subota, 17. svibnja 2014.

EVENT: Le petit marseillais

Drage moje,
Danas ćete čitati o jednom jako simpatičnom eventu koji se održao prošli tjedan, a radi se o predstavljanju linije Le Petit Marseillais preparativne kozmetike.


Sa tim mirišljavim brandom već sam se susrela prije nekoliko godina u Švicarskoj i ostala oduševljena neodoljovim mirisom i simpatičnom retro ambalažom. Zato je odlazak na ovaj event bio nešto što nisam željela propustiti. 
  


O eventu...
Event se održao ujutro u prekrasnoj sanjivoj atmosferi u lounge clubu Matis, na čijem su nas ulazu dočekali simpatični dečki odjeveni u marselješke mornare. Zatim sam primijetila svoje super-duper kolegice Martinu s bloga Dear Skin i Petru s bloga Makeup Ninja pa sam im se pridružila, a kasnije smo se družile na kavici i u L'occitaneu. Tu avanturu možete pogledati ovdje. 



A sada malo o brandu...
Prije same prezentacije branda mogli smo pogledati i detaljno poslikati police sa cijelom kolekcijom koja će se moći kupiti kod nas. Zamijetila sam nekoliko različitih mirisa mlijeka/gelova za tuširanje, maslace za tijelo, šampone za kosu i regeneratore. Na slici možete vidjeti sve izložbene artikle. Inače, već sam primijetila da su Bipa i dm dobili neke od proizvoda, a pretpostavljam da ih je dobio i Muller. Na eventu smo pogledali filmić o nastanku Le Petit Marseillais-a, pogledali nekoliko simpatičnih reklama i naučili nešto o filozofiji i politici branda. Jeste li znali da su Le Petit Marseillais mlijeka za tuširanje najprodavanija u Francuskoj?



Što smo dobili za doma...
Na kraju ovog divnog eventa dobile smo vrećicu sa proizvodima za isprobati kod kuće... Karite maslac za tijelo s mirisom smokve, gel/mlijeko za tuširanje s mirisom vanilije te šampon i regenerator za karite mlijekom i medom. Jesam li spomenula da sve miriše fenomenalno?! :D Jedva čekam isprobati ih! 


Jeste li već isprobale koji proizvod od Le Petit Marseillais linije?
Kako vam se čine?


Broj komentara: 10:

  1. Sada su i oni na mojoj wishlist. :D Ima li i nešto za muškarce? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ja bih rekla da su im mirisi poprilično unisex. :)

      Izbriši
  2. Čitam baš puno o njima u posljednje vrijeme, morat ću ih probati! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Genijalan event, mirišljavi i pristupačni proizvodi plus ugodno društvo!! Kad će opet? :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. I da li si probala,kakva su iskustva,narocito me interesuje sampon??? :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobala sam samo gel za tuširanje i odličan je! :) Šampon nisam planirala koristiti jer je za obojanu kosu, ali njegove dojmove će napisati mama, ako je uspijem nagovoriti. :)

      Izbriši

Hvala ti na komentaru! :)