ponedjeljak, 2. veljače 2015.

Velika vijest i moja strana priče

Ljubice moje,
danas je dan kada vam mogu javiti jednu jako lijepu (i za mene vrlo uzbudljivu) vijest i nadam se da ćete se veseliti sa mnom. Uglavnom, prije nekoliko tjedana dobila sam poziv na sastanak sa nekoliko simpatičnih cura koje prate moj Youtube kanal i blog. Ono što je bilo zanimljivo je što te iste djevojke rade u Maybellineu te su pokazale želju da budem njihova Maybelline NY HR djevojka za 2015 i da aktivno surađujemo kroz cijelu godinu. Pošto sam u vezi, odmah sam nazvala dečka da ga pitam što o tome misli, pošto sam ipak njegova djevojka. (haha, šala naravno)

Ako bih prihvatila tu titulu i ponudu, to bi značilo da bih:
- prva mogla isprobati nove Maybelline proizvode na našem tržištu, 
- radila nekoliko posebnih lookova za njih kroz godinu i organizirala nagradne igre 
u kojima vi možete osvojiti Maybelline proizvode koje koristim
- se pojavljivala na njihovim eventima i uživala u finoj hrani koja bi bila tamo

I tako sam ja zaključila da mi se sviđa ponuda, da je to velika čast i da bi mi mogla puno značiti, a vama donijeti poneki proizvod da isprobate za sebe. I onda sam je odlučila prihvatiti, prvenstveno iz razloga što uvjeti nisu rigorozni i što će se sve moći dogovoriti u hodu. 

Naravno, to ni u kojem smislu ne znači da ću koristiti samo njihove proizvode, već ću samo imati priliku prva isprobavati njihove proizvode, probrati što mi se sviđa i zatim vam javiti dojmove s vremena na vrijeme. Slično kao i što sam radila dosad s brandovima - oni bi poslali proizvod da ga isprobam, a ja bih, ako mi se svidi, napisala nešto o njemu. U ovom slučaju se samo radi o suradnji koja će trajati cijelu godinu. Recenzije će i dalje biti iskrene kao što je slučaj bio i dosad. NIKADA ne bih hvalila nešto što mi se ne sviđa ili mi ne odgovara, onda cijeli proces pisanja bloga i snimanja gubi smisao. Nemojte to zaboraviti. Istina, suradnja će biti plaćena, ali ništa pretjerano. Također, nije nešto od čega ne bih mogla odustati ukoliko osjetim da nije pravo ili je loše za mene ili vas.

Po meni je smisao bloga i video recenzija da vam dam poneki savjet, pomognem u odabiru i pomognem sačuvati novce od loših proizvoda i to ću nastaviti raditi dok god nas gubitak moje motivacije ne rastavi. Amen.

Uvijek polazim od sebe. Znam što meni odgovara na drugim blogovima i Youtube kanalima, znam prepoznati kada je netko iskren i nadam se da ste to prepoznale i vi u meni te da me zato čitate. I na tome vam neizmjerno hvala. Puno ste mi pomogle u ove 3 i pol godine mojeg rada na blogu i (nešto više od godine dana redovitog) rada na Youtube kanalu. Nisam netko koga motivira novac jer bi onda već odavno izgubila motivaciju za pisanjem i snimanjem jer će ovo biti prvi novac koji sam IKAD primila za sate i sate provedene u kreiranju sadržaja. Pisanje i snimanje me zaista intrinzično ispunjavaju i pokazuju da se rad i volja isplate. I zato vam hvala.


P.S. Htjela sam vam samo reći da se malo bojim publiciteta (i negativnih komentara na društvenim mrežama) koje bi ovo moglo donijeti, ali ukoliko vas imam na svojoj strani, svakako se osjećam bolje i sigurnije. Molim vas da mi u komentarima napišete svoje sugestije i kako vam se čini ovo.

Trudit ću se za vas i dalje.
Vaša Sara.

Broj komentara: 50:

  1. Aaaaaaaa, kako dobra vijest, totalno si to zaslužila! Razumljivo da se bojiš, ali bez brige, rasturaš! Samo hrabro i sretno! :* :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Drago mi je da su prepoznali tvoj rad i sve najbolje ti zelim u toj suradnji!!! :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Super vijest, bas mi je drago zbog tebe :) nadam se da nece biti negativnih komentara, samo se drzi svojih iskrenih misljenja, vjerujem da ce te svi podrzati!! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. cestitke, drago mi je da brendovi ipak pomalo prepoznaju vrijednost u blogericama :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, predobro! :) Saro, čestitam od srca! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam, sretnice! Odlična prilika za tebe! Ali i za nas koji ćemo moći sudjelovati u nagradnim igrama! ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! :D baš mi je drago zbog tebe, nisu mogli bolju odabrati! :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš mi je drago zbog tebe, želim ti puno sreće i još puno uspjeha ♥

    OdgovoriIzbriši
  9. Preeeedivna vijest. Budi ponosna, digni glavu gore i zanemari loše komentare! Pa nisu te loši komentari doveli ovdje gdje si danas. Ono zbog čega si tu gdje jesi je ljubav prema kozmetici. Nemoj se bojati zločestih ljudi, oni su samo jako prestrašeni i nesigurni u sebe. Njih treba žaliti i moliti se da to prepoznaju u sebi :* <3

    OdgovoriIzbriši
  10. Cestitam, zasluzila si to!! :D zelim ti sve najbolje u toj suradnji :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga sara, mlada si i lijepa, zašto ne iskoristiti priliku? Čestitam ti od srca i samo hrabro naprijed!

    OdgovoriIzbriši
  12. Ma znaš da će uvijek biti zlobnika i zavidnika. Draga, ne daj se smesti. Samo hrabro u novi pothvat. Ne brini se, svaka laž kad tad izađe na vidjelo. Nećeš valjda baciti u vjetar ove godine predanoga truda i rada :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitam od srca, nisu mogli bolju djevojku pronaći od tebe. Spontana si, vesela i vrlo vrijedna djevojka. Stvarno mi je drago zbog tebe. Nemoj se brinuti zbog drugih, već gledaj sebe. Napokon se počela cijeniti vrijednost blogerskog svijeta da se i to počelo naplaćivati, makar i sitno. To znači da te poštuju kao blogericu umjesto da te iskorištavaju radi promocije brenda. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. hihhihi čestitam!!! stvarno sam uzbuđena zbog tebe :)) jedva čekam vidjeti više :D

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
  15. Čestitam :))! Krasna suradnja i drago mi je da si ju prihvatila. Veselim se videićima jer si zbilja vesela, spontana i stvarno te zanimljivo slušati i gledati :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Bolju djevojku od tebe sigurno nisu mogli pronaci ;)
    Čestitke <3

    OdgovoriIzbriši
  17. WOW! Bravo, definitivno zasluženo! Znam da ostavim komentar svake prijestupne :D ali često svratim na Youtube i pogledam što si snimila, pa ću rado svraćati da slušam i o Maybelline novitetima! ;)
    Ne brini se previše oko negativnih komentara, jer su u odnosu na one pozitivne uvijek u debeloj manjini! ;)
    Iskrene čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  18. Ne obaziri se na hejt komentare,meni je Maybelline jedna od najdrazih marki kozmetike i bas je super sto neki hrvataki youtuber ima priliku s njima surađivati,imati cemo vise giveawaya i vise ces koristiti prozivode koje svugdje mozemo kupiti i pronaci(u ovom slučaju Maybelline)...Ugl.samo nastavi i cestitam na ponudi koju si dobila :*

    OdgovoriIzbriši
  19. Ne obaziri se na hejt komentare,meni je Maybelline jedna od najdrazih marki kozmetike i bas je super sto neki hrvataki youtuber ima priliku s njima surađivati,imati cemo vise giveawaya i vise ces koristiti prozivode koje svugdje mozemo kupiti i pronaci(u ovom slučaju Maybelline)...Ugl.samo nastavi i cestitam na ponudi koju si dobila :*

    OdgovoriIzbriši
  20. Bravo, Sara, čestitam ti od srca! Sigurna sam da ćeš rasturati kao i do sad :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Bravo! Čestitam! Samo hrabro naprijed, svaki novi izazov u životu nas nauči nešto, tako će i tebe sigurno ovaj. Jako mi je drago čuti kad neka mlada osoba dobije priliku raditi ono što voli i da se njezin trud nagradi. Sretno sa svime, sigurno ću pratiti :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Brave Saroo! Jako Sam ponosna na tebe, i ne obziri se na zlotvore koji nemaju sreće u svom životu pa je uzimaju drugima :)

    OdgovoriIzbriši
  23. svaka čast, drago mi je zbog tebe (mega stoked), i drago mi je što dobivaš nešto para. nadam se da neće biti negativnih komentara jer si ti super <3 *hug*

    OdgovoriIzbriši
  24. Bravo Sara, iskrene čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  25. Pa odlično, drago mi je što si prihvatila ponudu! Ti si ovo stvarno zaslužila :-)

    OdgovoriIzbriši
  26. Bravo Sara!!!Cestitam i samo nam budi i dalje onako vesela u videima ko i uvijek:-)

    OdgovoriIzbriši
  27. Čestitke od srca!!!

    OdgovoriIzbriši
  28. Još jednom iskrene čestitke! Veselim se novim postovima/recenzijama. :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Čestitam ti od srca <3. Drago mi je da se tvoj trud koji ulažeš u ovaj blog i video prepoznao... želim ti svako dobro u b budućoj suradnji

    OdgovoriIzbriši
  30. Iskrene cestitke :) ne obaziri se na eventualne negativne komentare, budi ponosna na sebe sto si postigla ovo sve svojim trudom, to ne moze svatko :) pratim i blog i youtube kanal vec duze vrijeme i puno si mi pomogla u odabiru nekih proizvoda :) tvoje misljenje se svakako uvazava vec duze vrijeme, ne samo kod mene, sigurna sam da su istog misljenja mnoge cure ovdje. Svaka cast. Keep it up girl! :)

    OdgovoriIzbriši
  31. Čestitam! Samo naprijed! Hejta će uvijek biti. Što si uspješniji ima ga više :D

    OdgovoriIzbriši
  32. Ne vjerujem da će biti negativnih komentara, ali i ako ih bude - ignoriraj ih i nastavi dalje po svom...super si i volimo i čitati tvoje postove i gledati videe na YT-u i samo nastavi dalje isto ovako kao do sada. :D :D <3

    OdgovoriIzbriši
  33. Ooo, to su stvarno velike i lepe novosti! :) Čestitam! :)

    OdgovoriIzbriši
  34. Ovo je velika vijest, samo daj, bravo! :)

    OdgovoriIzbriši
  35. Jako lijepa vijest i jako mi je drago da te Maybelline prepoznao kao odličnu vlogericu,blogericu i djevojku :) Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  36. S razlogom si odabrana, a pogledaj samo koliko je tvojih vjernih čitaoca i kolegica blogerica uz tebe! Ja iskreno mislim da je ovo samo početak i da tebe čeka još puno divnih stvari i suradnji, i iskoristi sve što ti se pruži i što tebe veseli, to je najvažnije! <3

    OdgovoriIzbriši
  37. jako mi je drago zbog tebe ^^ samo tako nastavu,volimo te <3

    OdgovoriIzbriši
  38. Mislim da su napravili fenomenalan izbor. Čestitam ti od srca i želim da budeš zadovoljna ovom saradnjom <3

    OdgovoriIzbriši
  39. Cestitam ti od srca <3 stvarno lijepa prilika i lijepa nagrada za tvoj trud!

    OdgovoriIzbriši
  40. samo ostani svoja, ružnih komentara bude uvijek. znaš da narod nikad nemreš zadovoljiti. :)
    čestitam :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)