nedjelja, 17. svibnja 2015.

Catrice: ogroman new in + look


Drage moje,
Sigurno ste već vidjele da smo se na Catrice eventu super zabavljali, puno jeli, fino ćakulali i ponijeli kući pune vreće nove Catrice kozmetike. Ne samo da su nas čekali spremni paketići i novi Cosmopolitan već su pred nas stavili i puni stalak sa svojim cijelim asortimanom pa ti biraj što ti se sviđa. 


Inače sam veliki fan Catrice kozmetike jer je cjenovno vrlo prihvatljiva, a određeni proizvodi kvalitetom i nadmašuju svoju cijenu. Samo treba mudro birati i u ruci možete držati pravi mali kozmetički dragulj koji ćete sitno platiti. Sigurno vas zanima što sam ja odabrala te što bih vam od srca preporučila (a sto ne bih). Drž'te se, krećemo.


Popis proizvoda: 
Velvet matt eyeshadow (030 Jump up and brown)
Liquid Metal eyeshadow (120 Satina Van Der Woodsen i 020 Gold n' Roses)
Prime and fine eyesadow base
Absolute eye color (900 Li-la bamba)
Made to stay inside eye highlighter pen
Made to stay inside eye highlighter pen khol kajal
Velvet matt smokey eyes pencil (020 Avokhaki)
Multi style matt eyeliner (010 black)
Eyebrow stylist pen (020 Date with Ash-ton, 
030 Brow-n-eyed peas, 040 Don't let me brown)
Glamour doll mascara
Ultra stay & shine base & top coat
Ultimate nail lacquer (61 Greige! the new beige, 
38 Vino tinto, 82 A gallon of melon)
Luxury lacquers million brilliance 
(06 Bronze Upon a Time, 04 Lost'N Roses)
Ultimate colour lip colour (240 Hey nude)
Nude illusion make up (010 Nude ivory)
All matt plus shine control make up (010 Light beige)
Allround coverstick (010 nude)
 Sun glow matt bronzing powder (020 deep bronze)
Illuminating blush (020 Coral me maybe)
Quattro baked eyeshadow (C02 Town of crown)
Multi color blush (060 Strawberry frappucino)




































Što me oduševilo/zadovoljilo?
Najveće otkriće od svih proizvoda koje sam izabrala/dobila je definitivno Glamour doll maskara jer ima najbolju moguću četkicu za moje trepavice: gumena je i mala, te tako lako može obuhvatiti većinu mojih trepavica i fino ih produžiti. Formula mi se isto sviđa jer nije vodootporna (to mi je must za maskare koje koristim svakodnevno) pa se lako skida već i toplom vodom. Međutim, čini mi se da se malo razmazuje pa treba to imati na umu iako meni to ne predstavlja nikakav problem. Jako mi se sviđa i bronzer jer je nijansa super pogođena (ni previše topla, ni previše siva), lako se blenda (to mi je veliki must kod bronzera), a i ambalaža mi je slatka. Jedina mana mu je što se dosta trusi (mogli ste vidjeli u videu da svako malo pušem u njega). Međutim, kad u računicu dodamo i cijenu proizvod je pun pogodak. Već znate da u posljednje vrijeme hvalim i njihov Nude Illusion tekući puder jer mi je odličan za svaki dan, ne izaziva prištiće, lagan je, lijepo ujednačava ten, a kroz dan se postupno suši u satin (polumat) finiš što mi treba jer se uvijek zasjajim do večeri. Prvi puta sam kroz ovaj paketić isprobala i njihov All mat plus tekući puder i za njega također imam samo riječi hvale jer je odlične trajnosti i nije nimalo neudoban na licu (što je živa rijetkost), a opet nije izazvao nikakve prištiće po licu. Odlična stvar je i Allround coverstick korektor i definitivno je iznenađenje jer sam pretpostavljala da neće raditi ništa na licu, a zaista dobro prekiva nedostatke i posvjetljuje određene dijelove lica. Ruževi su im također jako dobri, a olovke za usne apsolutni favorit od svih stvari koje sam isprobala. Za tu cijenu mislim da nema bolje stvari (osim možda novih Essence vodootpornih olovaka), a ukoliko volite povećavati usne morate probati nijansu Vintage rose. Super im je i olovka za oči boje mesa, Made to stay inside eye. Ok je i puder u kamenu.
I da, Eyebrow stylist olovke za obrve morate isprobati, ali to već i vrapci na grani znaju. Nećete pogriješiti sa nijansom Date with ash-ton (imali svijetle ili tamne obrve) jer ima izražen sivkasti podton. Ostale nijanse imaju crvenkasto podton.

Što mi se nije svidjelo?
Možda se svi nećete složiti sa mnom, no kao netko tko gotovo da ima fetiš na kvalitetna sjenila (Mac, UD, Zoeva, Sleek), moram reći da me njihova nikad nisu pretjerano oduševljavala, posebno ako ih usporedim sa ostalima u svojoj kolekciji. Slične utiske imam i sa primjercima koje sam isprobala ovdje. Lijepo se oni blendaju i cijena je ok, ali nikad to nije ona pigmentacija koju želim/očekujem. Najveće sam nade zapravo polagala u Liquid metal sjenila no ni ona ne pružaju neki wow efekt na ocima. Jednostavno su ok ako nemate priliku barem naručiti neku Sleek paletu i vidjeti razliku. Prime and fine baza za sjenilo je ok za početnike ili nekoga tko ima suhu kožu, no ukoliko je vaša koža imalo sklona mašćenju ovo vam neće odgovarati. Na mojim kapcima je izdržala možda 2 sata. Multi style matt eyeliner također ne mogu preporučiti jer je aplikator jako zeznut za korištenje meni, a bilo bi još i gore početnicama. 

Nisam sigurna što mislim o...
Za ovo ćete me razapeti (jer ih svi vole), ali meni rumenila nisu stani-pani. Fina je tu pigmentacija (za razliku od sjenila), lijepo se ona blendaju, imaju divne nijanse (i velik izbor), ali meni nijedno njihovo rumenilo ne traje na licu koliko trebam (možda 2-3 sata), a pošto mi je to glavna stavka koju tražim moram reći da bih voljela više, odnosno bolju trajnost.
Druga stvar za koju nemam što pametno reći ili je samo nisam mogla dobro testirati su lakovi za nokte. Trenutno su mi nokti u strašno lošem izdanju i nijedan lak na njima ne drži više od 24 sata (čak ni OPI). Dakle, probala sam nekoliko lakića, ali nijedan nije trajao što je (kažem s 90% sigurnosti) zbog trenutnog stanja noktića, ali moram priznati da mi se strašno dopada kako Luxury lacquers lakovi izgledaju i kako se krasno presijavaju (posebno bakreni). 
Olovke za oči su im ok, ali ništa spektakularno.


LOOK



VIDEO

Koji su vaši Catrice favoriti?
Što bi po vama trebalo izbjeći?

*spomenuti proizvodi dobiveni su besplatno, no zadržavam pravo na iskreno mišljenje, kao i u svakom postu

Broj komentara: 10:

  1. Baš sam htjela kupit iste 2 nijanse Liquid Metals sjenila koje ti imaš i kad sam ih swatchala u Mullera (methinks :-/ ) činilo mi se da su skroz fino pigmentirani. Sad si me stavila u dilemu :-/ Definitivno ću probat coverstick, mada u zadnje vrijeme nisam baš ljubitelj korektora u stiku, lakše mi je baratat s tekućinama. No dobro, ima nas linih :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidiš, ja imam masne kapke da masniji ne mogu biti. Baš onako, muku mučim sa tim bazama jer mi ni jedna dovoljno ne drži sjenila, i ova Catrice je nadmašila i Avon i Artdeco bazu za koje sam dosad mislile da su ok. Drži mi pa barem 10 sati bez ikakvog nakupljanja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je baza odlična!!! Tek nakon 10ak sati se sjenilo mrvicu nakupi u kapcima, ali skoro pa neprimjetno. Slažem se s tobom za sjenila :/ i ja sam malo razočarana jer je pigmentacija loša. Sjenila su im izgleda bolja u paleticama.

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam All matt plus puder u kamenu i neki put mi je super, a nekad se zasjajim odmah kao da ga nisam nit stavljala. Najčešće se nakon prvog brisanja matirajućim papirićima dugo ne sjajim :)
    Rumenilo Multi color blush imam u istoj nijansi i meni je za dnevno rumenilo super, lijepa boja.
    Kod oba proizvoda me iznenadilo koliko se sporo troše, mislim da će mi dosaditi prije nego ih skroz potrošim

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanima me da li bi mogla da snimis tmi tag☺️

    OdgovoriIzbriši
  6. Baza za sjenila mi je postala omiljena jer mi je držala +8 sati i nije mi se uvuklo u pregib oka, što mi se događa često. A što se tiće All Matt pudera - odličan je

    OdgovoriIzbriši
  7. beautyfashionbeautyy.blogspot.com




    Pratitee ovaj bloggg sutra prvi post, iskljucivo poklanjam sminku i zadajem tagove

    OdgovoriIzbriši
  8. Sara, predivna si i inspiriras me. Uvijek si vesela i stvarno si super.

    OdgovoriIzbriši
  9. Sara, predivna si i inspiriras me. Uvijek si vesela i stvarno si super.

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)