ponedjeljak, 19. studenoga 2012.

L.A. Girl cosmetics


Bok curke! Vikend je izgleda jedino razdoblje kada imam vremena za recenzije, pa sam vam danas pripremila još jednu. Radi se o L.A. Girl brandu, koji mi se sviđa zbog nekoliko stvari - solidna kvaliteta, proizvodi koji nisu testirani na životinjama (cruelty free logo pristuan na njihovoj stranici), a cjenovno i više nego prihvatljivi. No ono što me iznenadilo (ime na stranu) bila je zemlja u kojoj su proizvodi napravljeni. Zašto? Uglavnom kada isprobavam cjenovno prihvatljivije proizvode uvijek su dizajnirani u Americi, no izrađeni u Kini, što nije slučaj s L.A. Girl proizvodima, koji su napravljeni u Americi.





Dobila sam 4 proizvoda, redom, Illuminating blush, Luxury creme lip color, Mineral eyeshadow i Rock Star nail lacquer, no moram priznati da me najviše oduševio lak za nokte. Svi proizvodi dostupni su na njihovom web shopu. Detaljnu recenziju pročitajte u nastavku.





Illuminating blush - BL555 Subtle:




Illuminizirajuće rumenilo je mat, vrlo mekano i izrazito visoke pigmentacije što znači da se mora malo pripaziti pri nanošenju i da možda neće biti svačiji izbor, posebice ako ste obožavatelj pečenih rumenila. Trajnost je poprilično dobra, a miris jedva primjetan. Proizvod dolazi u plastičnom pakiranju na 2 razine, a na donjoj razini sadrži četkicu i ogledalo. Dostupno je u 11 nijansi od 7.4g, po cijeni od 35,91 kn.


Ovaj proizvod je za vas ako tražite:
- izrazitu pigmemntaciju
- cjenovno prihvaljiv proizvod
- dodatke: četkicu i ogledalo 

Možda biste ga trebali izbjeći ako tražite:
- pečeno ili manje pigmentirano rumenilo
- laganiji proizvod kojeg se lakše blenda





Luxury creme lip color - LC534 Amour 




Luxury creme lip gloss ruž je visoke pigmentacije i postojanosti, no istovremeno izrazito mekane i hidratantne teksture. Tekstura me zaista iznenadila uzimajući u obzir da se radi o visokoj pigmentaciji, a postignuta je zahvaljujući aloe veri, shea maslacu i vitaminu E. Proizvod možete pronaći u 21 nijansi, po 3.5 g. Cijena je prava sitnica - 29,90 kn. Nijansa može biti dupe slijedećim high end ruževima.



L.A. Girl LC534, Lancome Color Fever, L'oreal Color Riche 92, Manhattan 56V, Nivea Volume shine 62 Beige Diademe


Ovaj proizvod je za vas ako tražite:
- visoku pigmentiranost i postojanost
- hidratantni ruž
- cjenovno prihvatljiv proizvod

Možda biste ga trebali izbjeći ako tražite: 
- loš ruž (hehe)





Mineral eyeshadow - ES187 Merrmaid



Ovo mineralno sjenilo solidne je pigmentacije, a zahvaljujući mekanoj teksturi, lako se nanosi i blenda. Trajanje je također solidno. Na swatchu možete vidjeti raziku sjenila nanesena bez i sa bazom (1 potez prstom). Proizvod dolazi u 8 različitih nijansi, po 3g. Cijena je 27,93 kn.


Ovaj proizvod je za vas ako tražite:
- mineralno sjenilo
- proizvod kojeg se lako nanosi i blenda
- cjenovno prihvatljiv proizvod

Možda biste ga trebali izbjeći ako tražite:
- nešto pigmentiranije





Rock Star nail lacquer - NL130 Addict 



Rock Star nail lancquer definitivno je moj favorit od svega isprobanog. Sadrži mikro reflektirajuće čestice za divan sjaj i ekstrakt bijelog čaja za njegu. S druge strane, ne sadrži formaldehid, toulen i DPB. Moram napomenuti da je slabo pigmentiran, pa ćete za potpunu prekrivenost nokta morati nanjeti 3 sloja, no nijanse su toliko divne, i izdržljivost nevjerojatna da definitivno vrijedi svake kune potrošene za njega i bez problema može konkurirati i skupljim lakovima. Po cijeni od 29,90 kn dobiti ćete 14 ml proizvoda, a možete birati između 16 nijansi. Mogući dupe - klik.



Ovaj proizvod je za vas ako tražite:
- velik izbor nijansi
- izdržljivost
- proizvod koji ne sadrži štetne sastojke
- cjenovno prihvatljiv proizvod

Možda biste ga trebali izbjeći ako tražite:
- jače pigmentiran proizvod









Jeste li već isprobale koji L.A. Girl proivod? 
Kakvi su vaši dojmovi?





23 komentara:

  1. nisam još niš probala od njih al ovaj lak jako lijepo izgleda, posebno ovak na žutom lišću :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Amazing makeup! I love the mermaid shade!

    Rebecca
    www.winnipegstyle.ca

    OdgovoriIzbriši
  3. probala sam dosta L.A. girl proizvoda, imam 4 ovakva ruža (nijanse Inspirational - tamno rozo-ljubičasta, Rendezvous - MLBB nijansa, prljavorozo-smeđa, Love Letters - isto MLBB ali malo svjetlija, te Promiscuous - tamno crveno-smeđa) i svi su mi fenomenalni, želim još nijansu Romance. =) imam i glitter, srebrni, i super je, uopće nije onak 'gritty' i ne žulja na kapku. hmm... imam i mineralno sjenilo, u boji Desert, i fenomenalno je... lakove želim sveee, al mi je puno dat 30 kn za lak =P a i rumenila su mi divna =)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno si puno toga isprobala! :D
      Meni je defitivno lak najbolji i mislim da je 14 ml jaaako puno za 30 kn, pogotovo kad se uzme u obzir da je većina tekućih podloga 30 ml. :D

      Izbriši
    2. a znaam =P al ja sam jedna od onih koje često mijenjaju lakove i stalno kupuju nove, pa sam škrta dat puno para za lak koji ću 2-3 puta stavit na sebe =P

      Izbriši
  4. Rumenilo mi je fenomenalno, jurim neku sličnu nijansu :)

    OdgovoriIzbriši
  5. ooh i really love the blush! its so beautiful :D

    katslovefashion.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. I love the cosmetics and all the news about is good.
    Do you like we become friends in GFC and Bloglovin?
    Kisses from Italy
    Ps. I love Mali Losinj

    OdgovoriIzbriši
  7. Prvi put čujem za taj brend iskreno, ali čini se ok. I meni se najviše sviđa lak :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)