utorak, 12. veljače 2013.

Zima - ispražnjeni proizvodi


Helou helou. Danas za vas imam post sa ispražnjenim proizvodima, aka my trash tour. Pošto su u posljednje vrijeme takvi postovi postali popularni, odlučila sam i ja napraviti jedan takav. 



Uvijek se držim one da treba iskoristiti cijeli proizvod i ne bacati ga (čak ako ne odgovara) pa mi je trebalo neko vrijeme da sve potrošim. Ukratko, to su: Pantene Aqua Light šampon, Chilly intimna kupka, Fa Mystic moments dezodorans, Cien odstranjivač laka za nokte, Hipp intenzivna krema, Neutrogena mini krema za ruke, Revlon Colorstay i Sephora tekuća podloga.




Pantene Aqua Light moj je najdraži šampon iz jednog jedinog razloga. Kad ga koristim, kosu perem svaka 2 (rijetko 3) dana, jer mi jedino po njemu kosa nije masna odmah slijedeći dan. Jedina zamjerka, prva verzija mi se više sviđala, ova mi se nekako čini žešća. Kupujem ponovno, no prvu verziju koje još ima u Lidlu.

Chilly intimnu kupku već sam uvrstila među svoje favorite i postala je proizvod koji stalno iznova stavljam u svoju košaricu u Dm-u. Ne znam što bih rekla o njemu, ali moram priznati da mi je od svih intimnih kupki ova najviše sjela. Definitivno kupujem ponovo, makar je jedan od skupljih na tržištu.

Hipp intenzivna krema doslovno nikako da se potroši. Nije loša, ali je masna do bola, koristila sam je posljednjih godinu dana i tek je sad potrošena. Dobra je za ekstremno suhu kožu (kakvu imam na dlanovima u zimske mjesece), a ponekad sam je koristila i za skidanje šminke, poslije depilacije i na nosu kad mi se perutao. Već sam kupila novu, no u limenci. Čini mi se da je i formula drugačija (bolja), a i ambalaža mi je slađa sa zekanima, pesima i stuff.

Cien odstranjivač laka za nokte jedan je od boljih koje sam isprobala, pogotovo ako uzmem u obzir činjenicu da je dostupan samo u Lidlu, koji baš ne preferiram na polju kozmetičkih proizvoda. Tekućina je, dakle, bez acetona, što vam onda ne nadražuje dodatno kožicu oko noktiju, pogotovo ako imate ranice. Ali ono što me pogotovo osvojilo je način korištenja - ima mini pumpicu preko koje stavite vaticu, stisnete, i malo proizvoda špricne van. Wow! :D




Fa Mystic moments dezodorans moj je najdraži dezodoran. Odličan i dugotrajan miris 2 su stvari koje tražim kod dezića, nisu mi pretjerano bitne aluminije soli, jer let's face it, nitko ne želi smrdjeti pa s time ni ja. Bitno mi je i da ne ostavlja bijele tragove po majicama, a i ovaj test je prošao. Kupujem opet.

Revlon Colorstay također sam imala preko godine dana jer nikako da ga potrošim. Redovito sam ga koristila kad mi je koža bila u nešto gorem stanju nego je sad, no nekako s vremenom nisam više imala potrebu za njim. Iskreno, ako imate čistu kožu, nije potreban - pretežak je, pogotovo ako kupujete matirajuću verziju za masnu kožu. I da, nanošenje je obavezno bockalicom. Neću ga ponovno kupiti.

Neutrogenina mini krema za ruke kupljena je u Njemačkoj pa nisam sigurna ima li je kod nas. Krema ko krema, solidna je, no više mi se sviđa plava verzija jer ne ostavlja bijele tragove. Inače mi se sviđaju mini pakiranja, jer su praktična pa nemam problema s opterećivanjem torbe. Kupila bih ponovno, no ne zbog formule, već pakiranja.

Sephora tekuća podloga je (u ove zimske mjesece) postala moja, bez premca, najdraža podloga. Ona je upravo onaj kick koji je moja koža trebala da se probudi i živne. Pružila mi je prirodan sjaj i bila je lagana. Istrugati ću i zadnju kapljicu iz posudice, toliko mi je odlična. Kupujem ponovno, definitivno, samo gdje. :/






I to je to. Nadam se da vam se svidio posto. 
Ako želite i ubuduće zavirivati u moju kantu za smeće, pišite u komentarima.



Broj komentara: 19:

  1. Meni se baš sviđaju ovakvi postovi, samo nastavi dalje :)
    Btw, Cien je i meni jedan od dražih ostranjivača laka za nokte, nema acetona,a jeftin je :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tolko su svi nahvalili taj odstranjivač laka za nokte da ga moram i ja isporbati :P Inače koristim već petu bočicu Bipinog My Body odstranjivača za nokte i odličan je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je stvarno odličan, a Bipin nisam još isprobala :)

      Izbriši
  3. Uvijek se iznova radujem tvojim postovima, jer me upoznaš sa nekim novim proizvodom kojeg još nisam isprobala :D Od tvoje liste koristim Chilly, Neutrogena kremu, a Fa Mystic Moments imam gel za tuširanje :)) I slažem sa svim rečenim tj. napisanim. Odlični su ! :*

    OdgovoriIzbriši
  4. Također koristim ovu Hipp kremicu i to u limenci. :D Kupila sam ju zbog preslatke ambalaže, a nanosim ju na ruke i nos kad je suh. :D Pantene Aqua Light je i meni najdraži, kao što si rekla, jedan od rijetkih koji stvarno produžuje pranje. S njim mi je dovoljno svaka 3 dana. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Koji je to Sephorin puder? Mala je slika, ne mogu da procitam sta pise.

    OdgovoriIzbriši
  6. Volim kopati po kantama za smeće ;) Haha šalim se, ali da, virtualno volim ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudno mi je to napisati, ali i meni se sviđa ova tvoja kanta za smeće :)..... Kozmetička... Virtualna... Ovaj odstranjivač nisam probala, ali budem. Veselim se novoj kanti,a što se tiče potpunog trošenja proizvoda, potpisujem!

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  8. Nemam ništa zapravo od toga, ali ja nikako ne volim Fa deziće, nikad mi nisu bili dobri :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Takve stvari moja mama kupuje jer su u paketu s japankama/šamponom/čim već i obično nisu nešto, ali eto, ovo mi je super. :)

      Izbriši
  9. Super post, volim pročitati ovo kupujem opet-ne kupujem opet. To mi nekako najviše ukaže koliko je proizvod dobar :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)