ponedjeljak, 25. veljače 2013.

Beauty Blog Day 2013

Bokić ljepotice (i ljepotani ako čitate)
nadam se da uživate i da ste spremne za još jedan postić o prekrasnom eventu koji se zbio u subotu. Ako još ne znati, radi se o BBDay-u 2013, danu namijenjenom za hrvatske beauty blogerice. To je prvi događaj ovakvog tipa i samo dokazuje da se hrvatska blogerska scena sve više širi, ali i da i velike kompanije imaju sve više interesa za nas. Tako da, ako još niste otvorile blog, krenite.


Moram priznati da mi se skoro desilo da ga propustim, što zbog prehlade što zbog vremenske prognoze, ali definitivno mi je drago što nisam. U početku sam se čak bojala i kako će to izgledati, pošto uživo nisam poznavala ni jednu blogericu, no bilo je i više nego dobro. Ja ne bih bila ja da nisam zakasnila, no Nikolina i Josipa su mi odmah ustupile jedno mjestašce pored sebe. I eto, družile smo se cijelo vrijeme. Hvala cure, divno ste društvo. :*

hvala Josipi na fotkici, moj fotić nije surađivao

Ljepota eventa je (osim savršene organizacije) bila u tome što ste mogle uživo upoznati i pročavrljati s curama koje inače gledate preko računala i zbilja sam se iznenadila kako su tople i vesele. Žao mi je jedino što nisam upoznala cure koje su bile spriječene doći, kao Voodoo blondeMartina, cure s bloga Lia's Beautyland i Ana. Osim toga, baš su bile fensi one ogrlice s našim imenima, osjećaš se ko neko i nešto. ;)



A kako je sve izgledalo? Prvo je pozdravni govor održala Ana s Ogledala, a zatim smo dobile par savjeta o korištenju i razumijevanju Google Analitycs-a. Nakon toga su nam rekli da pogledamo ispod stolaca i ako je ispod bio zaljepljen papirić, dobile smo Diesel parfem (yaaay). Zatim su krenule mini-prezentacije Batiste-a, Vichy-a i Somatoline Cosmetic-a. Čule smo i nekoliko trikova vezanih uz korištenje Facebook-a, a zatim krenule papati.






Hranu neću posebno komentirati, osim što ću dati same pohvale, otišla sam punog trbuščića doma.
Još jedna stvar, u pauzama smo mogle testirati kožu Vichy aparatom te pregledati štandove raznih brandova, 
a posebno mi je u oko upao novi brand francuske kozmetike, Lollipops, koji na police Irisa stiže u narednih nekoliko mjeseci.





I na kraju smo slušali objavljivanje beauty blogerice ovogodišnjeg eventa (koju smo same izglasale), a ona je Vesna Melkić
koju je hp nagradio divnim poklonom. Čestitke od srca, Vesna. Nazdravili smo prefinom tortom i šampanjcem (ok, ja bambusom) i put pod noge.






Još nešto. Na kraju eventa smo dobili ogromneee vrečice s poklonima sponzora pa bacite pogled. Ima tu svašta, Vichy, Chilly, Cosmo, Borotalco, Novexpert, Payot, Somatoline Cosmetic, Kozmo, Batiste, Diesel proizvoda - melem za oči. Posebno me zanima djelovanje Vichy Normaderma protiv prištića jer su ga jako nahvaliti. Bacite pogled! ;)





Za kraj moram posebno pohvaliti Anu Popović Kišur s Ogledala, organizatoricu cijelog eventa, jer se zaista potrudila oko svakog detalja, čak je slala i vozača za mene, nakon što mi je vlak kasnio. Hvala naravno i sponzorima, vozačima, fotografima, kamermanima, saksofonistu i konobarima. I tetama koje su nam spremale kapute. :D


Više slika ovdje.






Jeste li čule za BBday ili ste ga čak i posjetile? Koji su vaš dojmovi? 
Jesam li vas zainteresirala za pisanje bloga? Ima to dobrih strana. ;)
Pričajte mi..




Čitamo se. Sara :*

Broj komentara: 14:

  1. stvarno lijepo sve to skupa izgleda:) ja o kozmetici još imam dosta za naučiti.

    OdgovoriIzbriši
  2. :* Divna si! NEopisivo mi je žao da se nismo družile:*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni, a eto, što je tu je. Biti će valjda još prilike. :)*

      Izbriši
  3. Predivne slike Sara, kao da sam bila s vama :) Neka ste se lijepo provele :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je baš žao što nisam mogla doći, ali veselim se idućoj godini :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I nama je žao što nismo mogle doći, čekamo novu priliku :)) Drago mi je da je tebi bilo super! ;) Lexie

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joooj da, i vas sam zaboravila navesti da mi je žao što se nismo upoznale :/
      Pusaa <3

      Izbriši
  6. Bilo nam je super :))) Joj baš mi žao što me neće biti na Danima ljepote.. Ti dolaziš?

    OdgovoriIzbriši
  7. great pictures..
    i love the lollipop make up products.. <3


    http://photosfashionlove.blogspot.gr/

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)