ponedjeljak, 11. ožujka 2013.

Aussie proizvodi







Drage čitateljice, danas ćete na mojem blogu čitati o novitetima na polju njege kose, Aussie proizvodima


Jeste li čule za Aussie? Moram priznati da prije nego što sam dobila proizvode na kućnu adresu, nisam nikada čula za brand, no eto, nakon isprobavanja i malo istraživanja, mogu vam reći više o njima. Prije svega, Amerikanke ga obožavaju, a kako je prošao kod jedne Europljanke, pročitajte u nastavku.



Podrijetlo branda može biti zbunjujuće, no da ne bi bilo dileme, evo više informacija. Aussie je u doslovnom prijevodu stanovnik Australije, što objašnjava i logo branda - klokana, a i sastojke koje proizvodi sadrže (ulje australske makadamije, balzam austalske metvice). No brand je patentirao Amerikanac pa se za njihovo tržište proizvodi tamo i rade, a za naše tržište proizvodi dolaze iz Francuske gdje su i napravljeni.

Za englesko tržište postoji više linija proizvoda (Miracle moist, Colour Mate, Aussome Volume, Luscious Long, Frizz, Mega, Dollops of good Stuff, Size matters, It's time for you to shine i Take the heat), no gotovo sam sigurna da ćemo na našem tržištu moći nabaviti svega nekoliko linija proizvoda, barem za početak, a vjerojatno će to biti linija koja je poslana blogericama - Miracle moist
Evo sastojaka koji se nalaze u Miricle moist liniji, ulje makadamije i balzam australske metvice.




_____________________

Evo još jednog pogleda na 
 a nakon toga krećemo na pojedinačne dojmove.



Miracle Moist liniju čine Miracle moist šampon, regenerator i duboki regenerator a.k.a. kura za kosu.
Svi proizvodi mirišu prekrasno, na neku vrstu slatkih žvakaća i proljetnog cvijeća. Ne znam točno, ne opisujem dobro mirise, no kad sam podizala paketić sve mi je mirišalo po proljetnom cvijeću, a kada primaknem nos proizvodima mirišu mi na slatke žvakaće gume. Anyway, fino! :)


MIRACLE MOIST šampon koristila sam u kombinaciji sa dubokim regeneratorom i super mi je sjeo. Kosa je bila glatka, mekana i sjajna. Ovaj proizvod je poprilično tekuć za razliku od regeneratora, a potrebna je i mala količina da se zapjeni. Na slici ispod možete vidjeti i sastojke. Količina: 300 ml.



Što reći o sastojcima nisam sigurna, a ne bih željela odavati krivi dojam, no možete i sami vidjeti da nisu pretjerano blagi. Točnije, osim ulja makadamije, proizvod sadrži i sastojke tipa Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Sorbate, a znam da nekim vlasištima takva njega ne odgovara. Čisto da imate u vidu. Ja nisam imala popratnih reakcija i nastaviti ću ga koristiti.



MIRACLE MOIST regenerator nisam isprobala, ali definitivno hoću pa očekujte i nadopunu posta. Mirisom je sličniji šamponu, ali je puno gušći. Sastojci su više-manje slični onima u šamponu. Slika ispod za detaljnije informacije o njima. Količina: 250 ml.





P.S. šampon i regenerator imaju poklopce na klik. Vidi sliku.




MIRACLE MOIST 3 minute reconstruction regenerator zaista mi se svidio, možda najviše. Najgušće je teksture, vjerojatno kako bi bolje prodrio u kosu. Definitivno sam vidjela razliku nakon pranja, kosa je nekako živnula, lagano se rasčešljavala i bila mekana i sjajna (slike kose na kraju članka). Miris je također super, sličan kao i kod druga 2 proizvoda. Jedina razlika je u poklopcu. Naime, ovaj proizvod ga nema već se samo istiskuje (slično kao američke majoneze hehe), što me na početku neugodno iznenadilo, jer sam mislila da će proizvod iscuriti, no nije. Sastojke možete vidjeti na slici, slični su kao i kod ostalih proizvoda iz linije. Količina: 250 ml.







A kako je prošao test izdržljivosti? Inače mi je kosa masnjikava pa je perem svaka 2-3 dana (ovisno o šamponu), a trajanje ovih proizvoda bilo je solidno. Kosu sam oprala 3. dan, nakon što sam pokisnula i vozila se vlakom, a to bi napravila i da mi nije bila masna.

P.S. zanemarite kvalitetu fotki, mobitel mi je bio pri ruci.



stanje neposredno nakon pranja i sušenja:



Ostale informacije, kao cijena i mjesto prodaje još nije sigurno, tj. ja nemam informaciju, no nadam se da će doći uskoro. Ono što mogu reći da se cijena u Engleskoj kreće oko 5 funti pa pretpostavljam da cijena na našem tržištu ne bi trebala previše odskakati od nekih 50-60 kn po proizvodu.



I to je to! Nadam se da ste uživale, a nešto i naučile.



Jeste li čule za Aussie?
Veselite li se dolasku na naše tržište?
Kako vam se svidjela recenzija?


33 komentara:

  1. Kako sam radila za Amere ovi su mi proizvodi već bili dostupni i bila sam prezadovoljna :D i baš sam se obradovala kada je paketić stigao a i činjenica da će biti dostupni na našim policama. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Super mi je opis, za kosu koja je unhappy :) Meni se ovi proizvodi čine super i sigurno ću isprobati kad stignu na police naše. Osim ako ne budu preskupi. Super recenzija, detaljna i sve :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Uuuu baš me zanimaju ti proizvodi, veselim se što će doći! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam probala nekoliko i odlicni su i ne previse skupi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, nadam se da neće biti ni kod nas preskupi. :)

      Izbriši
  5. I ja ih namjeravam probati. Jedva čekam!

    OdgovoriIzbriši
  6. Rado ću isprobati, ali se nadam da će biti neka linija protiv prhuti ili tako nešta :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja bih obozavala da probam ove proizvode ako dodju kod nas. :) Kosa ti je divna!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ufff, imam u zalihi 3 šampona i sad još pročitam ovo ?!
    Jako ti je lijepa kosa :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja imam i redovito kupujem čim sjednem na nekih aedrom Colour Mate & Aussome Volume
    Obožavam ovaj brend no nikad nisam gledala sastojke.. O_O
    Moram priznat da 50kn za šampon je dosta skupo ali nije niti jeftino ni izvana hrvatske

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, cijena možda nije niska, ali računaš da kupuješ samo šampon često, ovo ostalo tu i tamo. :)

      Izbriši
  10. Sara, stvarno odlično zvuče i obavezno javi kada saznaš info gdje se mogu naći u prodaji :)
    Kosa ti izgleda božanstveno :)

    OdgovoriIzbriši
  11. ja ga danas o drugi put tesiram,kosa ti izgleda divno!

    OdgovoriIzbriši
  12. cula sam za ove proizvode i jako bih volela da ih probam :) ova recenzija mi se bas svidja i kosa ti izgleda jako lepo i zdravo. nadam se da ce stici najkasnije do 29.3 kako bih se dokopala ovoga u hrvatskoj :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Hi dear! Just found your blog, do you want to follow each other??, just let me know! See you and one big kiss

    OdgovoriIzbriši
  14. Kosa ti izgleda divno, a ti si uvijek divna... Tak da ono :) Na zapadu ništa novo :D Uglavnom vraćam se na temu posta. Sada sam prvi put i čula za Aussie proizvode. Osobno ostajem poprilično ravnodušna na šampone i regeneratore. Nekako mi se učini da mi je kosa sa svakim ista. Jedino maslinovo ulje malo da popravi pustinjsku suhoću :D Iako ti si ih tako lijepo prezentirala, da ih možda i isprobam :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, Dunja. :)* Mislim da bi ovo bilo super za suhu kosu. :)

      Izbriši
  15. joj ovaj tjedan sam ih vidjela u DMu i samo slinila nad policom :D uzela sam 3 minute miracle masku i fakat je odlična! a miris je preeedivan! namjeravam probati i moisture regenerator, šampone ću preskočiti zbog seboreičnog vlasišta, mislim da bi mi mogli biti agresivni.

    OdgovoriIzbriši
  16. odličan blog o ovom proizvodu! tražila sam neke informacije i ovo su bile jedine stvarno objektivne. po sastojcima aussie nije ništa drugačiji od drugih proizvoda za kosu. cure, usporedite same. mislim da je cijena skuplja jer je ta marka sad in. čisto navlačenje ;) i placebo efekt :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)