utorak, 2. travnja 2013.

Najbolji kremasti korektor drogerijskog ranga

Drage moje, 
danas ćete ovdje moći pročitati moje favorite među korektorima drogerijskog ranga, a glavni natjecatelji su Manhattan 2in1 concealer & fixing powder i Artdeco Camouflage Cream. Oba proizvoda koristim već neko vrijeme pa ću vam sa sigurnošću moći reći koji mi više odgovara, iako su oba proizvoda bolji od svih korektora koje sam ikad isprobala.


AMBALAŽA:
Manhattan 2in1 concealer & fixing powder višenamjenski je proizvod jer osim kremastog korektora sadrži i puder u prahu za fiksiranje, što naravno utječe i na ambalažu. U gornjem djelu pakiranja nalazi se mini ogledalo i kremasti dio pudera u količini od 3 g (informacija pronađena na internetu, na ambalaži nije navedena). Donji pak dio možete lako odšarafiti i pronaći spužvicu za nanošenje te puder u prahu. 

Artdeco Camouflage Cream ima vrlo jednostavnu ambalažu, običnu prozirnu plastiku, no meni ne smeta. Plus je i što sa stražnje strane ima magnet pa ga možete staviti i u svoje mini palete ili pak Z palete. Za razliku od Manhattan 2in1 concealer & fixing powder-a, ovaj proizvod dolazi u količini od 4,5 g što će vam puno dulje trajati, ako zanemarite puder u prahu kod prvog proizvoda, koji realno, ništa ne znači nakon što ste potrošili kremasti dio.




PREKRIVANJE i NIJANSE:
Manhattan 2in1 concealer & fixing powder laganije je teksture nego Camouflage cream i ne nije pretjerano trajan na masnoj koži, osim ako ga ne fiksirate puderom u prahu, što tada poprilično produljuje trajanje. Moja nijansa je 32 Warm Honey i moram reći da sam se neugodno iznenadila kada sam prvi puta otvorila proizvod, pošto sam ga dobila na poklon. Ipak, savršeno se stapa s mojom bojom kože koja je žutog podtona.

Artdeco Camouflage Cream nešto je teži od predhodnika, što bi u principu trebalo značiti i bolje prekrivanje, no moram reći da nije tako. Što se tiće prekrivanja, proizvodi su jednako dobri, no razlikuju se u teksturi. Ovaj proizvod je ipak za nešto masniju kožu, pošto vam se neće nakupiti u boricama nakon nekoliko sati. Što se tiče nijansi, imala sam težak posao odabrati odgovarajuću. Bez pretjerivanja, stajala sam u drogeriji 20 minuta i pokušala razabrati koja je manje narančasta, a koja manje žuta ili siva. Kada ih prvi puta vidite, boje izgledaju strašno drečavo. Ipak, kao i Manhattan korektor, savršeno se stapa s bojom kože. Moja nijansa je 8.
I miris je krasan, što nije čest slučaj s korektorima.




Evo kako proizvodi izgledaju na licu, da ne ostanem na riječima.

prije

poslije 
(lijevo oko na slici Artdeco, desno oko na slici Manhattan)




ZAKLJUČAK:

Mislim da se s licem bolje stopio Manhattan korektor, ali što se tiče trajanja prednost dajem Artdeco puderu. Dakle, ako imate masnu kožu preporučila bih vam Artdeco korektor, jer nadogradnjom ipak daje mrvicu bolje prekrivanje i neće pobjeći s lica. Ako pak ne mučite neku muku s podočnjacima, a imate normalnu ili suhu kožu, preporučam Manhattan proizvod. Za mene, Manhattan radi super posao u zimskim mjesecima, dok ću Artdeco korektor sačuvati za neke toplije dane ili barem do ispražnjenja Manhattan korektora.



Da vas čujem! 
Koji su vaši najdraži korektori i 
koje biste mogle mirne duše preporučiti? 

Jeste li probale koji od ovih proizvoda i 
kako su vam se svidjeli?

Broj komentara: 38:

  1. Ja imam Artdeco šesticu :) i Max factor Pan Stik --- Bas me sad zanima ovaj Manhattan :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Manhattan nemam gde da kupim a Artdeco mi je na WL vec neko vreme.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja već dugo želim ovaj Artdeco, ali sam pročitala da su se neke cure žalile da im od njega izbiju prištići, svejedno mislim da ću riskirati i kupiti ga ;) Samo mi pliz reci koja je cijena? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odavno zelim ovaj Artdeco, moracu uskoro da ga nabavim:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Artdeco kamuflaže koristim već dugo i to su jedne od najboljih i najpostojanijih kamuflaža koje sam probala. Dakle, kamuflaža nije isto što i korektor, kamuflaža je daleko jača i naravno - kamuflira, a preko nje bi (u pravilu) trebao ići puder u kamenu/prahu da to sve skupa funkcionira kako treba. Meni je Artdeco u rangu Kryolanove kamuflaže, a ne znam jesi li probala njihove, one su stvarno the best. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala, ali bi i mogla. :) Meni je to ipak malo prejako prekrivanje za svakodnevnu uporabu. :/

      Izbriši
  6. Fotka ti je mrak, a oči prekrasne. Meni se na slici više sviđa Manhattan

    OdgovoriIzbriši
  7. Artdeo mi je apsolutni pobednik u toj kategoriji jedino što ga nikad ne stavljam na podočnjake, previše mi je suv za to, ali zato bubuljice prikrije vrhunski!

    OdgovoriIzbriši
  8. Normalno da je teško odabrati nijanse u trgovini, osobito u DM-u pod onim umjetnim drečavim svjetlom. Meni je to ful teško. Da znaš da ovih dana tražim dobar korektor i da mi je ovaj tvoj post došao super. Ali zaboravila si cijene napisati, šmrc! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj da, nijanse je živa muka odabrati.
      Sorkač, Manhattan sam dobila, al mislim da je 40-ak kn, a Artdeco 50. :)

      Izbriši
  9. bas sam pre nekoliko dana nabavila dva artdeco camouflage cream-a da mogu da mesam boje i napravim onu koja mi bas odgovara :) jedva cekam da isprobam. kod nas nazalost nema manhattan ali da sam videla ovaj post ranije, definitivno bih ga nabavila u bih ili hrvatskoj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda jednom uspiješ isprobati, stvarno je dobar. :)

      Izbriši
  10. ja se drzim bourjois hm korektora ali imam u planu probat ovaj od art deco :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, jako hvale taj hm, ali pošto mi puder nije odgovarao, nisam ni isprobavala ovaj. :)

      Izbriši
  11. Zanimljivo :)) Moram priznati da gledajući isključivo fotku, više mi sesviđa Manhattan korektor. Boja mi je nekako prirodnija i stapa se nekako bolje uz tvoj ten. Iako možda mi se samo tako čini na fotki :))Ja već 2 godine koristi Maybelline Affinitone i poprilično sam zadovoljna. Dok ne naiđem na neki još bolji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, tako je i uživo. Kamuflaž krema je puno teža.
      Drago mi je što si pronašla ono što ti odgovara. ;)

      Izbriši
  12. Već dugo želim isprobati ArtDeco, ali nikako da nađem nijansu koja mi odgovara.. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno su čudne, i kad sam kupila osmicu još sam razmišljala jesam li pogrješila. No ok je kad se nanese.

      Izbriši
  13. S obzirom da je ovde dostupan samo AD, on je za mene pobednik :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ovaj Manhattan izgleda odlično i definitivno ga moram isprobati. AD imam i dobivam prištiće od njega :-( Dobar korektor je i Evelinova debela olovka korektor, nijansa 2 je super za žutokošce.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad si mi stavila bubu u uho. Mogla bi isprobati. :D

      Izbriši
  15. Gledam i vidim da je teško razlikovati na slici ova korektora kada si ih nanijela. Baš me zanimao taj Manhattan korektor.. ali mislim da kako imam masnu kožu radije si artdeco nabavim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako setaš Manhattan prahom, još je i bolji i traje dosta. ;)

      Izbriši
  16. Artdeco je više za mene, ali nema ga u mom gradu pa ću vjerojatno kupiti prvo Manhattan :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)