petak, 19. listopada 2012.

P&G brands and cosmetics giveaway - INTERNATIONAL - CLOSED


"Rak dojke je najčešći zloćudni tumor u žena, a broj oboljelih žena raste s dobi. Prema podacima Registra za rak Hrvatske, godišnje u Hrvatskoj od raka dojke obolijeva oko 2300 žena. Rak dojke je i najčešći uzrok smrti od raka žena u Hrvatskoj; godišnje umire preko 800 žena, a očekuje se daljnji porast broja oboljelih u Hrvatskoj. Od raka dojke najčešće obolijevaju žene iznad 50. godine života, ali i mnoge žene mlađe dobi."







Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke pa su se Konzum i P&G brandovi udružili u akciju u kojoj će kupnjom Always, Pantene, Oral B i Venus tijekom ovog mjeseca donirati po 1 kunu (kupnjom nekog od brandova u Konzumu) udruzi Europa Donna. Dobila sam proizvode P&G brandova, pa sam odlučila napraviti darivanje. Dobiti ćete 4 njihova i 4 moja nekorištena proizvoda. No prije nego krenem na nagradu, evo još jedna stvar koju biste trebale napraviti, čak i ako ne sumnjate ni na kakve promijene - samopregled dojki.







Nagrada:

- Gillette Venus britvica
- Pantene Aqua Light šampon
- Oral B čekica za zube
- Always Platinum ulošci
- E.l.f sjajilo
- E.l.f. umjetne trepavice
- Essence LE mini paleta sjenila
- Essence LE lak za nokte


Pravila:

1. Lajkati stranicu Sara's make up bag ili/i biti fan na preko GFC-a
2. Podjeliti ovu sliku
3. U komentaru ispod slike napisati svoj mail na koji vas mogu kontaktirati

4. Možete postaviti i sliku akcije na svoju naslovnicu kako biste je podržali


Darivanje:
- je internacionalno
- traje do kraja mjeseca (31.10.2012.)




Željela bih napisati nekoliko lijepih riječi ženama koje ih trebaju čuti. Nikad ne znamo što život nosi, i nisam netko tko je puno prošao, ne mogu govoriti o velikoj tuzi ili nesreći jer ih nisam osjetila, no znam da se nikad ne bih željela predati. Ne predajte se, često klonemo duhom, no uvijek će tu netko biti uz vas, čak i kada vam se čini da to nije tako. I imajte vjere, pobjediti ćete.



DODATAK (1.11. 2012.)










Čestitke Mireli Jerkan! :)

Broj komentara: 10:

Hvala ti na komentaru! :)