srijeda, 10. prosinca 2014.

Makeup Revolution: FLAWLESS & EYES LIKE ANGELS palete

Kada bih trebala do kraja života kupovati samo jednu vrstu makeupa to bi bile palete. Stavimo u taj kontekst Makeup Revoution i eto vam raja! Dođe mi da kupim sve koje imaju u ponudi! Ipak, ove koje vam donosim sljedeće nisam kupila sama! Eyes like angels paletu dobila sam za ročkas, a Flawless paletu sam posudila od frendice samo da vam pokažem kak je lijepa! :D Nadam se da ćete uživati! Divne su, divne! :D Ajde da ih upoznate.


Naime, znate i sami da Makeup Revoution u ponudi ima velik broj različitih paleta, od Iconic paleta (kopije Urban Decay Naked paleta), preko Redemption i Salvation paleta, Essentials paleta do Ultra 32 eyeshadows paleta. Osobno sam isprobala Essentials paletu, Eyes and eyebrows paletu te, naravno, Ultra 32 eyeshadows palete o kojima upravo čitate. Osobno moram priznati da je svaka od ovih paleta varirala u kvaliteti s time da je Essentials paleta bila najslabija (kvaliteta slična Essence sjenilima s dobrom pigmetacijom, ali trušenjem), Eyes and eyebrows paleta je sljedeća (nešto bolja od prethodnice, ali mat sjenila kaskaju za shimmerastim), a Ultra 32 eyeshadows palete apsolutne su pobjednice jer su najbolje kvalitete.

Sjenila su divna, kremasta i puterasta, jako slična Sleek sjenilima. Tekstura im je vrlo mekana (možda mrvicu tvrđa od Sleek sjenila, ali najsličnija njima), lagano se radi s njima, lako se blendaju, izuzetno su pigmentirana, a trušenje minimalno. Zaista, ako ste isprobali koju Sleek paletu (ili ovu) znate o čemu pričam kad govorim o teksturi. Pigmentacija, s druge strane, nije kao kod većine drogerijskih sjenila, već kao kod pigmenata. Luda je! Trajnost je jednako tako dobra, no vole se nakupiti u pregibu ako ne koristite kvalitetnu bazu jer su to neki hibridi između praškastog i kremastog sjenila. To bi također značilo da ćete najbolju pigmenaciju postići ukoliko koristite prste (ili eventualno plosni sintetički kist) kod nanošenja s tzv. color packing tehnikom gdje utapkavate pigment na kapak, a ne razmazujete ga.

EYES LIKE ANGELS





FLAWLESS





FLAWLESS ili EYES LIKE ANGELS? 
Koja je za tebe? Koja je bolja? 
Ako me pitate za savjet koju naručiti svakako bi odgovor bio baziran na onome kakva sjenila volite. Ako ste apsoultan fan neutralnih sjenila svakako bih vam preporučila Flawless paletu, a ukoliko ste više za žarka sjenila, volite eksperimentirati s bojama, ali želite i par neutralnih sjenila uzmite Eyes like angles paleteu. Igrajući se s paletama neko vrijeme ipak moram presuditi u korist Eyes like angles palete iako sam apsolutni fan neutralnih sjenila na svojim očima. Pigmentacija i kvaliteta obje palete je odlična, no Flawless paleta sadrži i nekoliko mat sjenila (2-3) koja su slabe pigmentacije (neusporediva sa recimo pigmentacijom svijetlih mat sjenila u Zoeva Naturally yours paleti). Ostatak je svakako odličan i za njega vrijedi sve što sam rekla iznad. Da sam sama naručivala neku od ovih paleta svakako bih odabrala Flawless, ali mi je baš drago da su mi kolegice blogerice (Nikolina, Mirna, Dunja i Josipa) poklonile Eyes like angles paletu jer ovako mogu malo eksperimentirati s bojama, a imam i neutralne nijanse za svaki dan. Stvarno mislim i da je zericu bolja od Flawless palete.

Općenito
Palete su dostupne na službenoj Makeup Revoultion stranici za 8 funti i na Pink Panda stranici za 82,90 kn. Poštarina ovisi o količini kupljenih stvari (na Pink Pandi), ali bi vas samo za ovo koštala 27 kn (smanjuje se s količinom kupljenih stvari), a na službenoj je stranici vrlo slična. Količina je 16 g (cijela paleta), a dobijete paletu sa 32 sjenila u obje palete.

Eyes like angels paleta:  29 shimmerasta i 3 mat sjenila.
Flawless paleta: 7 mat sjenila, a 25 shimmerastih sjenila 
(jedino svijetle mat nijanse (2/7) nisu dobre pigmentacije)

PREDNOSTI:
- izvrsna kvaliteta
- izvrsna pigmentacija
- lagano blendanje
- velik izbor nijansi
- niska cijena (s obzirom na količinu)
- veliko ogledalo

MANE:
- nakupljanje u pregibu (ako ne koristite kvalitetnu bazu)
- naručivanje preko interneta
- slaba pigmentacija svijetlih mat nijansi (u Flawless paleti)



Kako vam se sviđaju paletice?
Koja je vaš favorit?

Broj komentara: 10:

  1. Prekrasne su!!! :) Ali možda mi je ipak Flawless favorit.

    OdgovoriIzbriši
  2. Naručujem Flawless :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I koju bazu preporučaš? Bit ćeš moja Eyes like angels!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A čuj, meni nema baze s koja drži cijeli dan, ali najduže ipak drži Mac Paintpot.
      Nije ni Avonova loša. :)

      Izbriši
    2. jesi li probala NYX HD eyeshadow base?
      ja je koristim i super je

      Izbriši
  4. U usporedbi s Eyes Like Angels, Flawless paleta izgleda depresivno ali ipak je nosivija. Bila bi moj izbor :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Flawless je predivna, bas po mome ukusu :D

    OdgovoriIzbriši
  6. ma super su! ja imam njihovu romantic smoked i ne treba mi nijedna drugaa hh :D ali ove su jako lijepe!!

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
  7. loving the colors in this palette! so many to choose from!

    lifeisashoe

    OdgovoriIzbriši
  8. zaljubila sam se u Flawless paletu, prekrasna je :))) ide na wish listu

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)