanošenje jako pigmentiranih rumenila pa će mi super poslužiti jer takvih imam jako puno. Osim toga, kistova nikad dosta! Tu su još i Ardell demi wispies umjetne trepavice koje su poznate kako najpopularnije umjetne trepavice koje divno i prirodno izgledaju na svakim očima. Njima sam se, moram priznati, možda najviše razveselila jer sam ih potajno priželjkivala.
I to je to! Nadam se da ste uživali čitajući ovaj post jednako koliko sam ja uživala pišući ga i snimajući video i da ćete baciti pogled i na Ivanin blog, jer je zaista divan i redovito ga čitam!
*  *  *
LE MAKEUP FREAK - blog
LE MAKEUP FREAK - facebook

Ivana, hvala ti još jednom na divnom poklonu!


Kako vam se sviđa ovaj tip videa?
Volite li gledati reakcije na razmjene paketića?
Razmjenu između kojih blogerica biste posebno voljele vidjeti?



Broj komentara: 11:

  1. Predobro ej, prištiš od uzbuđenja i veselja hahah :D Tako je i meni bilo kad sam Sjajolikin paket otpakiravala. Sve sve mi se sviđa i baš je pogodila sa pravim stvarima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha pa kako i ne bi!? :D Drago mi je i da se tebi sviđa. :D

      Izbriši
  2. ova suradnja mi je super sjela, obožavam oba dva posta... ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Aaaaaa predivno! :) Obje ste poslale super paketiće, a umrla sam na smijeha na to što ste obje za onu drugu odabrale isto Sleek rumenilo :D i mislila sam si da je tako kad je Ivana napisala da ćemo se smijati u vezi s tim rumenilom kad vidimo i tvoj post :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Super stvarno predobar paketić :) <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Super je ! I meni se svidja Vichy-eva krema, kupila sam tamniju nijansu, zatim mi je dugo stajala u ladici,a kad je doslo ljeto nonstop sam je koristila :)

    Provjeri i moj blog: www.chocolateandotherdrugs.com

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)