nedjelja, 8. veljače 2015.

Sivi smokey eyes look + DARIVANJE 2 (završeno)

Nadam se da ste uživali u prvom looku koji sam vam pripremila u suradnji s Maybellineom. Komentari na našu suradnju su zaista bili prekrasni i na tome vam puno hvala, jako mi puno znači vaša podrška. Danas vam donosim drugi od četiri looka koji su popraćeni darivanjem (možete opet osvojiti maskaru), a prošlotjedne dobitnike možete naći navedene na kraju posta. Još sam vam htjela napomenuti i da na Maybelline facebook stranici također traje po jedno paralelno darivanje svaki tjedan, a tamo uz maskaru možete dobiti i tuš i ruž koji sam koristila u pojedinom looku pa svakako iskušajte sreću. Sad kad smo sve formalno obavili, bacimo se i na ovotjedni look.

1. Kako bi postigli look moramo najprije krenuti s licem, pripremiti ga i nanijeti podlogu. Kako bih ga pripremila koristila sam, ponovno, Catrice prime and fine bazu, a kao podlogu ponovno Max Factor facefinitiy. Super su kombinacija i mojem licu se sviđaju.

2. Zatim sam popunila obrve NYX eyebrow gelom u tubici i bacila se na oči. I njih sam pripremila, ali ovog puta MAC paintpotom u nijansi Painterly, a kao bazno sjenilo nanijela Illamasqua sjenilo u nijansi Sex, koje je uberpigmentirano. U pregib i ispod donje linije trepavica išlo je srebrno-smeđe sjenilo (MAC satin taupe), a dodala sam još i malo crnog mat sjenila (Collistar mono sjenilo u nijansi Lava). Još sam prstom nanijela L'oreal infailible srebrno kremasto sjenilo i to je to što se sjenčanja tiče. Nanijela sam, naravno, i tuš (gornja linija trepuša + waterline + tightlining), a koristila sam tuš u gelu (Maybelline gel eyeliner) u koji sam se ponovno zaljubila (bila sam ga koristila već prije nekoliko godina) i maskaru Lash sensational.

3. Na lice sam još nanijela Avon bronzer, a na usne Maybelline color sensational ruž u nijansi Plum passion. I to je to. Look je gotov. Vrlo je jednostavan, a efektan zbog dramatičnog eyelinera i tamnijih usana.


VIDEO:


*   *   *

Korišteni proizvodi:
Catrice prime and fine pore refining anti-shine base
Max Factor Facefinitiy 3u1 tekući puder
NYX eyebrow gel (Brunette)
MAC paint pot (Painterly)
Illamasqua sjenilo (Sex)
MAC sjenilo (Satin taupe)
Collistar sjenilo (Lava)
L'oreal infailible sjenilo (015 flashback silver)
Maybelline gel eyeliner*
Maybelline Lash sensational maskara*
Avon glow bronzer i highlighter
Maybelline color sensational ruž (plum passion)*


P.S. Želiš osvojiti maskaru?**
1°Pretplati se na kanal ThePSara. (KLIK)
2°Lajkaj Maybelline New york - Hrvatska stranicu na Facebooku.(KLIK)
3°U komentar napiši ime pod kojim si pretplaćen na moj kanal na youtubeu.

-sretno-



DOBITNICE PRVOG DARIVANJA:
*Tamara Tammy Rožmarić
*Franka Modrić



Javite se sa svojim podacima (u poruci) 
na Facebook fan pageu.


*Proizvode označene jednom zvjezdicom poklonio je Maybelline, no zadržavam pravo na iskreno mišljenje, kao i u svakom postu.
**Darivanje je dostupno samo unutar RH, a za slanje je odgovoran Maybelline. Traje tjedan dana, od 8.2. - 15.2.2015.  Svako sljedeće trajati će narednih tjedan dana i moći ćete osvojiti još po 2 maskare (u 2 sljedeća tjedna nakon ovog). Molim vas da se potpišete samo jednom i da se ne natječete ukoliko ste osvojili maskaru u kojem od prethodnog darivanja.

184 komentara:

  1. Katarina Ventin Siljan

    OdgovoriIzbriši
  2. Pikapikachuuu 💍💎🎀👜👙👘👢👡👠💋👗💄♡♡♡♡

    OdgovoriIzbriši
  3. Pratim te na YT kanalu kao : 999999chelsea

    OdgovoriIzbriši
  4. E Ma sam na youtube-u.

    Ivana Mandić

    OdgovoriIzbriši
  5. KristinaBeautyLife (nadam se da to sto ne odavam svima pravo prezime ne utječe na odabir, a i pod ovim imenom te pratim na youtube-u.)

    OdgovoriIzbriši
  6. Brodarica More
    (Sanja M.)
    Odlican make up! :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Suzana Pizeta na Youtubeu
    Susana Pizeta na Facebooku

    OdgovoriIzbriši
  8. Ime pod kojim te pratim - Kristina BeautyLife

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)