nedjelja, 22. ožujka 2015.

Opet modno - kozmetički new in? Opet darivanje?

Danas vam donosim još jedan new in video - post jer u posljednje vrijeme samo nailazim na neke akcije po Zagrebu koje me nagovaraju da ispraznim novčanik. Uzbudljivo je jer sam konačno počela voljeti shopping modnih stvarčica više od makeupa. Ne znam što se događa. Ali naravno da sam nakupovala i nešto kozmetičkih stvari.



Nakon što smo odradile jedan simpatičan fotošuting (o tome uskoro), od djevojaka iz Maybellinea sam dobila nekoliko stvarčica, a to su, između ostalog bile i nova L'oreal False lash wings intenza maskara* koja mi se sviđa, ali mi je ipak draža Lash sensational pošto se s ovom svakako morate ispraksati jer ima čudnu četkicu. Ali nije ni za baciti, u svakom slučaju. Dobila sam i Garnier Moisture match 24h mattifying fresh cream* s kojom sam super zadovoljna pa ukoliko tražite dobru kremu od koje će vam koža stvarno biti nahranjena, a nemasna, potražite ovu. I kao dodatak mojoj kolekciji ruževa imamo prekrasan Beauty Uk ruž u nijansi pink my ride i savršen Golden rose ruž u nijansi 94, koji je službeno najljepše nijanse koju imam u kolekciji. Ukoliko tražite neki žarki ruž za proljeće kojim možete i vizualno povećati usne, bacite pogled na ovog ljepotana. Apsolutno je divan!


Od cura sam dobila i Maybelline Better skin puder* kojeg nažalost ne mogu nositi jer je pretaman, ali mi se formula čini dobra za moju kožu što je šteta jer ga ne mogu nositi. Tu imamo i b pretty nude makeup kit paletu koju sam ulovila u Bipi za svega 30 kn i ukoliko tražite super jeftinu paletu s velikim izborom nijansi pogledajte ovu, ali imajte na umu što možete dobiti za te novce. Shimmeraste nijanse su prolazne, ali one mat su jedva vidljive. Tu je i promašaj godine za obrve, Makeup Revolution ultra aqua brow tint koji je doslovno ljubičast na obrvama i treba pričekati da se sloj po sloj osuše ukoliko želite nadograditi pigmentaciju. Ja bih vam svakako umijesto ovog preporučila NYX eyebrow gel koji je 10x bolji od ovog i moj definitivni favorit, no o njemu ste sigurno već čule u nekom od mojih nedavnih makeup tutoriala. I tu imamo još 2 Catrice proizvoda o kojima ćete nešto više čuti u nekom od sljedećih videa jer spremam kolektivu Catrice recenziju (who's excited? :D), ali sve u svemu su solidni. 



Sada imamo još 2 stvarčice koje sam kupila za poklon djevojci kojoj uskoro idemo na jednu bitniju prigodu (ne mogu previše otkriti jer mi čita blog :D). Prije nekoliko mjeseci pitala sam je hoće li biti zadovoljna s kozmetikom jer nisam fan kupovanja klasičnih poklona i čim je pristala znala sam što ćemo joj uzeti. Set kistića uzeli smo s ebaya i čini mi se toliko dobar da razmišljam da i sebi uzmem jedan, iako već imam dovoljno kistova. Kistići su kopija Sigminog seta (klik). Svaka djevojka koja počinje s šminkanjem treba i super paletu s velikim izborom različitih nude nijansi sjenila pa je izbor pao na savršenu Makeup Revolution Flawless paletu. Obožavam je. Ukoliko još niste vidjele recenziju, klik ovdje.



Poštom sam dobila i očekivani Alpstories paketić* jer su me pitali želim li isprobati njihove proizvode. Jako mi se sviđa politika njihove kompanije jer možete kupiti gotove proizvode (klasično) ili izmiksati i svoje, po želji. Meni su poslali ulje za tuširanje, koje se veselim isprobati jer mi je koža potkoljenica jako suha, gel za čišćenje lica (nisam još isprobala, ali je sastav super) i kremu za lice sa uljem čajevca. Kremici sam se jako razveselila, ali sam postala malo skeptična kada sam vidjela da je na drugom mjestu u sastavu alkohol. Sve u svemu, vidjet ćemo. 
Osim ovog očekivanog paketića dobila sam i jedan neočekivan, od kompanije Le couveht de minimes*. Oni su mi poslali gel za tuširanje (oni to reklamiraju kao osvježavajuću rosu za tijelo) i pripadajuću kremicu za tijelo. Oba proizvoda mirišu prekrasno i jako dugo traju na koži pa sam super zadovoljna. 



Na ebayu sam uzela prekasan case za mobitel (link) i baš sam zadovoljna dizajnom, ali magnet koji zatvara maskicu je slab pa me to mrvicu smeta, no nije ništa strašno s obzirom da je cijena bila manje od 30 kn. Ukoliko tražite super zaštitu za svoje ljubimce i ne želite ostaviti bogatstvo u lokalnoj trgovini, ebay je top destinacija za vas.



Jedna djevojka koja izrađuje narukvice poslala je nekoliko prekrasnih za mene, ali i za vas pa se na kraju posta možete uključiti i u darivanje. Zamolila sam ju da se u par rečenica predstavi, objasni čime se bavi i kako možete do svog primjerka narukvica. :)
"Zovem se Tea, imam 29 godina. Volim modu, kozmetiku i sve sto ima veze s tim. Prije par godina sam se intenzivno bavila izradom torbica od eko koze, a trenutno se vise bavim izradom razmobojnih narukvica. Narukvice su inace 30 kn po komadu, a svatko moze birati boju i dodatke. Naručivanje je Ili preko fb ili preko instagrama, svejedno je. Postarina 5 kn obicno slanje. Uz tri narucene narukvice 4. je gratis :)"


Draga Tea i ja pripremile smo vam i darivanje pa ukoliko želite 4 prekrasne narukvice (vidljive na slici) u komentar napišite pod kojim imenom pratite moju i Teinu FB stranicu. Darivanje traje 
do 1.4.2015., a otvoreno je za područje Hrvatske, BiH i Srbije.

T Torbice&Nakit: KLIK
Sara's Magical World & thepsara: KLIK




I za kraj, modne stvarčice. Kupovala sam prvenstveno u dućanu Maxi Nova, koji (ruku na srce) ima jako puno seljačkih stvari, no može se naći i dobrih za jako nisku cijenu pa sam tako ulovila običnu crnu majicu, haljinu s printom i ružičastu vesticu za siću od 30 kn po artiklu. Kupila sam i 2 para čizmi, jedne visoke crne bez pete (100 kn, Roberto) i jedne smeđe gležnjače na petu (55 kn, Roberto). Jako sam zadovoljna s njima! :)



VIDEO


Kako vam se sviđaju stvari koje sam kupila?
*proizvodi označeni zvjezdicom dobiveni su besplatno, no zadržavam pravo na iskreno mišljenje kao i u svakom postu

.......................................................................................................................................................................................................................
UPDATE:

Izvučena je dobitnica! Čestitike!

51 komentar:

  1. Pratim vaše stranice pod imenom Nikolija Žarković !
    Narukvice su divnee ! <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Stranice pratim pod imenom Antonia Vačić ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Suzana Božić :) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Divne su narukvice i sve stvarcice koje si kupila! :) xo Samanta Vlahovic

    OdgovoriIzbriši
  5. Pod imenom Zorana Zorana 👍❤

    OdgovoriIzbriši
  6. I ja sam dobila od Alpstoriesa matirajuću kremu i gel za umivanje. Krema fakat dobro matira, al ak ti je koža imalo dehidrirana spremi ju za toplije i "masnije" dane :)
    Gel je VRH, lijepo očisti i osvježi lice bez isušivanja :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Pratim pod imenom Jovana Radić :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Pratim te pod imenom Elaa Bestt,ali sam inace Ela Leskovar!
    Pozdrav iz Pregradee!

    OdgovoriIzbriši
  9. lijepo lijepo lijepo!! sretno svima :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Predivne su narukvice :)
    Pratim pod imenom Karolina Jokić

    OdgovoriIzbriši
  11. Pink my ride i fuchsia with blue pearl od wnw su ruževi koje sam najviše koristila prošloga ljeta.
    Nisam odavno bila u Bipe,morat ću malo prošetati zbog ove paletice.

    Pratim na FB:Marija Pupić-Bakrač

    OdgovoriIzbriši
  12. Pratim stranice pod imenom Iva Radović! :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Pratim stranice pod imenom Lejla Sačić <3

    OdgovoriIzbriši
  14. Blog ti je stvarno divan. Sve i svašta se moze naći :)
    Sve pohvale :)

    OdgovoriIzbriši
  15. FB: Mirta Krušić

    Hvala za darivanje!! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Pratim stranice pod imenom Elena Vujnović

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)