srijeda, 2. travnja 2014.

#2 Favoriti sezone: zima

Drage moje,
danas sam za vas opet pripremila post i popratni video, a radi se o favoritima sezone. U prošlim favoritima sezone (do kojih možete ovdje) rekla sam vam da ne želim raditi mjesečne favorite jer jednostavno mislim da ne bi bili zanimljivi, pošto se ne skupi dovoljno stvari koje su mi se svidjele svaki mjesec. Drugi razlog je što svaki proizvod želim isprobati barem nekoliko mjeseci prije nego što ću ga preporučiti.


Prošla je još jedna sezona, odnosno zima pa je vrijeme za nove favorite sezone. Što mi se to točno svidjelo, saznajte u nastavku. Ono što je zanimljivo, jest da ove sezone nemam toliko novih favorita dekorativne kozmetike, već više preparative.


Prije svega imamo moju najdražu četkicu za zube koju sam koristila kroz zimu, ali i prije. To je Curaprox četkica za zube koja je nešto skuplja od većine prosječnih četkica za zube, no ipak, mislim i da je bolja od većine. Ne studiram stomatologiju pa se ne razumijem previše u ono što bi dobra četkica za zube trebala sadržavati, no moram priznati da osobno preferiram široke četkice sa puno vlakana. Ne znam zašto, no ovim četkicama uvijek super operem kutnjake i umnjake, što mi je jako bitno.

O Mixa kremi za lice neću puno pisati jer sam napisala opsežnu recenziju pa ako je još niste vidjele, kliknite ovdje. Ovo je moja najdraža krema za lice i već sam na drugom pakiranju. Također, u ovim zimskim mjesecima sam isprobala i Mixa kremu za ruke i pokazala mi se jako jako dobrom, a cijena je prava sitnica za 100ml (20-ak kn).

Avon planet spa Turish Thermal Baths maska za lice sa glinom je otkriće ove sezone. Iskreno, nisam veliki fan Avon kozmetike, prvenstveno zbog kataloške prodaje, no čula sam puno pozitivnih stvari o ovoj maski na internetu, a bila je i na sniženju pa sam je odlučila isprobati. Stvarno je super, a detaljniju recenziju očekujte uskoro na blogu.

I za kraj imamo moju najdražu kremicu za ruke, L'occitane kremu sa 20% shea maslaca koja miriši nevjerojatno, a savršeno omekšava kožu ruku. Ipak, jako je štedim jer mi je pri kraju, a skupa je. Možda je u budućnosti opet kupim, no ne u skoro vrijeme.

Prvi favorit koji se tiče dekorative je definitivno rumenilo u nijansi Suede, koje je zaista prekrasne peachy-bronzaste nijanse i stvarno lijepo izgleda na licu. Sleek zaista, po mojem mišljenju, ima najbolja rumenila, a već sam i pisala o njima (klik ovdje).

Ovu zimu bila sam u Grazu pa sam nabavila i jedno MAC sjenilo koje pikiram već jedno vrijeme, a radi se o nijansi Satin Taupe koja je zaista prekrasna u pregibu, no i preko cijelog kapka. Ja je najčešće kombiniram sa YDK sjenilom iz Naked 2 palete i to mi je super kombinacija. Olovka koju sam stvarno puno koristila je Look By Bipa vodootporna smeđa olovka za oči i to je proizvod koji apsolutno morate imati. Jako je mekana pa se može nositi i kao sjenilo, no morate je brzo izblendati jer kad se osuši, onda nema šanse da ćete je pomaknuti.

I za kraj, proizvodi za usne. Jako mi je dobar Beauty UK mat ruž u nijansi Son of a peach, no jako je suh pa bi preporučila nanošenje balzama za usne ispod ili nekog cremesheen ruža (ja koristim MAC Blankety). Najdraži balzam za usne mi je postalo Labello Fruity shine s okusom breskve. Ostavlja lagani trag na usnama i jako lijepo izgleda.


*  *  *


Od navedenih proizvoda samo je nekoliko cruelty free, što je grozno. Ostatak brandova ili testira na životinjama ili nisam pronašla informacije o njima. Korištenjem njihovih proizvoda se ne ponosim.



Ukoliko vas zanima puno više informacija o svakom od ovog proizvoda, 
pogledajte i video!




Kako vam se svidio post/video?
Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda, dojmovi?

Broj komentara: 14:

  1. Dobar izbor i slažem se s L'Occitane izborom. Odlična krema za ruke!

    OdgovoriIzbriši
  2. L'Occitane krema za ruke je apsolutno the best krema IKAD! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. U Banja Luku su tek nedavno stigli Mixa proizvodi,i dosta je hvale pa cu najvjerovatnije i ja isprobati za suvu kozu,jer se cini ok a i cjena je ok.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dijelimo par favorita - L'occitane kremice za ruke obožavam, Satin Taupe također, a imam i Suede rumenilo. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nakon što si nahvalila ovu Avonovu masku sad nestrpljivo čekam recenziju. :D I suede mi je na wish listi, biti će moje kad se zvijezde poklope hahaha, pa ću i ja uživati u njemu.
    Inače su mi jako simpatični tvoji videi i uvijek prvo odgledam video pa onda proletim po tekstu.
    Ja sam također počela blogati, pa baci oko i na moj blog. ;) pozz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super. Uskoro će ići i recenzija maske i rumenila. :)
      Hvala ti! :* Bacit ću pogled. :)

      Izbriši
  6. Čim si objavila išla sam pogledati, ali nisam imala prilike komentirati... video je zakon! mislim da mi ni jedan video nije prošao tako brzo koliko tvoj! :))) što znači da si mi zanimljiva naravno :D Ova Avon maska mi se jako sviđa kak si ju opisala na blogu, ja koristim od gline i cinka Garnierovu i ne zateže (košta9kn) ima dva komada i dovoljno je samo reći kak mi je dečko jučer kad me zagrlil rekao - kaj si to radila na licu kaj je tak mekana XD uglavnom video je super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, hvala. :D Da, uvijek je lakše na brzinu skicnut video, tak i ja radim. :P
      Wow! Recenzija, molim. :P

      Izbriši

Hvala ti na komentaru! :)