petak, 6. srpnja 2012.

GARNIER BB krema - stara vs. nova formula


U posljednjih godinu dana nastali su brojni članci na temu Garnier BB krema, i to nažalost ne posve pozitivni. Razlog tome, barem na našem prostoru, bio je kronični nedostatak nijansi, tj. jedna (medium) nijansa koja je bila pretamna za djevojke s našeg područja.. 





Pričalo se, također, da je moguće ugrabiti svijetlu nijansu u Muller drogerijama, no vrlo malom broju djevojaka to je uspjelo. Srećom, ja sam ugrabila svoj primjerak prije nego li je preplavio DM i ostale drogerije. Moram priznati da nikada nisam bila razočarana nijansom, već konzistencijom samog proizvoda. Naime, u proljetne i ljetne mjesece koža mi postaje sve masnija pa mi je krema prestala odgovarati - šteta... Sve dok Garnier nije lansirao svoju liniju BB krema za mješovitu do masnu  kožu. Recenziju iste, uz usporedbu sa starom BB kremom pročitajte u članku..






Danas, Garnier Miracle Skin Perfector krema (desno) dolazi u tri nijanse, svijetlijoj, srednjoj i tamnijoj. Ukoliko imate suhu kožu, svijetla će nijansa desne kreme najvjerojatnije odgovarati vašoj koži. Recenzija kreme napisana je odavno, a možete je pročitati ako kliknete na link.




Garnier Miracle skin perfector BB krema inovacija je koju je Garnier uveo prije nekoliko mjeseci. Radi se, kao što već rekoh, o kremi za mješovitu do masnu kožu, koja je barem za mene potpuni pogodak. Pošto ne trebam neko veliko prekrivanje upravo za njom posežem u ove ljetne mjesece.

Jedina, ali zaista jedina stvar koja me malčice zasmetala bila je miris. Krema ima miris alkohola koji se osjeti pri samom stavljanju na lice, no zbog osjetne adaptacije nestaje nakon nekoliko sekundi..

Što se tiče konzistencije, ova je krema puno tekućija u usporedbi sa svojom prethodnicom, a dolazi i u manjoj ambalaži (40 ml).

Cijena - 60-ak kn u DM-u.




usporedba nijansi:




Zaključak!
Vrlo sam zadovoljna s novom BB kremom za mješovitu do masnu kožu jer je zaista ono što bi trebala biti. Ne pruža neko prekrivanje, ali je vrlo lagana, matirajuća i odličan izbor za kožu u ljetne mjesece kada se zbog Sunca puno više znojimo.



Kakva je vaša koža? 
Jeste li i vi isprobale novu BB kremu i kakvi su vam dojmovi?




Broj komentara: 15:

  1. Nisam probala novu, ali jesam staru i onda mi nije previše odgovarala. Možda isprobam ovu novu ;) hvala na recenziji!

    OdgovoriIzbriši
  2. Definitivno moram probati ovu novu :D Gledala sam ju u dm-u i samo sam cekala da netko napise recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Da, ali ova desno, odnosno ova njihova prva BB krema se odsada može nać i u medium boji, odnosno, ima svijetla, medium, i tamna :D kažem jer sam osobno kupila ovu medium :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Idem prepraviti, hvala. :)
      Prije je bila samo medium. ;)

      Izbriši
  4. damn :/ kosio bi mi se s kremom protiv sunca -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne nužno! ;)

      Idi na (http://www.ogledaloonline.hr/), klikni desno na expand i okreni stranicu 21. Ispisani su točni sastojci tekućih podloga i najčešći sastojci krema koje se poništavaju.. :)

      Izbriši
    2. vidjela sam to, tak sam našla kremu za lice koju mogu nosit unatoč spf-u =) moram vidit sastojke za ovu BB kremu =)

      Izbriši
  5. I ja sam isprobala novu Garnier BB kremu za masnu kozu i bila mi je Fantasticna, savrsena.. Ali... nakon nekih mjesec dana koristenja I uzivanja u prekrasnom licu kakvo mi sa njom bude, odjednom su se poceli pojavljivati sitni, sitni pristici po celu a onda i nekoliko pravih akni oko brade, uzas!! Osjecaj je kao da su mi se pore skroz zacepile, a bojim se da je od moje nove"savrsene" kremice...Bas sam zalosna, sada pauziram s njom par dana pa cu vidjeti... ima li netko takvih iskustva s tom kremom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam i ja takvo iskustvo,na licu nikad nemam prištića a nakon toga sam ih dobila par i ostala šokirana! iako me buni jer sam jednu večer skidala šminku sa jojobinim uljem pa je možda od njega?

      Izbriši
  6. ja imam onu stariju i bila mi je ok, samo me je prosijavanje smaralo
    al sam to rešavala kamenim puderom. Sada koristim Maybelline bb kremu.
    ovu Garnier za masnu nisam planirala da uzimam jer sadrži alkohol koji
    izbegavam u proizvodima za lice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno se osjeti alkohol u mirisu, ali meni je to recimo ok. :D

      Izbriši

Hvala ti na komentaru! :)