ponedjeljak, 3. rujna 2012.

New in - Fall 2012.




Bok cure. Danas je, sigurna sam da već znate, prvi dan škole. Nadam se da ste ga provele u dobrom društvu. Također, želim vam uspješnu školsku godinu bez puno muke. Za kišne jesenske dane treba se dobro pripremiti pa sam malo šopingirala. Posjetila sam i second hand shop i tamo nabavila još nekoliko stvari, no o tome u slijedećem postu, ako ste za. Hvala Bogu što mi je ročkas krajem ljeta, pa ona mogu obnoviti garderobu. I nabaviti kozmetiku, naravno. :D





Hi girls. Firs day at school today, at least where I live. Just wanted to wish you a pleasant, easy and in the end fortunate year at school. Now that that's done, let's take a look at the stuff I bought in the last 2 weeks. I also did a little trifting, but nothing about that in this post, unfortunately. Thank God it's my b-day at the end of the summer, so I can buy myself a lot of goodies without asking my mother for money. 





 H&M rubber boots

Gumene čizme tražim već kojih godinu dana, ali nikako da nađem neke koje mi odgovaraju izgledom i cjenom. U svojoj najnovijoj kolekciji imaju i crvene, no ja sam se ipak odlučila za sigurniju verziju. (179 kn)


 H&M hairclips

Inače nisam tip cure koja nosi previše đinđa u kosi. Zapravo kosu jedino perem, češljam i s vremena na vrijeme nakovrčam, no toliko sam ljudi vidjela s tim bijelim cvjetićima u kosi da im na kraju ni sama nisam odoljela. (20 kn)


H&M cap 

Ovu kapa je vjerojatno ostatak prijašnje kolekcije, jer sam je platila 7 kn. Topla, poprilično debela, smeđa (najdraže boje) i izdužena. Upravo ono što već dugo vrijeme tražim. Bingo!


Takko fashion shirt 

Jednostavna bijela košuljica s neobičnom kragnom, detaljima na prsima i tankim smeđim remenčićem. Takve odjeće nikad dosta. (50 kn)


Takko fashion shirt 

Nedavno sam shvatila da imam strašno malo običnih jednobojnih majica za kombiniranje. Zato sam uzela i ovu sivu. Ništa posebno na prvi pogled, no ono što sam tražila. Planirala sam uzeti i crvenu, no veličine su im poprilično velike. (39 kn)


H&M army blazer/jacket

Također vjerujem da se radi o prijašnjoj kolekciji jer sam ovo ulovila za 150 kn. No, nisam up to date što se tiće odjeće, pa mi to nimalo nije smetalo. Inače obožavam army detalje, samo nisam sigurna radi li se o sakou ili jaknici. Materijalom podsjeća na sako, no poprilično je dug.




I nešto kozmetičkih ljepotana, naravno! :)
And some cosmetic goodies, of course!


 BIODERMA Sebium Micelar solution

Već dugo čitam pozitivne komentare o Biodermi, pa me akcija od -20% natjerala da je konačno i sama nabavim. Dobila sam također i nekoliko testera (Sensibio linije) i ovu simpatičnu kutijicu za blazinice. (35 kn)


 La Roche Posay Effeclar duo

Također proizvod koji sam kupila nakon nebrojenih pozitivnih recenzija. No, moram priznati da je poprilično jak za moju kožu te da me ne rješava nasumičnih bubuljica srednje veličine. 
(ljekarna, 100 kn)


MY cleansing clear - up strips

Nakon nekoliko postova o sličnim proizvodima, odlučila sam i ja probati prve koje mogu naći. Ali, koja pogreška. Ovo je strašno. Lijepi se za kožu i ne vadi ni m od mitesera!
(15 kn, Bipa)



L'oreal color infailible 
012 Endless Chocolat & 006 All night blue

Već neko vrijeme koristim bijelo sjenilo color infailible linije i jako sam zadovoljna. Zato kad sam ugledala sniženje ovih nijansi, morala sam ih nabaviti. Da sam sama birala ne bih bolje izabrala. Luda pigmentacija i trajanje.

(lijevo - DM, 20 kn; desno - Bipa, 39 kn)


 Deborah Mateyeliner & b.pretty eyeliner pen carbon

Deblju olovku nisam još nanijela na oči no odlično je pigmentirana i mislim da će odlično služiti kao baza, a s tanjom sam prezadovoljna. Najprecizniji tuš ikad isproban, ravna crta uspjeva iz prve. Odlično je pigmentiran, pa ga toplo preporučam.
(Deborah - Dm, 18 kn; b. pretty - Bipa, 13 kn)




 swatch 
(bez baze)



Kako vam se sviđa? 
Jeste li i vi isprobali neki od ovih proizvoda?

How do you like it?


Broj komentara: 39:

  1. kapa za 7 kn o.O damn, šteta kaj mi h&m nije bliže... jako mi je lijepa jaknica :) a ova l'orealova sjenila su wow, nadam se da su još na akciji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da bi trebala biti, ali požuri. i pazi da drugi ne vide. xDD

      Izbriši
  2. Super shopping. :)) Cvjetići su mi preslatki, iako ni ja ne nosim pretjerano dodatke u kosi. :D
    Ja planiram sutra nešto uloviti, fingers crossed! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Super je jaknica. :)
    I drago mi je da si napokon probala Biodermu,sad ces se navuci, vjeruj mi. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super je jaknica. :)
    I drago mi je da si napokon probala Biodermu,sad ces se navuci, vjeruj mi. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve mi se sviđa...sve, sve, sve....ali jaknicu i čizme moram izdvojiti - predobro izgledaju ;) !
    Od kozmetike me se dojmila ova debela crna olovka i L'Orealova sjenila o kojima samo čitam i nikako da nabavim koji primjerak za sebe!
    Uspješna ti školska godina ;) !

    OdgovoriIzbriši
  6. Great post !

    Love your picks those boots are so cool !!
    I didn't know H&M had those :)


    Just stopped by your blog!
    Loved it instantly so I have no choice but to follow you around!!

    Please feel free to check out my blog if you have the time

    p.s Do you want a Snake Wrap Earring ? Come join my giveaway too :)


    Love,

    Janice
    the-fashion-milkshake.blogspot.nl

    OdgovoriIzbriši
  7. imam oba ova sjenila, ulovila sam ih uz ono bijelo u dm-u, sva tri po 19 kn =) i fenomenalna su mi =) lijepa mi je ova jaknica/sako, a ove cvjetiće odmjeravam već par mjeseci, i nikako da ih uzmem xD

    OdgovoriIzbriši
  8. wow¡¡ wonderful itms for the autumn¡¡ love your nwee boots¡¡ are fab¡¡ xoxo

    OdgovoriIzbriši
  9. You look pretty, I really like the blazer as well! :) Have fun at school - I still can't really believe that I'm never going there again since university is starting in a month :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Супер ствари , морам да го пробам тушот на Deborah :))) :*

    OdgovoriIzbriši
  11. Thanks so much for your lovely comment, Sara!
    I really like your rubber boots! So cute for fall! :)

    Also your cosmetic products look heavenly..

    fashion is for idiots [like us]
    fashion is for idiots [like us]

    OdgovoriIzbriši
  12. u know, i really love those boot! Perfect, i love your blog!
    Im following you now! Mind to follow back? Kisses :*

    OdgovoriIzbriši
  13. vec si neko vrijeme zelim kupiti biodermin tonik. cula sam da je super. i ova l'orealova sjenila izgledaju zanimljivo!!

    xx Ingrid
    EauDeGlam by Ingrid

    OdgovoriIzbriši
  14. ooh love your new rain boots! so cute and perfect for fall :)

    katslovefashion.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  15. interesting products, ready for the fall!!
    love the rubber boots!
    kisses and thank you for visiting my blog dear!!


    http://lallistaste.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  16. Kupila sam tu kapu prošle godine! Čizmice su super! :D Možeš mi reći koji fotić koristiš? Slike su ti mrak! ;) Lexie

    OdgovoriIzbriši
  17. Hej tek sam te nedavno počela pratit pa sad čitam stare postove, samo sam ti htjela reći što se tiče ovih Clear-Up Stripsa iz Bipe da sam ih i ja isprobala i da sam bila nezadovoljna, makar nije 15 kuna Big Deal, ali ipak daješ 15 kuna za nešto što ne valja, ali to me nije zaustavilo da isprobam druge pa sam kupila Baleine u DM-u i bile su dosta dobre, ali sam onda u Mulleru naišla na Cadea Vera Face 25+ Hautverfeinernde Clear-up Strips za nešto manje od 20 kuna i s njima sam prezadovoljna. Ako pročitaš ovaj komentar, kupi ih, toplo preporučam :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)