subota, 19. listopada 2013.

NEW IN: odjeća, modni dodaci, torba


Drage moje,
nadam se da ste dobro i da naravno uživate. Ja sam konačno krenula na fakulet pa sam zato nešto manje aktivna na Facebook-u, no nadam se da ćete mi oprostiti. Inače, ekipa na faksu je preodlična, ali mi se već počelo vrtjeti od količine gradiva kojeg ćemo morati učiti. Anatomija, here I come. Ajde, bar će biti zanimljivo.

No hajmo mi na temu ovog posta. Ovoga puta donosim vam još jedan new in/haul post ili ako ćemo na hrvatskom, pokazati ću vam što sam kupila. Nedugo sam napravila sličan video, pa ako ga niste još vidjeli, kliknite OVDJE. U njemu više govorim o makeupu i tehnici, a zato je ovaj video okrenut na odjeću, modne dodatke i torbu, stvarčice koje sam kupila u posljednjih mjesec dana.

Još jedna stvar prije nego što krenemo. U tijeku je još jedan giveaway (darivanje) na mom blogu pa ako želite osvojiti nešto besplatnih stvarčica, kliknite OVDJE. Link vas vodi do videa u kojem možete izbliza vidjeti koje sam vam proizvode pripremila, ako želite znati kako ih osvojiti, kliknite na "prikaži više" ispod videa.

Ok, sad smo to obavili. Hajmo na slike stvarčica koje sam kupila (odjeća). Na kraju videa su i bloopersi pa ih nemojte propustiti.










Nadam se da vam se svidio video i sličice! 
Voli vas Sara, puno, puno!

22 komentara:

  1. Mango sako je PRE PREDIVAN! Umrla san od smija na bloopers. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dankešun, drago mi je da ti se sviđa. Vunen je, a platila sam ga max. 50 kn. :P

      Izbriši
  2. Joj slika sa kapicom je preslatka :))) Divne stvari :*

    http://mypersonalclosetbysamra.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Hahaha bas si me nasmijala sa pjesmom na kraju videa,svaki put umrem od smijeha kad ju cujem xD kapica je preeeslatka <3

    p.s. kad kupujes torbe ako ces imati vremena svrati na borongaj,na trznicu/plac,imaju iste torbe kao u importaneu samo po nesto nizim cijenama ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala haha :D
      Obavezno ću pogledati na tržnici, hvala ti puno puno za to. Ionako mi je usput kad idem na faks haha :D

      Izbriši
  4. nisi pogriješila s ovom lisicom, preslatka je i super ti stoji :D

    OdgovoriIzbriši
  5. jesi u slobodno vrijeme fotomodel ili nešto? :D
    inače. super stvarčice. sako je preprepredivan.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sako, pantalone i kapa sa zivotinjivom su vrh!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. praviš prekrasne fotke! a mogla bi i u modne vode :D napravila si doslovno ljepšu "promociju/reklamu" majica, sakoića i hlača nego što viđam u novinama :D nisam stigla pogledat još video, ali morala sam komentirati! jako mi se sviđa sve sve :D kapica posebno :) pusa :*

    OdgovoriIzbriši
  8. Super si stvarčice kupila, posebno mi se dopada MK vesta :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Haha kraj videa je najbolji! Baš si kjut s tom kapicom :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Znam da je ovo New in post, ali ja cu da prokomentarisem nesto drugo. Prvi put se susrecem sa tvojim blogom i svidja mi se. Svako cu nastaviti da ga citam. Interesuje me da li sam radis dizaj bloga? Jer zaista mi se svidja kako si o osmislila, font, slike cijelokupni blog.

    Svaka cast :)

    Pozdravii,

    http://llgwoman.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! :) Dizajn radim sama, da. To su zapravo oblične slike koje napravim u programu za obradu fotografija, Adobre Photoshop CS5. Fontove sam posebno skidala (prepoznaje ih i CS5 i Photoscape), samo u google upišeš free font download i skidaš posebno svakog koji ti se sviđa. Prepoznaju ih i Office programi (Word, Powerpoint itd.). A sve ove sličice koje imam (ili sam imala na naslovnici) nisu zapravo slike nego kistovi. Skinuti su posebno za program Adobe Photoshop-a. Upisala sam free C5 brushes u Google i skidala svaku posebno.

      I to je to. U Adobeu onda otvorim prazni papir, napišem ime bloga i poigram se sa skinutim kistovima.
      Nadam se da sam ti pomogla. :) <3

      Izbriši
  11. Vesta Michael Kors mi je odlična, izgleda jako udobno :)
    škola za modu i dizajn

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)