petak, 5. srpnja 2013.

Kupovina u lipnju

Drage moje, 
ovaj lipanj prošao mi je više-manje dosadno. Obilježen je cjelodnevnim izletima u Zagreb (prijamni ispiti) koji su me totalno iscrpili, ali zato je šoping zacijelio svaku ranu. A zaista sam puno šopingirala, ne sjećam se kada sam zadnji puta potrošila toliko. Oh, well. Zašto ne? :D



*Prva runda šopinga*


Brandovi:
Artdeco, Youngblood, Catrice, Eveline, Golden Rose, Maybelline, Agadir testeri.

Lokacija:
Muller (zagrebački trg), Importane pothkodnik, Bahlen Beauty.

Dojmovi:


Ne biste vjerovali, ali do sada nisam još isprobala ni jedno Artdeco sjenilo pa sam se oduševila koliki izbor imaju na glavnom zagrebačkom trgu u Mulleru. Naravno, nabavila sam 2 - nijanse 382 i 383, koje su nešto kao satin finish, no ne potpuno. Nijansu 383 nosila sam i na maturalnoj zabavi.


Youngblood kozmetiku hvale Amerikanke pa rekoh koliko loša može biti mineralna kozmetika i nabavila svoje prvo Youngblood mat sjenilo u nijansi Doe (prekrasna ružičasto - breskvasta nijansa). P.S. Moje najdraže sjenilo ikad je također mineralno, iz Bahlen Bauty dučančića - Nilens Jord (mogli ste ga vidjeti u ovom postu).


Catrice paletu korektora i Eveline Celebrities eyeliner već sam dosta hvalila. Jednostavno odlični proizvodi za još bolje cijene. Definitivno vrijede puno više. Kupujem ih u Kozmu u Importane pothodniku.


Golden Rose mini dučančić nalazi se također u labirintu pothodnika i moram reći da sam ga jedva našla. Kupila sam 3 ruža prekrasnih tekstura, ali malo sam se zaletila s nijansama - nisu mi za svaki dan pa 2 od 3 možete naći u ovdje, u blogoprodaji. Ovaj crveni koji sam zadržala je presavršen!


Maybelline color tattoo u nijansi On and on bronze nabavila sam nekoliko dana prije Zagreba u Dm-u. Odličan proizvod za malo novaca. Definitivno preporučam.

Swatchevi:





*Druga runda šopinga*

Brandovi:
Too Faced, Bourjois, Maybelline, IQ cosmetics, Look by Bipa

Lokacija:
Bipa (Importane pothodnik), internet

Dojmovi:


Too Faced Brow envy paletu kupila sam od Sare sa bloga Make up my day, koja je nedavno imala blog sale (moj pogledajte u karticama). Presretna sam što sam je ulovila samo za 30 kn, a činjenica da highlighter manjka nije mi stvarala nikakav problem pri kupnji, jer ionako bih to sjenilo najmanje koristila. U svakom slučaju, topla preporuka!

Bourjois Healthy Mix Serum kupila sam u Bipi kada su imali akciju -25% na cijelu dekorativnu kozmetiku. Već odavno čitam pozitivne recenzije na temu ove podloge i jednostavno sam je morala nabaviti, a koja bolja prilika za to doli ova. Moj je u nijansi 52 Vanille (idealna nijansa za sve nas toplog podtona kože). Podloga je lagana, a dovoljno prekriva i super je mirisa. Opet preporučam, ali probajte ga uloviti na akciji (ili na forumu) jer je regularna cijena 110 kn.

Maybelline Color Tattoo (Permanent Taupe) nijansa je koju gledam već jedno vrijeme (desno na slici), no nikako se nisam usudila kupiti je. Stvarno je krasna i sve ono što tražim od nijanse - mat, hladni podton. Cijena je 40 kn što je potpuno prihvatljivo s obzirom na kvalitetu.

Iq cosmetics prozirna maskara u principu je kupljena jer sam trebala proizvod koji bi mi držao obrve na mjestu, ništa više. No nisam oduševljena s obzirom na cijenu od 40kn.

Look by bipa olovke (8 cherry, 9 bonbon) kupila sam jer su sve blogerice poludile za njima pa rekoh, onda moraju nešto valjati. I stvarno su super, dovoljno pigmentirane i da ih nosite bez ruža, posebno ako ste fan mat proizvoda za usne. Inače, gotovo su identičnih nijansi kao i novi Golden Rose ruževi (fuksija i crveni) koje sam nabavila u prvom krugu shoppinga. Za cijenu od 15 kn, definitivno preporučam.


Swatchevi:


*Ostala kupovina u lipnju*
U Lidlu sam nabavila kozmetičko ogledalo koje obožavam! Super se osjećam kada nađem nešto kao ovo za male novce, a na nekim mjestima prodaje se za puno puno više. Definitivno veliki ulov. Kupila sam i Cien mijeko za čišćenje lica, jer mi je hitno trebalo novo, no koliko sam ga za sada isprobala, poprilično je težak za kožu i jako pecka.

U Dm-u sam kupila svoje najdraže umjetne trepavice koje sam koristila za maturalnu zabavu. Definitivno preporučam jer su jeftine, a odlične. Ja ih uvijek režem na pola i koristim kao parcijalne na vanjskom kutu oka. Obnovila sam i zalihe svoje najdraže paste za zube, Elmex. Zubi su mi se definitivno preporodili nakon što sam je ponovo počela koristiti. Mana eventualno može biti cijena od 20 kn i poseban okus, no meni ne smeta. Postoji i blaža verzija (tirkizno pakiranje) koja mi je također super, ali je nekoliko kuna skuplja.

Surfajući internetom, jednu sam večer nabasala na izrazito emotivnu recenziju ove knjige pa sam nekako impulzivno krenula za ovom knjigom, iako je za sada dostupna sam na engleskom jeziku (Algoritam knjižare). Nekoliko klika na njihovoj internetskoj stranici i kupnja je bila gotova. DEFINITIVNO mi nije žao, no više o knjizi u nekom od narednih postova. Biste li voljeli čitati moju recenziju knjige?



I to bi bilo to (bar koliko se sjećam). Nadam se da ste uživali u ovom postu, koliko i ja uživam u sličnima. Biste li ih voljeli i ubuduće?
Koje ste proizvode kupili i sami, a koji su vas posebno zaintrigirali?

24 komentara:

  1. Izvrstan post! Neke stvari imam i jednako sam oduševljena njima, a neke idu na WL :)

    i za kupnju knjiga na engl bih ti preporučila The Book Depository :) Free shipping imaju, dođe za nekih tjedan dana, i ne samo da je izbor ogromno bolji od Algoritma (ipak je UK u pitanju), već su ti i knjige jeftinije od Algija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :)
      Moram pogledati tu stranicu iako u principu nemam neku naviku kupovine knjiga. :D

      Izbriši
  2. Odličan ti je šoping, moram priznati...
    A gdje točno kupuješ youngblood kod nas? ja sam ih uvijek s neta naručivala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. Kupujem je u Ilici, dućan Bahlen Beauty. :)

      Izbriši
  3. Sram te bilo: P
    Ma briga te, sad lipo gustaj u svim tim krasotama :-)
    Nadam se da si upala di si tila :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh, budem gustala! <3
      Nisu još rezultati, ali biti će uskoro. I ja se iskreno nadam :D

      Izbriši
  4. Prekrasne stvarčice! ;) Joj kako je meni žao što TooFaced nema više kod nas.. :( Nadam se da će doći nova Sephora haha. Lexie

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, Lexie. :D Joj, da znaš samo koliko sam puta isto pomislila. :D

      Izbriši
  5. prelepi noviteti, sve mi se svidja :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kakav ti se cini ovaj Bourojis za masnu kozu? ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za ful masnu možda ne najbolja opcija. Al nije loš.

      Izbriši
  7. Super stvari i voljela bih čitati recenziju knjige :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Vau, želim želim žeeeeelim Too Faced Brow envy paletu :((((

    OdgovoriIzbriši
  9. Lijepi noviteti i nekako mi se čini dok sam fotke gledala kao da sam ih sama birala ;D!

    OdgovoriIzbriši
  10. Puno lijepih stvarčica :) Moram izdvojiti ovaj famozni Permanent Taupe kojeg i ja imam, prva liga je :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)