nedjelja, 10. svibnja 2015.

Zoeva paket iznenađenja

Drage moje,
Jučer sam dobila jedan vrlo zanimljiv paketić na svoju adresu i poprilično se iznenadila kad sam vidjela da se radi o Zoevi. Naime, nisam ništa naručivala od njih niti dogovorila kakvu suradnju pa sam ostala stvarno zaintrigirana kad sam vidjela da su nešto poslali. Pošto sam zatim pretpostavila da bi bilo zanimljivo da i vi vidite o čemu se radi, malo sam se strpila i pred kamerom otvorila paket.


A u paketu se nalazila manja smeđa kutija u kojoj je bila nova Zoeva paleta i mliječna čokoladica pošto se radi o Cocoa blend kolekciji. No, na stranu čokoladicu (koja je prefina), paleta je zaista nevjerojatna. Dizajnom, ali i bojama, sva mi je nekako u stilu Harry pottera - čarobna, antikna, drugačija, jednostavno posebna. Na prvi pogled sam se zaljubila u nju, a nekoliko trenutaka kasnije i moja taktilna osjetila pridružila su se euforiji.




Pošto sam već isprobala Zoeva sjenila imala sam izrazito velika očekivanja pošto su ona, uz Makeup Geek sjenila, najbolja u mojoj kolekciji čime su premašila i Urban Decay i njihove slavne Nakedice.
Jako lagano nanošenje, puterasta tekstura, lagano blendanje i fino razmazivanje samo su neke odlike sjenila u ovoj paleti. Također, mislim da ona ima odličan raspon različitih tekstura sjenila (neka satin, neka mat, neka shimmerasta) te su dobro odabrali svjetlinu sjenila pa imamo sličan omjer svijetlih i tamnih sjenila, što može biti problem u nekim paletama jer to nije neko rješenje za dnevni look za koji vam svakako treba svijetlih sjenila.


Sjenila
Bitter start – svijetla bež nijansa mat finisha. Izrazita pigmentacija, dapače najbolje pigmentirano sjenilo te nijanse koje imam u cijeloj kolekciji. Za zadovoljavajuću pigmentaciju bilo je potrebno posegnuti samo 2 puta u sjenilo.

Pure ganche – shimmerasta zlatno-bakrena nijansa. Izvrsno je pigmentirana (jedna od boljih u paleti) i dupe je za nijansu Half baked iz Naked 2 palete, samo možda mrvicu toplija.

Sweeter end – svijetlo ružičasta nijansa pear finisha, fino mljevena. Srednja pigmentacija (najmanje pigmentirano sjenilo u paleti), no opet mi je za pigmentaciju sa slike bilo potrebno 2 puta premazati ruku. Teksturom i pigmentacijom slično drogerijskim sjenilima.

Substitute for love – svijetlo teracotta sjenilo (crvenkasto) mat finisha. Odlične je pigmentacije i dupe je za Makeup Geek sjenilo u nijansi Creme Brulee, samo što u sebi ima mrvicu glittera (iako to nije vidljivo kod nanošenja na kapak).

Warm notes – tamna ciklama boja, shimmer finisha. Odlične pigmentacije i vrlo zanimljive nijanse koju još nemam u kolekciji. To je najbolje pigmentirano sjenilo u cijeloj paleti, a za swatch je bilo potrebno samo jednom nanijeti nijansu.

Freshly toasted - tamno teracotta sjenilo (crvenkasto) mat finisha. Odlične je pigmentacije i dupe za Makeup Geek sjenilo u nijansi Cocoa bear, samo što je mekanije i lakše se nanosi. To je najpigmentiranije mat sjenilo u paleti.

Subtle blend – smeđa shimmerasta nijansa. Izvrsna pigmentacija i po specifikacijama nasličnija nijansi Pure ganache.

Infusion – tamno siva/crna nijansa sa zelenim, crvenim i zlatnim glitterom. Najzanimljivija od svih i definitivno meni najdraža. Izrazito je pigmentirana i mekana.

Beans are white – siva/tamno smeđa nijansa mat finisha. Jako je pigmentirana, no ne nanosi se ravnomjerno kao ostale nijanse pa s njom treba više raditi. Za swatch sam nijansu nanijela 2-3 puta zbog ujednačavanja.

Delicate acidity – tamno ljubičasta nijasa pearl finisha. Srednje je pigmentacije i po nanošenju najsličnija nijansi Sweeter end kao i većini naših drogerijskih sjenila. Nije mi najdraža.


Količina:
Zoeva paleta sadrži 10 sjenila po 1,5g (ukupno 15 grama) za cijenu od 150 kn.
Za usporedbu, UD Naked palete imaju 12 sjenila po 1,3g (ukupno 15,6 grama) za cijenu od preko 300 kn, a vrlo sličnu kvalitetu sjenila (iako izdržljiviju ambalažu).

Paleta se može naručiti od 1. lipnja na službenoj Zoeva stranici, a cijenu ne mogu tvrditi sa sigurnošću no cijena Naturally yours palete prodaje se po cijeni od 16,80€ (oko 130 kn).

Za kraj, snimila sam vam i brzinski look kako biste mogli vidjeti kako se sjenila nanose na kapke. Koristila sam nijanse Bitter start, pure ganache, warm notes, beans are white i freshly toasted.








*Ostali proizvodi korišteni na licu:
Catrice Velvet matt smokey eyes pencil
Catrice glamour doll volume mascara
Catrice eyebrow stylist olovka 020 Date with Ash-ton
Catrice allround coverstick 010 Nude
Catrice All matt plus shine control makeup 015 Vanilla beige
Catrice Longlasting lip pencil 150 Vintage rose



VIDEO:

Kako vam se svidjela paleta?
Jeste li isprobale nešto od Zoeve?


*Proizvod je dobiven besplatno, no zadržavam pravo na iskreno mišljenje, kao i u svakom postu.

Broj komentara: 9:

  1. super recenzija, prekrasna je paleta :) nisam ništa od Zoeve isprobala, rado bih uzela kistove, ali shipping im je skup :/

    OdgovoriIzbriši
  2. LOL nisi ništa naručila, nisu ti javili da ti nešto šalju..hm, je li u paketu pisalo nešto? možda su zabunom poslali nešto što je netko drugi kupio? ;) hehe

    OdgovoriIzbriši
  3. Super recenzija, ali najviše mi se sviđa tvoj lak na noktima,pa me zanima koji je! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. ZNAČI MENE BI SRCE STREFILO DA MI OVAKO NEŠTO DOĐE!!!!


    <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  5. ja potpisujem Enin komentar :D ova warm notes je predivna nijansa :) ma cijelapaleta je lijepa

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajme paleta je pre lijepa :) .. i baš kako kaže Ena, da mi netko tako nešto pošalje srce bi mi stalo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Paleta je odlična a i tvoj brzinski make up je popriličn prirodan :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Preslatka paletica a ti si se divno našminkala :))

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)