nedjelja, 1. ožujka 2015.

New in: moda, kozmetika, organizacija učenja, random...

Puno ste mi pisale da biste željele još koji new in (što sam kupila u posljednje vrijeme) video pa sam vam odlučila isti i snimiti pošto se u posljednje vrijeme kod mene nakupilo nešto modnih i kozmetičkih stvarčica, ali i nešto nasumičnih stvari za kuću i organizaciju učenja. Zaista s guštom volim gledati takve video klipove kod kolegica pa se nadam da ćete i vi isto tako uživati i u mojem. Također, dodala sam vam i mini look-book na kraju pa se nadam da će vam se svidjeti. 

Najprije krećemo s beauty stvarčicama i to umjetnim trepavicama jer sam nedavno scrollala po ebayu i čisto informativno gledala trepavice koje se prodaju pa sam naišla na neke pakete po 5 i 10 parova divnih trepuša sličnih Ardell demi whispies trepavicama i odmah ih naručila. Paket koji mi je stigao prvi (LINK) sadržavao je 10 ručno izrađenih parova čijom sam kvalitetom stvarno zadovoljna. Jako lijepo izgledaju na oku, a nisu teške ili neudobne za korištenje pošto je traka vrlo tanka. Za cijenu od $4 (oko 23 kn) to je pravi ulov. Drugi paket (LINK) sadržavao je upola manje parova trepavica no jako su mi se svidjele pa sam uzela i njih. Te trepuše još nisam isprobala na očima, ali čini mi se da će biti jednako dobre, ako ne i bolje. Javim vam još. Cijena tog paketa bila je $3 (oko 17 kn). 

Često volim kupovati i nasumične stvarčice za kuću koje mi realno ne trebaju, ali su mi veliki gušt. Obično ih kupujem u Kiku ili Offertissimi jer su mi tamo cijene vrlo prihvatljive i realne za dekorativne sitnice. Tako sam u Offertissimi kupila dozer za sapun i košarice za kupaonu (to vam nisam pokazivala jer bi bilo malo smiješno, ali je cijena bila ispod 20 kn), a vidjela sam i prekrasne posudice koje sam odlučila koristiti za svijeće i kao držač sitnica oko kreveta. Jako mi se sviđa i boja i mislim da je cijena od 6 kn odlična. Kad smo kod teme sitnica za kuću, kupila sam i HEM incense ili mirisne štapiće pošto sam ih nedavno potrošila i baš ih se ponovno zaželjela. Ukoliko ste freak za ugodne mirise ovo bi vas moglo razveseliti, a cijena od 15 kn za 20 štapića po paketu možda nije izvrsna, no nije ni nešto što bi me odbilo od proizvoda. Miris je izrazito jak i prekrit će neugodne mirise, no treba pripaziti s njima ukoliko ste osjetljivi ili često patite od glavobolja. Uglavnom, u Ornament trgovimama imaju ogroman izbor štapića različitih mirisa (moji su mošus i sandalovina) pa bacite pogled na njih, ali imajte na umu da vam je potreban i držač, ali oni su obično vrlo jeftini. 


Kozmetike nisam kupovala puno jer je to jedna od odluka koje se želim pridržavati i priuštiti više modnih stvarčica (o njima ispod). Ipak, ja ne bih bila ja nisam kupila nešto. Dakle, u Bipi su prije nekih mjesec dana imali super akciju od 1+1 na L'oreal Elseve šampone i regeneratore pa sam odlučila isprobati još neke pošto sam obično bila zadovoljna s njihovim proizvodima za kosu. Mama i ja zajedno smo uzele ružičastu (Nutri gloss light) i bijelo-crvenu (Total repair 5) liniju, a za sada koristimo ružičastu i obje smo jako zadovoljne. Kosa izgleda prekrasno nakon pranja, divno je sjajna, ali nije pretjerano učinkovita u držanju masti pod kontrolom, u tom pogledu je prosječna, bar u mojem slučaju (moram oprati kosu za 2-3 dana). Za cijenu od 23 kn za šampon i regenerator (uzmite u obzir akciju) mislim da je kvaliteta super. Što se tiče dekorative isprobala sam nekoliko Essence stvari (soo glow hightlighter i color adapting powder blush) iz čiste znatiželje i mogu reći da su ok, ali opet ništa spektakularno. Ipak, s Bell ruževima (koje sam otkrila) to je sasvim druga priča jer sam oduševljena pigmentacijom, ugodnošću na usnama i nadasve kvalitetom za cijenu od 30-ak kn (možda koja kuna više, manje ovisno o liniji) po ružu. Top su i od srca vam ih preporučam. Ovaj tjedan idem po još koji. Uzela sam jednu nijansu iz Royal matt linije (nijansa 3) i jednu iz creamy shine linije (nijansa 2), a na slikama (i u videu) možete vidjeti kako izgledaju. 


U Kiku sam još kupovala neke stvari za organizaciju svojih fakultetskih bilješki, a to podrazumijeva 2 paketa organizatora/bindera (jedan paket = 2 bindera u istoj boji) za nekih 14 kn max po paketu. Jako sam zadovoljna njihovom kvalitetom i morala sam uzeti još koji pošto su oni najdraži koje već dosad imam isto iz Kika. Uzela sam i šarene samoljepljive papiriće jer njih nikad dosta. Oni su bili ispod 10 kn u Offertissimi.

Što se tiče mode - odjeće, obuće i nakita odlučila sam zaista počastiti. No krenimo s onim što sam dobila na poklon, a to je ITnakit ogrlica (kopija Zara ogrlice) koju mi je kupila mama za Božić i sa kojom sam super zadovoljna. Zaista vam mogu preporučiti ITnakit jer je kvaliteta ovoga što sam dobila stvarno super, a cijene su prihvatljive i niže nego u Zari. Ova je bila 130 kn (s poštarinom), ali je trebalo oko mjesec dana da stigne pa treba to imati u vidu.


Modne stvarčice kupovala sam najviše u Zari jer sam naišla na odličnu akciju pa sam se morala počastiti. No najprije sam kupila hlače u H&M-u jer mi se stvarno svidio dizajn i kroj istih (visokog su struka). Također, trebale su mi tamnije traperice pa je to bio samo plus. Cijena je 150 kn, ali rekla mi je frendica da je našla slične u Zari za 100 kn pa probajte potražiti. Ja ih nisam vidjela u Zari kad sam bila tamo pa moguće da su rasprodane, no valja pogledati. U Zari sam se počastila sa 3 stvari, a to su bile prekrasna klasična košulja, koja je malo šireg kroja, ali predivno stoji (snižena na 70 kn), divne neudobne visoke crne čizme (snižene na 100 kn) i divan bež sako prošiven narančastim nitima (snižen na 170 kn). Top su stvari i jako mi se sviđaju. 




VIDEO:

P.S. Lash sensational maskaru iz prošlotjenog darivanja osvojile su...
1. Kristina Jakovljević
2. Arijana Stupnišek
(cure, javite se u inbox na pageu)

Kako su vam se svidjele stvarčice?
Što ste vi posljednje ulovile na sniženju?

Broj komentara: 12:

  1. L'Oreal sampon je odlican, isto i balsam!
    Odlican post! :)

    Nikoleta, xoxo.

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš ću isprobati ove trepavice, izgledaju mi jako dobro za tu cijenu! btw traperice su mi isto odlične! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Haha i meni nekidan stigle ove iste trepavice od 5 pari :D Čine mi se jako dobre :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Obavila si odlican shopping ;) Ogrlica je top !

    OdgovoriIzbriši
  5. Bell ruževi mi se čine fora, pa bi baš mogla probati :)

    OdgovoriIzbriši
  6. odlicne stvari :) super su mi cizme i jaknica iz zare!

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
  7. Koliko lijepih stvari... Odličan video! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. probaj u ornamentu mirisne štapiće od tvrtke satya sai baba, najkvalitetniji i najbolje miriše :)

    OdgovoriIzbriši
  9. probaj u ornamentu mirisne štapiće od tvrtke satya sai baba, najkvalitetniji i najbolje miriše :)

    OdgovoriIzbriši
  10. mozes li mi reci kako da povecam sliku na blogu.Iako kliknem na opciju ,,bas velika,, nije dovoljno velika kao npr tb.mozes li mi reci kako da je povecam

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)