utorak, 26. kolovoza 2014.

Wish lista

Drage moje,
moram priznati da u posljednje vrijeme nisam kupovala mnogo kozmetike. Ipak, nekako uvijek kada dođe vrijeme mog rođendana svi ispituju što želim, pa samim time wish lista raste i raste (jer je ostvariva). Naravno, kakav bi to bio rođendan i da se sama ne počastim nečime. Uglavnom, već neko vrijeme bookmarkiram stvarčice koje želim tako da vam sad donosim nekolicinu onih kojima sam se već počastila (ili su me drugi počastili), a pokazati ću vam i one u koje planiram investirati u budućnosti. Svrstane su u nekoliko kategorija, a ako vas zanimaju nastavite čitati.
1. MUG sjenila + Z paleta
Nedavno sam se totalka zaljubila u Makeup geek sjenila. Zapravo sam ih već dugo gledala, ali nikad nismo 100% kliknuli. Najčešće nam se novčanik našao na putu, ali i činjenica da ne bih mogla naručiti samo 2-3 stvari (jer ne znam stati). Ipak, neki dan sam sasvim slučajno pogledala nekoliko Marleninih (osnivačica brenda i Youtube guru) videa i rodila se ljubav. Totalno me razveselila i činjenica da sama mogu dizajnirati svoju paletu (ekstra kvalitetnih) sjenila tako da sam investirala i u magnetiziranu (veliku) Z paletu u koju ću poslagati sjenila. Naručila sam ih jako puno, kao što ćete i moći vidjeti.
Sjenila koja sam naručila su: Mocha, Prom night, Peach smoothie, Vanilla Bean, Shimma shimma, Latte, Barcelona Beach, Corrupt, Beaches and cream, Frappe, Homecoming, ali želim si još puno puno njih, no neki nisu trenutno dostupni za kupovinu pa će to, neminovno, morati pričekati.

Još mi se sviđaju i Creme Burlee i Cocoa bear (totalni favoriti), ali su nedostupni, a kad ću već naručivati te dodala sam još nekoliko koji bi mi se mogli dopasti (Bleached Blonde i Cosmopolitan). Rekla sam vam da kad krene nema stajanja. Anyway, caka kod ovih sjenila je da su poprilično jefina ($5.99 za jedan pan), a kvalitetom nadmašuju MAC. Šta ćete, obožavam kvalitetna sjenila i nije mi žao uložiti u njih. :D I da, velika Z paleta je $20.00, dok je na pinkpanda.hr gotovo duplo skuplja pa sam morala uzeti i nju (čista nužnost, složiti ćete se samnom ;))


2. MUG rumenila
Kako sam naručivala sjenila naletjela sam i na rumenila. Kao i sjenila, njih nikad dosta (posebno ako su visoke kvalitete i niske cijene) tako da sam si priuštila još 2 rumenila (Head over heels i Spell bound), a nijansu Infatuation sam sačuvala za slijedeću narudžbu (biti će super kao bronzer). Cijena rumenila je $9.99 za jedan pan. 
Napomena: sa Makeup geek stranicom (s koje sam naručivala) jedini je problem visok shipping $16.42 (i moguće i vrlo vjerojatno carinjenje paketa). Ali nije mi žao! :D 
P.S. Kliknite na linkove sjenila i otvorite swatcheve jer ćete se zaljubiti. Obećajem! 


3. Benefit i Anastasia Beverly hills - obrve
Zatim imamo 2 divne stvarčice za obrve, a to su Benefit Gimme brow gel za obrve za kojim sam luda u posljednje vrijeme, no vjerojatno ga neću kupiti zbog činjenice da ga moram kupovati s ebay-a ili njihove službene stranice (visok shipping) pa bi za njega platila preko 200 kn, što smatram totalno pretjeranim. Vjerojatno ću kupiti Anastasia Beverly hills verziju na beautybay.com (za 150 kn) te definitivno Brow wiz olovku koju već dugo pikiram. Planirala sam uzeti i dipbrow pomade, ali ako uzmem u obzir da u iste svrhe koristim Maybelline color tattoo sjenilo, vjerojatno mi ne treba.

4. Random - pigment, baza, sjajilo
Već sam vam pisala da će sigurno pasti još jedna narudžba s Makeupgeek.com stranice s koje sam napikirala još nekoliko stvari. Tu je apsolutno DIVAN pigment, koji mi ne treba jer pigmente rijetko koristim, ali je toliko divan (vidite swatch) da sam morala dodati i njega na listu. Pošto na istoj stranici Marlena prodaje i NYX stvarčice, za oko mi je zapeo i vrlo hvaljen NYX butter gloss u nijansu Apple strudel kojeg moram imati jer sam kolekcionar i imam oko za lijepo. :D Tu je, NARAVNO, i MAC paint pot u nijansi Painterly za kojim patim već preko godinu dana, ali nikako naručiti s obzirom na mogućnost da mi podvale kopiju i paprenu cijenu (250 kn na ebay.com). Ali jednom ćemo se mi voljeti, znam to! haha


5. Red Cherry trepavice
Na makeup geek stranici možete naći i Red Cherry trepavice za ($2.50) tako da ću sigurno i njih ubaciti u košaricu. Za oko su mi zapele #DW (izgledaju kao Ardell Demi Whispies) i #110.  Divne su, od prirodne dlake i, naravno, jeftine! Must have.

6. Tehnika - ring light i daljinski

Za kraj, tu je tehnika. Što se nje tiče tu uvijek imam nešto za kupiti jer kad jednom krenete sa slikanjem i/ili snimanjem nema kraja. Nažalost, osim dobrog oka, kvalitetnu fotku (ili video) određuju i drugi faktori - bljeskalica, kvalitetniji objektivi i, naravno, osvjetljenje. Jako mi se sviđa ring light koje bi mi uvelike olakšao snimanje (ali je bezobrazno skup) i daljinski okidač za fotkanje. 


Kako vam se sviđa moja lista?
Koje stvari vi planirate kupiti 
(ili o kojima samo sanjate)?

Broj komentara: 28:

  1. Ovo ko da sam ja pisala :D al stvarno!
    Već 2 mjeseca gledam MUG sjenila i imala sam u košarici, ali uvijek zatreba nešto drugo, Anastasiu sam kupila pa ajde to više nije na wl, Utopiu, Paint pot (ali soft ochre) i NYX sjajilo u toj nijansi isto želim već neko vrijeme, namjeravam sad kupiti RC trepavice upravo ove DW i vjeruj mi cijeli dan pregledavam light ring po ebayu hahahah :D ludnica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha! :D Ne vjerujem da si odustala od MUG-a! :D E treba ti, ženo! :D Reci ak nađeš neki povoljni ring light, al ne vjerujem da hoćeš. :D :D

      Izbriši
    2. Ma niiisam odustala, ali morala sam kistove kupiti, a bili su jako skupi za moj pojam :D Sjenila mi nisu prijeko potrebrna pa stignem :D
      Ima na YT hrpa DIY tutoriala pa sam to gledala, ali ne bih se zezala s time :D

      Izbriši
  2. Pih tako malo stvari na wl.. em nema nesto puno, em nije skupo.
    Ocekivala sam vecu wish listu, a i bome su te pocastili za rodendan nekoliko sjenila nekoliko rumenila...
    Jooj slabo slabo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, koji komentar, ne možeš vjerovati. :D Nisam netko tko će gurati ovo pod nos ljudima, a mislim da ni sjenila (koja s poštarinom dođu 700 kn) nisu nimalo jeftina.

      Ne znam kak imaš potrebu uopće pisati takve komentare.
      Pa neću brod naručit od svojih za rođendan! :D
      Tako da, back off. :D :D haha

      Izbriši
    2. I da, tek mi je danas rođendan, hvala! :DD

      Izbriši
    3. ne moš' vjerovat. tulipan pravi, haha. :D

      Izbriši
  3. lijepoo :D hihi i ja zelim daljinski upravljac! jel ima za kupit negdje u trgovini ili moram preko interneta?:D

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa imaš po trgovinama (u Zagrebu), ali znam i da dostavljaju. Primjerice edigital. :D

      Izbriši
  4. Benefit gimme brow potraži na lookfantastic.com! Kolko vidim dostavljaju ga u EU zemlje. I samo da znas, moj novčanik ti se ne zahvaljuje buduci da ce biti ispražnjen na MUG sjenila. Pozz iz Splita! ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mmmm draga, hvala puno za lookfanstastic.com! :D Spasila si me (i moje obrve). :D Neće ti biti žao kad ti stignu! :D

      Izbriši
  5. Mnogo lijepih stvarčica ;) Za Anastasia Beverly hills čula sam mnogo dobrih stvari i skoro svi youtuberi koriste taj proizvod :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :* Da, i ja sam se u njih zaljubila preko yt-a. :D

      Izbriši
  6. Sjenila i paleta su mi odlicni. Boje su bas dobre za smeđe oci!

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam 16 MUG sjenila i ne mislim stati na ''samo'' toliko :D Baš sam ih isponova swatchala početkom mjeseca za post i iznova se oduševila njihovom kvalitetom... MUG mi je najdraži brend, nešto bolji nego Sleek, ali tu su negdje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E idem baš malo pogledat po tvom blogu! :D Tako sam i pretpostavljala, blizu Sleek-a, malo bolji! :D Bit će veselja kad stignu! :D

      Izbriši
  8. kada ti stignu reci mi samo koliko su te carinili za mug sjenila, tako da znam kad budem narucivala :) napravila sam na njihovoj stranici wishlistu sa jedno 20 sjenila i z paletom koja stoji i nikako da ih kupim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma napisati ću zaseban post, bila bi šteta! :D Ima stvarno krasnih nijansi! :D

      Izbriši
  9. krasne stvarčice, i ja bih se ogrebala ;)
    sretan ti rođendan :*

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni su MUG sjenila i Z paleta u kompletu na wish listi ooooodavno, a nikako da kompletiram narudzbu. Imala sam u planu naruciti Too Faced Chocolate paletu sljedecu, ali mislim da cu se ipak odluciti za MUG :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. tebi jucer a meni danas ročkas :))
    sve najboljeee :*

    OdgovoriIzbriši
  12. Javi jesu li ti carinirali (valjda je to ta riječ aghahhaha) paket

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budem pisala zaseban post o tome ili spomenula u videu. :D Ali vrlo vjerojatno hoće. :(

      Izbriši

Hvala ti na komentaru! :)