nedjelja, 15. veljače 2015.

Get ready with me: vjenčanje + DARIVANJE 3

Prošli tjedan udavala se moja draga prijateljica pa sam bila pozvana na vjenčanje za koje se trebalo i fino spremiti. Pošto nisam nikada snimala video te tematike, a mislila sam da bi bilo korisno za nekoga tko se sprema za takvu priliku, odlučila sam vam pokazati kako sam se ja spremila pa se nadam da ćete izvući neke savjete iz ovoga. I naravno uživajte.


Najprije se trebalo srediti u kupaonici, a to podrazumijeva tuširanje, pranje kose i depiliranje. Koristila sam Le Petite Marseillais gel za tuširanje s mirisom badema samo zato što mi je bio u kupaonici, a izgleda da se mojoj mami stvarno sviđa jer ga stalno kupuje. Meni nije ništa posebno, nije loš, ali ima i boljih. Obrijala sam se Balea muškom pjenom za brijanje (to stalno radim) i britvicom, a kosu sam oprala L'oreal Nutri Gloss light shine šamponom i regeneratorom koji mi se za sada jako sviđaju, stvarno mi je kosa puno sjajna od njih.

Kada sam izašla iz kupaone, krenula sam sa šminkanjem. Najprije sam na lice nanijela Catrice prime and fine bazu koju mi je poklonila LMF u našoj razmijeni, ali sam je počela tek nedavno koristiti i moram priznati da sam jako zadovoljna kako djeluje na moje lice. Zaista drži sebum pod kontrolom i puder dulje traje, a i cijena je vrlo prihvatljiva. Što se tiče podloge, izmiješala sam 2 - Max Factor Facefinity i Bourjois 123, koji su stvarno puderi za važnije prilike u smislu da se suše mat i nisu lagani. Facefinitiy mi je bolji (nije toliko težak), ali pošto ima visok spf, odlučila sam se i za Bourjois 123. On mi je obično mrvicu pretaman, ali je u kombinaciji s Facefinity puderom super pogodak. Popunila sam, naravno, i svoje obrve i to svojom svakodnevnom kombinacijom - NYX eyebrow gelom i Artdeco eyebrow fillerom. Ti proizvodi su must u mojoj rutini i nisu pretjerano skupi, posebno gel.

Zatim sam krenula šminkati oči, a najprije sam nanijela tester Urban Decay baze jer me zanimalo kako će izdržati kroz noć. Bila je dosta dobra, možda je držala i nešto dulje od MAC paint pota, no nisam sigurna, javim vam još. Zatim idemo s baznom nijansom sjenila preko cijelog kapka (MUG Cremee Brulee), a preko njega je išlo još jedno mrvicu tamnije smeđe sjenilo kojeg sam dodala više i na vanjski kut oka (MUG Cocoa Bear) u obliku obrnutog slova V i ispod donje linije trepavica. Zatim sam uzela Sleek V2 dark mattes paletu (koja mi je u posljednje vrijeme veliki favorit) iz nje pokupila neon ljubičasto sjenilo koje je išlo u vanjski kut oka (opet obrnuto slovo V) i ispod donje linije trepavica, a uzela sam i tamnu nijansu ljubičaste (ista paleta) i stavila je preko. Za kraj sjenčanja nanijela sam bijelu shimmerastu nijansu (MUG shimma shimma) u unutrašnji kut oka prema sredini kapka i rubove izblendala MUG Beaches and Cream sjenilom. Za kraj sam nanijela i tuš u gelu (Maybelline gel eyeliner), kojeg sam stavila i na waterline te nanijela maskaru (Maybelline Lash sensational). Na lice sam još nanijela bronzer (Collistar) i iluminator (odnosno Inglot sjenilo koje koristim kao iluminator), a na usne Maybelline color sensational ruž u nijansi 158 power peony.

Što se tiče frizure, samo sam je nakovrčala figarom za messy look te sve dobro učvrstila sa pola bočice laka za kosu (haha). Koristila sam Taft perfect flex ultra stong 4 (ambalaža je zlatna s ljubičastim).

I za kraj, što se tiče outfita odlučila sam ne komplicirati si život (i stanje u novčaniku) pa sam uzela klasičnu crnu haljinu koju imam već neko vrijeme i nemam pojma gdje sam je kupila (možda je i mamina) te sam je kombinirala sa smeđim cipelama iz Lidla, Itnakit ogrlicom (kopija Zarine), a imala sam i žarko ružičasti blazer preko (ista nijansa kao i ruž), samo što vam to nisam pokazala u videu jer sam ga kasnije skombinirala.


VIDEO


Korišteni proizvodi:
(njega tijela+frizura)
Le Petite Marseillais gel za tuširanje s mirisom badema
Balea muška pjena za brijanje
L'oreal Nutri Gloss light shine šampon i regenerator
Taft perfect flex ultra stong 4 


(makeup)
Catrice prime and fine baza za lice
Max Factor Facefinity podloga 
Bourjois 123 podloga
NYX eyebrow gel (Brunette)
Artdeco eyebrow filler with fibers
Urban Decay primer potion baza (tester)
Makeup Geek (aka MUG) sjenila 
Cremee Brulee, Cocoa Bear, Shimma Shimma, Beaches and Cream
Sleek V2 dark mattes paleta, sjenila
- highness, villan
Maybelline gel eyeliner (black)*
Maybelline Lash sensational maskara*
Collistar bronzer
Inglot 393 sjenilo (kao iluminator)
Maybelline color sensational ruž (158 power peony)*

(outfit)
No name klasična crna haljina
Last girl ružičasta vestica
Itnakit ogrlica
Lidl smeđe gležnjače na petu


*  *  *

P.S. Želiš osvojiti maskaru u 3. darivanju?**
1°Pretplati se na kanal ThePSara. (KLIK)
2°Lajkaj Maybelline New york - Hrvatska stranicu na Facebooku.(KLIK)
3°U komentar napiši ime pod kojim si pretplaćen na moj kanal na youtubeu.


-sretno-


DOBITNICE DRUGOG DARIVANJA:
* Iva Rukavina
*Valka2200



Javite se sa svojim podacima (u poruci) 
na mojem Facebook fan pageu.


*Proizvode označene jednom zvjezdicom poklonio je Maybelline, no zadržavam pravo na iskreno mišljenje, kao i u svakom postu.
**Darivanje je dostupno samo unutar RH, a za slanje je odgovoran Maybelline. Traje tjedan dana, od 15.2. - 21.2.2015. (u ponoć). Još će jedno (nakon ovog) trajati narednih tjedan dana i moći ćete osvojiti još po 2 maskare. Molim vas da se potpišete samo jednom i da se ne natječete ukoliko ste osvojili maskaru u kojem od prethodnog darivanja koje organizira Maybelline.

152 komentara:

  1. Jako ti lijepo stoji ovakav makeup, osobito ruž. Žao mi je što si uklonila onaj dio na blogu gdje ti možemo predložiti post kakav bi htjele vidjeti. Baš bi bilo lijepo da napraviš nekoliko verzija ˝liner u boji˝ lookova za nadolazeće proljeće.
    I da nam predstaviš Zoeva kistove :D

    Marina Mlinek

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivan ti je look, kao i uvijek.. :*

    Rosandicaaa

    OdgovoriIzbriši
  3. yt- MarijaDG

    Gdje si nabavila okvir naočala?? :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Autor je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  5. Look mi se sviđa, ovo mi je super "buđenje" kod tebe, super ti stoji ovaj ruž i sada se baci na još više eksperimentiranja :D
    I da, pratim te kao Kike OvoJePrezime :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Marina Antunović
    marina.antunovic11

    OdgovoriIzbriši
  7. sviđa mi se kompletan look, ali ruž je naj :-)

    YT : 999999chelsea

    OdgovoriIzbriši
  8. pratim te pod imenom Ana Kudlacek, kako originalno zar ne? :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Anja Saveti

    Inače, post je odličan! Jako mi se sviđa kako si se našminkala i obukla. Outfit koji je uvek najbolji izbor kada nećemo previše da se sređujemo i trošimo na novu odeću. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Dunja Naranča
    ps: presuper izgledas! ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Matea Šimunović :) Prekrasan look, baš si slatka!

    OdgovoriIzbriši
  12. Marija Sabljak
    sve pohvale za odličan make up i outfit :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Đurđica Hibler
    odlican make up! :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)