subota, 14. lipnja 2014.

New in: Inglot sniženje


Drage moje,
sjećate se da sam vam prije 2 mjeseca rekla da se Inglot selio na novu lokaciju pa da je tom prigodom imalo velika sniženja? Kako sam malo spora, new in post čitate tek sada, no nadam se da vam to neće smetati. Inače sam velik fan Inglot proizvoda jer su izrazito kvalitetni, no većinu proizvoda nisam nikada isprobala zbog poprilično visokih cijena, barem za naše prilike. Ogromno sniženje od 70% bilo mi je dovoljna motivacija da se počastim s nekoliko proizvoda. Moje prve dojmove pročitajte u nastavku.





Naime, već drugi dan nakon što je sniženje počelo saznala sam to na Inglot stranici i isprva sam se dosta nećkala i nisam bila sigurna hoću li otići do Inlgot-a i počastiti se, no nakon što sam vidjela i ulov jedne od svojih kolegica, odluka je pala. Ja vam ne mogu dovoljno pokazati kako sam uzbuđena bila, simpatikus je ludo radio kad sam shvatila što je sve na sniženju (luda sam, što da vam kažem). U početku je bila velika gužva pa sam se morala malčice strpjeti, no prodavačica koja radi tamo bila je stvarno jako simpatična i ljubazna i nekoliko puta mi je provjeravala ima li proizvoda u nijansama koje mi se sviđaju. Prva postaja: sjenila i rumenila, a na kraju sam se odlučila i za pigment. Isprva sam mislila da su nijanse kremastih podloga (koje su na sniženju) ili presvijetle ili pretamne za mene, no na kraju sam ipak našla savršenu nijansu za svoj ten, tako da sam kupila i nju.


Sliku ulova prvog dana objavila ga na društvene mreže i svi su poludjeli za stvarima. Moram reći da sam stvarno imala sreće što sam šoping obavila odmah prvih dana jer, koliko sam saznala, kasnije su se prodale mnoge nijanse koje su bile na sniženju, što nije nimalo čudno.
Naravno da sam se morala vratiti još i slijedeći dan, jer nisam mogla odoljeti. Fino sam se dogovorila s Dunjom s bloga Cydonia MakeUp za šoping i kavu, a i Dunja s bloga Dunja u oblacima me zamolila da joj odaberem neko rumenilo i pigment pa smo obavile i to. Nažalost, Dunja (Cydonia) nije uspjela kupiti ništa jer su sve nijanse koje su joj se svidjele bile već rasprodane, no ja sam uspjela uloviti ono što mi se svidjelo, opet. U ovoj rundi sam kupila rumenilo (klasično, praškasto), gel eyeliner (taupe nijansa) i korektor, oko kojeg sam se nećkala, no ipak kupila (i nije mi žao). Dunji sam kupila identičnu nijansu sjenila jer mi se jako svidjela, a pretpostavlja sam i da će njoj pasati. Izabrala sam joj i pigment koji mi je prekrasan, a nešto je tamniji od onog koje sam kupila sebi. Na slici iznad možete vidjeti moj kompletni ulov (oba dana), a na slici ispod ono što sam izabrala za Dunju (u oblacima). :D



A sada evo i vizuala te swatcheva svih od navedenih proizvoda. Moram priznati da sam oduševljena svim proizvodima, sve je za čistu peticu. Nijanse pudera i korektora su malo presvijetle sada kada dolaze ljetni mjeseci, no pasati će kad zahladi. Prije nego što sam swatchala sjenila, mislila sam da sam opet uzela nijanse kakve već imam, no ispada da izgledaju potpuno divno i drugačije te da sličnih nemam u kolekciji. Pigment je mrak, vjerujem da ste ga već vidjeli na Facebook-u. Oko gel eyelinera je bilo problema sa swatchanjem, no jako se lijepo nanosi na kapak i dugo traje. Najbolji proizvod mi je, ipak, rumenilo (praškasto) jer je apsolutno ludo pigmentirano i traje jako jako dugo na mojim obrazima. Još uvijek sam oduševljena!!


SJENILA: 
nijase 401 & 503




note: na predzadnjoj slici (kolažu) možete vidjeti kako sjenila izgledaju bez baze 
i sa njom (Essence color arts); posljednja slika prikazuje samo sjenila s nanesenom bazom


RUMENILA:
nijanse 27 i 84 (kremasto)



note: na posljednjoj slici možete vidjeti kako rumenila izgledaju na koži 
(gore: kremasto rumenilo, dolje: klasično)


KREMASTA PODLOGA I KOREKTOR:
nijanse LW200 & 33





note: posljednji kolaž prikazuje stanje podloge i korektora nakon cijelog dana na licu;
na predzadnjoj slici nije nanesen korektor već samo kremasta podloga (no korektor ste mogli vidjeti u ovom videu)



GEL EYELINER & PIGMENT:
nijanse 89 & 24







I to bi bilo to! Za kraj vam samo donosim cijene proizvoda. Originalne ne znam napamet, no imajte na umu da su navedene rezultat sniženja od 70%.

Cijene proizvoda:
sjenilo - 24 kn
pigment - 33,60 kn
kremasto rumenilo - 29,10
podloga - 49,50 kn
rumenilo - 29,10 kn
korektor - 29,10 kn
gel eyeliner - 29,10 kn

Jeste li ikad bile u Inglotu?
Jeste li čule za popust i jeste li nešto kupile?
Koji je bio vaš ulov?

Broj komentara: 18:

  1. Rumenila mi se najviše sviđajuuu :-D Nisam nikad bila u Inglotu nažalost. :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma rumenila su mrak, u rangu s high end rumenilima! :)

      Izbriši
  2. Pharala sam možda malo prekasno jer nije bilo pigmenta kojeg sam htjela no oke.. ulovila sam rumenilo i tri predivna sjenila o kojim sam pisala.

    ~ Ithara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, da, to je doslovno bila trka života! :D Tko će prije što uloviti. :) Vidjela sam, krasna su. :)

      Izbriši
    2. Rumenilo nisi jer nisam pisala :P

      Izbriši
    3. Pa tko ti je reko za rumenila, rekoh za sjenila. :P

      Izbriši
  3. Jaooo prekrasno. Ja sam baš htjela probati pudere, ali ništa od tog... Ipak, hvala ti još jednom za objavu na fejsu jer sad ne bih imala ovaj isti pigment u koji sam zaljubljena toliko da ga samo gledam i žao mi je trošiti ga uopće :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam zaljubljena u pigment! :) Ništa, drago mi je da si ga i ti vidjela i da te osvojio. ;)

      Izbriši
  4. Super si stvari kupila, i ja bih se za slične stvarčice odlučila da sam bila u mogućnosti svratiti u Inglot u to vrijeme. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Bome si se lijepo počastila i nisu ni skupi proizvodi obzirom da je 70% sniženja. Mislio sam da su papreno skupi kada ono na kraju iznenađenje - za svačiji džep. :) Sve ti jako lijepo stoji koliko vidim na slikama. :) Drago mi je da si ulovila sve što si htjela. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da,da. Inače su dosta skupi pa je zato ovo bila prilika koja se ne propušta! :D Hvala ti. :)

      Izbriši
  6. Ja pokušavam saznati kad će i hoće li otvoriti u Arena centru kao što je najavljeno, ali naravno da ne odgovaraju na poruke na fejsu...uvijek me ljuti taj njihov šugavi PR...osim sjenila, olovaka za oči i kistova nisam ništa probala, moram to promijenit...i ako bi mogla dojavit dojmove o korektoru to bi bilo super, o njemu ništa ne znam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Korektor stvarno super prekriva, možda najviše od svih kojih imam pa ako te zanima baš demonstracija imaš link na video jer sam ga tamo koristila. Ali problem nastaje kad imaš suhu kožu jer naglašava suhe dijelove. Ipak, meni je super. :)

      Izbriši
  7. Pigment je predivan! Razmišljala sam dal da uzmem koji kad je bilo sniženje, ali sam odustala zbog novaca i sad mi je žao :/ Inače sam uzela dva sjenila i isto rumenilo :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)