srijeda, 28. svibnja 2014.

Spremite se sa mnom

Drage moje,
danas vam donosim jedan vrlo zabavan post s videom u kojem sam vam pokazala kako sam se spremila za jedan event, odnosno izlet u voditeljske vode. Jako sam uživala snimajući ga jer je sunce konačno granulo pa sam automatski bila dobre volje, a zbog kave sam bila i hiperaktivna (nadam se da ćete mi oprostiti), pa ćete uživati u kojoj usputnoj (glupoj) forici. Naravno da ću vam, kao i uvijek, navesti detaljni popis svih proizvoda koje sam koristila pa možemo započeti.




Najprije sam krenula pod tuš u kojem sam koristila Alverde sapun koji sam dobila od svoje drage kolegice-blogerice Paole sa bloga Miss Kitsch, pa joj još jednom zahvaljujem. Sapunčić je super, a koristim ga vikendom (inače se perem Stambuk's sapunom). Za svaku važniju priliku treba se i obrijati, a za to sam koristila ružičaste britvice iz dm-a. Što se tiče kose, oprala sam je *Wella pro series moisture šamponom za kosu, a stavila sam i regenerator (L'oreal Elseve Color vive) za obojanu kosu. Nakon izlaska iz tuša, na noge sam stavila malo Rapunzel kokosovog ulja jer mi je na tom području koža jako suha.


Prije nanošenja šminke na lice sam stavila tonik (*Olival tonik za lice sa uljem smilja) te mrvicu Rapunzel kokosovog ulja iz trgovine bio&bio (s ovim nikako ne pretjerivati). Zatim sam se bacila na makeup. Kao i uvijek započela sam ga sa popunjavanjem obrva. Maybelline color tattoo sjenilo u nijansi permanent taupe bazno je sjenilo koje uvijek nanosim, a preko sam nanijela i sjenilo iz Makeup Revolution palete za obrve (recenzija). Na lice sam zatim nanijela Maybelline Instant anti age eraser korektor, a preko područja ispod očiju još i Inglot korektor. Stavila sam još i malo tekuće podloge, Golden Rose Satin Smoothing foundation, a sve je blendano u kožu Real Techniques spužvicom (kasnije sam dodala i Yves Rocher rumenilo i *Collistar bronzer). Na kapke sam nanijela Essence Color Arts bazu za pigmente, a preko sjenila iz *Makeup Revolution palete (bakreno do pregiba; smeđe u pregib i ispod donje linije trepavica). Od ostalih sjenila, stavila sam i malo ružičaste nijanse na pola vijeđe (iz unutarnjeg kapka prema sredini). Preostalo je staviti još samo tuš (Essence Liquid Ink Waterproof) i na trepavice maskaru (*L'oreal Miss Manga). Za kraj, na vodenu liniju stavila sam malo smeđe olovke da doda malo topline looku (Look By bipa bronze gold). Makeup je fiksiran odličnim Avon fiksatorom, kojeg vam toplo preporučam.



Frizura nije ništa posebno jer, kao što sam već rekla u jedinom tutorialu s frizurom na Youtube-u (klik), nisam baš najspretnija s kosom. Na vrhove kose sam nanijela malo Rapunzel kokosovog ulja (da, na noge, lice i kosu), a na gornji dio kose *Wella pro series pjenu za kosu. Sve sam prosušila, počešljala i baby vlasi zagladila Taft sprejem za kosu. Da ne zaboravimo, stavila sam i parfem, Chopard Wish.



Outfit je lagano vintage jer sam baš taj dan opet malo haračila po second hand shopu pa sam ulovila neke lijepe starinske komade odjeće. Uz to, pripremala sam se za voditeljstvo za majčin dan na kojem je nastupalo puno dječice pa sam mislila da bi nešto takvo, lagano kostimografski, moglo biti prigodno. Dugi plavi šos sa bijelim točkicama i čikasta majca su iz Second handa, majica/tunika s kragnicom je iz Mane, a stavila sam i neki crveni kardigan iz lokalnog dućana. Najlonke su K style (iz Konzuma), ali njima nisam zadovoljna jer su hrapave. Na noge sam stavila crne balerinke (Macan cipele) i to zaokružuje cijeli look.

Glazba korištena u videu je:
1. Taylor Swift: 22
2. Anna Kendrick: Cup song
3. Imagine Dragons: It's time
4. Taylor Swift: We are never getting back together



Kako vam se svidio ovaj video? 
Želite li još ovakvih videa/postova?

*Proizvodi označeni zvjezdicom dobiveni su besplatno. Ipak, zadržavam pravo na iskreno mišljenje, kao i u svakom postu.

Broj komentara: 17:

  1. Odlično :D Meni je još bolje kada se ovako snima voiceover, nekada mi to jednostavno paše na video.
    Divim se makeupu na očima <3 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno? Onda ću ga svakako ubuduće više ubaciti! :) Hvala! :*

      Izbriši
  2. super video! Stvarno sam uživala..sviđa mi se plavi outfit. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Baš mi je drago! :) Jedna klinka me pitala dal sam se malo udebljala (hahaha) pa reko onda mi očito šos baš ne stoji. :D

      Izbriši
  3. Kako zgodan video, baš sam uživala a ti si tako slatka i simpatična skroz! Super make up i oblekica, a i izbor pjesama u videu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan video! Totalno se naježih kod trenutka kada si nanijela tuš... zamisao da tuš ogrebe oko, ufff.. :D Simpatičan video. Zanimljiv mi je ovaj Avonov fiksator. Da li to djeluje protiv masnog sjaja ili samo drži šminku na mjestu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha pa ne može ti tuš ništa! :D Hvala ti! :D Pa smisao fiksatora je da produlji trajnost šminke, ali drži i sebum pod kontrolom. Nije mi palo na pamet koristiti ga za to, ali možda bi se moglo probat..

      Izbriši
  5. Predobro. I naravno da želimo više ovakvih videa :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Genijalno! Odlično si se sredila, ali face u klipu su mi hit.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tražila sam Essence Color Arts bazu i nigdje je ne mogu naći :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesam, onaj na trgu i čak sam pitala prodavačicu i rekla je da nemaju. ako nađeš negdje molim te napiši mi gdje :)

      Izbriši
    2. Ne znam, ja sam prije nekih mjesec dana kupila 3 komada u muller-u u west gateu..

      Izbriši
  8. Da bar mogu nanijeti tuš ovako kao ti u par poteza xD Uvijek me fasciniraš s tim :D Super video, samo snimaj i dalje ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)