srijeda, 22. kolovoza 2012.

Summer sunset look



Osim prekrasnih plaža, Brač u ponudi ima toliko stvari, od odlične kuhinje, pića (posebno koktela) i razuzdanih noćnih partija do mirnog obiteljskog okruženja...
U ovom postu pokazati ću vam što sam nosila kad sam izašla s prijateljima na večeru i koktele. Boja haljine i makeupa nenamjerno je vrlo slična ovom zalasku sunca. Nadam se da ćete uživati. Zalazak sam slikala jučer s trajekta za Split, na putu prema doma.



Other than beautiful beaches, island Brač can offer you several things from great cuisine, cocktails, great parties up to calm and cozy family vacation...
In this post, I'll be showing you what I've been wearing on a night out, and it's unintentionally pretty close to this beautiful sunset on the picture, color wise. Hope you'll enjoy it. I took it on a ferry on my way home.










* * *

Obožavam dalmatinsku kuhinju, a najdraže jelo mi je lubin s blitvom. Upravo to sam i jela! Evo i malog virkanja u naše tanjure, slobodno se poslužite! ;) Išli smo i na koktele, gdje sam pila mojito, jeste li ga vi probale?


I love Dalmatian cuisine, and my favorite meal is Sea Bass with Swiss chard. That's exactly what I ate. Here's a sneak peak to all of our plates. It was extra yummy. Later I also drank mojito, beautiful cocktail, have you tried it yet?









I to je to za ovo ljeto, praznici su gotovo završili. Sad je vrijeme za planiranje rođendanskog partija, a kasnije i školskih obaveza! Jeste za neki "Back to school" post?

That's it for this summer, vacation is almost over. Now it's time for planing my birthday party and later going to school! Want any of "Back to school posts"?


Kissessssss





Broj komentara: 10:

Hvala ti na komentaru! :)