ponedjeljak, 23. prosinca 2013.

Najbolji puder srednjeg cjenovnog ranga

Drage moje ljepotice,
prije nekoliko dana rekla sam vam na svojoj Facebook fan stranici da sam pronašla jako jako dobar tekući puder srednjeg cjenovnog ranga te sam vas pitala možete li pogoditi koji je to. Iznenadili su me odgovori, jer većina nije bila blizu, no na kraju ste ipak zaključile da se radi o Golden Rose tekućoj podlozi.



Već sam pisala o Golden Rose kozmetici, a ako se želite podsjetiti, recenziju nekoliko stvarčica možete pronaći na ovom linku.

Ali vratimo se mi na temu ovog posta. Kako sam uopće došla na ideju kupnje ovog pudera? Naime, jako volim Golden Rose proizvode, lakići i ruževi su hvaljeni na sva usta, ali ja sam upravo najviše intrigirana ostatkom njihove ponude. Imaju najbolju maskaru koju sam ikad probala pa sam zato, (a i ponukana tadašnjim 50% popusta) odlučila ne propustiti kupnju još nekog proizvoda. 

Predstavljam vam Golden Rose satin smoothing fluid foundation (vitamin E, SPF 15).
Moji prvi dojmovi bili su pozitivni, a nakon što sam dobila i nekoliko komplimenta na račun tena (a nosila sam puder) zaključila sam da je stvarno dobar.


Prekrivanje / Postojanost:
Prekrivanje ovog pudera jako je dobro; to je puder koji nudi srednju prekrivenost (na skali od 1-10, ocjena prekrivanja bila bi 7, za jedinicu bolje od Borujois Healthy Mix seruma. Bez problema prekrio mi je prištiće i lagane ožiljke od istiskivanja. Postojanost je ok, ništa posebno. Izdržao mi je na licu bez problema cijeli dan, no kao i obično, malo sam se zasjajila pred kraj dana (što nije neobično s obzirom da lice ne matiram puderom u kamenu).

Finish / Tekstura:
Puder ima polumat/gotovo mat finish, no nikako ne isušuje kožu (za primjer, kad koristim Vichy dermablend na licu mi se znaju mrvicu pojaviti ljuskice, što s ovim puderom nije slučaj). Kada promatram teksturu podloge, rekla bih da ima teksturu guste kreme, s jako dobrim prekrivanjem, minus masni sjaj koji takve kreme ostavljaju na licu.


Podsjećam vas i na svoj posljednji video u kojem sam vam pokazala kako se možete našminkati kao Rihanna u spotu What now. Kod rekreiranja look-a, koristila sam ovaj puder pa možete vidjeti iz prve ruke kako on izgleda na licu.

Tip kože kojem je namijenjen: 
Rekla bih da je podloga namijenjena i suhoj, normalnoj i mješovitoj koži (uz dodatno matiranje u tom slučaju). Njeguje suhu kožu, normalnu dodatno ne isušuje/masti, a mješovitoj koži možda nije 100% pogodak, no uz dodatno matrianje to može postati.
P.S. Nije komedogen, odnosno meni nije izazvao prištiće.

Količina / Izbor nijansi:
Puder dolazi u količini od 34ml što je i više od neke standardne mililitraže (30ml). Ako slike ne lažu, postoji 10 različitih nijansi između kojih možete birati. Ja imam nijansu 27 i savršeno mi je odgovarala u jesenskim mjesecima, a vjerojatno će i sada, u ovim zimskim.

Ambalaža / Cijena:
Ambalaža je staklena, što može biti i plus i minus. Meni je to osobno minus, jer otežava torbu pri transporu. Ništa spektakularno, no ipak bih više voljela da se radi barem o tanjem staklu (ili plastici). I za kraj, cijena je 60 kn, što ovu podlogu svrstava u srednji cjenovni rang, a ako ste sreće kao i ja, možda je možete uloviti i na 50% popusta.


Presuda:
Kada bih morala ocijeniti ovaj puder, rekla bih da je zaista dobar s obzirom na cijenu (60 kn) ili izrazito dobar (ako uzmem u obzir da sam ga platila 30 kn). U usporedbi s drugim puderima ovog cjenovnog ranga, definitivno zaslužuje 5, dok npr. u usporedbi s jednim od mojih najdražih pudera (Bourjois HM serum), koji jest skuplji, mrvicu kaska, ali to je samo zbog mog tipa kože. Ako, dakle, želite nešto s dosta dobrim prekrivanjem, velikim izborom nijansi, postojanost i relativno nisku cijenu, ovo je izbor.



Jeste li isprobale koji Golden Rose proizvod?
Kako vam se čini ovaj?

Broj komentara: 17:

  1. Eto konacno da neko pise i o GR puderima. Nikad nisam do sad videla recenziju nekog pudera. Bas mi je drago da je i t odobro pa cu imati i ove pudere u vidu kad budem sledeci kupovala:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E vidiš, stvarno, ni ja nisam još vidjela recenzije. :D
      Super je ovo, probaj bar probati na ruci, svidjeti će ti se :P

      Izbriši
  2. Probaću ja ovo čim ga nađem :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Danas sam ga nasla, ali nisam kupila. Iako imam ozbiljnu namjeru. :)
    Jako mi se svidja sto ima polumat-mat finish, a ne smeta suhoj kozi!
    To je bas rijetkost!
    Ja bas nesto ne volim taj dewy look :(
    P.S. I preslatka si!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kupila. Prezadovoljna!!! Fantastican..:D :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Jesi ikad koristila MF lasting performance? ja ga koristim godinama i htjela bi malo promjenu.. pa me zanima tvoja usporedba MF i Golden Rose što se tiće postojanosti i prekrivanja.. hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odgovori
    1. Gdje se u Bosni mogu pronaci njihovi proizvodi? :)

      Izbriši
  7. Probala sam puder i meni je koma, prvo me odbio odvratan miris, a zatim sadržaj. Ima hrpu parabena u sebi. Mom licu je samo naštetio.Inače sam koristila Vichy AeraTeint Pure, sad koristim njihov novi puder, Teint Ideal i koža mi se preporodila nakon ovog groznog pudera. Uz to, kad ga stavim, kao da imam tri tone pudera na sebi, a stavim ga u najtanjem sloju. Uglavnom, ništa pozitivnog nemam za reć, nažalost..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam zasto ti nije odgovarao, no meni je super. Koristim ga vrlo cesto na sebi, mozes vidjeti i u mnogo videa, a takoder i na svojim curama koje sminkam i nisam dobila ni jedan prigovor. Ne znam gdje si dobila informaciju o sastavu posto ga nisam pronasla uz proizvod. Ja cu ga nastaviti koristiti posto sam jako zadovoljna, a za tebe mogu samo reci da sam sretna sto si pronasla ono sto ti odgovara.

      Izbriši
    2. Piše na kutiji u kojoj se dobije puder. Samo iznosim svoje mišljenje i svoje iskustvo, ako nekom paše, super :)

      Izbriši
  8. Znaš li možda koja ja najsvijetlija nijansa ?ona koja bi odgovarala nama vampirima :D super izgleda na slici,ako nije fotošokirana haha

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)