utorak, 23. srpnja 2013.

Trash tour #3

Drage moje, lijena sam, znam. Upravo zato, danas ćete (po treći put) zviriti u moj kozmetički koš za smeće. Ovoga puta tu se našlo jako puno preprarative i gotovo ništa dekorative. Što bih kupila opet, a što nikako ne preporučam, saznajte u nastavku članka.




kategorija lice: Lola sensitive vata, štapići za uho, Bioderma Sensibio micelarna otopina, Garnier dvofazni odstranjivač šminke
kategorija kosa: Aussie Miracle moist šampon
kategorija tijelo: Baby cool vlažne maramice, Alverde gel za tuširanje s vanilijom i mandarinom, Palmolive aromatherapy gel za tuširanje, Garnier Clean Sensation deodorant
kategorija zubi: Elmex pasta za zube
kategorija ruke: Fa Nutri skin tekući sapun, Balea tekućina za dezinfekciju ruku
kategorija nokti: Cien odstranjivač laka za nokte



Lola sensitive vata kupljena je zbog cijene, pošto se kod kupovine vata vodim upravo time da je proizvod što ekonomičniji i pristupačniji. Nije loša, poprilično je mekana u usporedbi s vatama drugih kompanija. Preporučam.


Štapići za uho također, gledam da je pakiranje što veće, a cijena što manja. Ovi su zadovoljili, iako im je prijevod na razini (hrv: vatirane paličice). :D


Bioderma Sensibio micelarna otopina jedan je od mojih holly grail proizvoda za lice, ali pošto je cijenovno popriličan zalogaj odlučila sam se na nekoliko mjeseci odmoriti od njega. O Bioderminim proizvodima sam već nekoliko puta pisala jer mi je to upravo najdraža preparativna kompanija. Preporučam, ako imate mogućnosti.

Garnier dvofazni odstranjivač šminke kupljen je već nekoliko puta, no upravo zbog poprilično niske cijene i posla kojeg obavlja. Dobro uklanja vodootpornu šminku, no zapravo nije ništa posebno, nađe se i boljih. Kupila bih opet (ali samo u slučaju stiske s lovom).


O Aussie Miracle moist šamponu već sam nekoliko puta govorila, ovdje i ovdje. Imamo neki love-hate odnost, tj. voljela sam ga dok mi nije napravo nered na skalpu. Neću ponovno kupiti (ali regenerator mi je super).


Baby cool vlažne maramice također su proizvod kod kojeg volim da je što jeftiniji i ima plastičan poklopac. Jedino što se tiče drugog, ovaj proizvod nije zadovoljio pa ga zato vjerojatno neću opet kupiti. Ali, sve u svemu, maramice nisu loše.


O Alverde gelu za tuširanje također sam puno pisala (ovdje, ovdje i ovdje). Jako ga volim, ali vjerojatno ću slijedeći puta potražiti neki drugi miris. Preporučam.


Palmolive Aromatherapy gel za tuširanje je također proizvod s kojim imam love-hate odnost. Prije svega, ne sviđa mi se cijena koja je pretjerana, a i troši se kao lud. Bez pretjerivanja, ovo veliko pakiranje ja i mama smo potrošile za 2 tjedna. Pregust je i ne pjeni se. Ali ono što me svaki puta privuče k njemu je najljepši miris na svijetu. Stvarno, pomirišite ga u drogeriji ako još niste. Mrak. Mrak. :D Vjerojatno neću kupiti prije nego što opet ne počnu prodavati po nekoj boljoj cijeni i ekonomičnijem pakiranju.


Garnier Clean Sensation deodorant moj je najdraži dezodorans jer mi je najefektivniji. Miris je ugodan, što je uvijek plus. A i cijena je zadovoljavajuća s obzirnom na to koliko je dobar proizvod. Definitivno kupujem ponovno i preporučam.

Elmex pastu za zube već sam vam pokazala u svojem New in postu. Što reći, meni je ovo jedna od najboljih (ako ne i najbolja) pasta za zube koju sam ja isprobala. Istovremeno, to je jedina skuplja pasta koju sam isprobala tako da možda ima i boljih, ali ja ću se nastaviti držati ove. Jedino što vas možda može odbiti na prvu, jest neobičan okus, no nakon 2 pranja već se naviknete. Postoji i tirkizna verzija.


Fa Nutri skin tekući sapun kupila je moja majka, tako da ja ne znam koja je cijena, no obično ne volimo davati visoke svote novca na sapune, tako da pretpostavljam da nije bio nešto skup. Nije bio loš.

Balea tekućina za dezinfekciju ruku proizvod je koji obožavam i vjerujem da ću ga nastaviti kupovati konstantno. Definitivni must ako se vozite po prljavim zagrebačkim tramvajima, okopavate vrt, radite na baušteli. Dobro, koristim za samo za ovo prvo. :P Preporučam, više od svega.


Cien odstranjivač laka za nokte moj je holly grail odstranjivač laka za nokte jer je toliko efektivan da ga mogu koristi i po kući (skida svakojaku prljavštinu i ostatke selotejpa po ormarima/vratima)... Ima i super pumpicu. Već sam 100 puta govorila o njemu pa da ne duljim, definitivno preporučam.





Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda? 
Kako vam se svidio? Volite li ovaj tip postova ili ste više fan tutoriala?

Broj komentara: 13:

  1. Ja sam koristila ove lola vatice i nisu mi nesto, kupim one ebelin ili jedne septona koje nadjem kod nas u cm-u. A sto se tice ovog Palmolive gela za tusiranje, ja koristim samo piling iz te linije, onaj sa mineralima mrtvog mora i aloe verom, kako tek on mirise.... mmmm :) probaj ako nisi! Kod nas su trenutno na akciji u dm-u pa pretpostavljam da je i kod vas. I veliko i malo pakovanje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da sam ga čak i isprobala, moram se prisjetiti. ;) Hvala ti za savjet.

      Izbriši
  2. Bioderma micelarna je definitivno i moj HG proizvod. Volela bih da probam ovaj Cien odstranjivac laka ali to nemam gde da kupim :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemate Lidl? Možda ima još negdje..

      Izbriši
    2. I ja bih njega probala, ali čekati će dok ga ne nađem negdje. :S

      Izbriši
    3. Lidl osvaja europu, ići će i do vas. haha :D

      Izbriši
  3. Bioderma <3 Meni je zapravo isplativa jer ju ne koristim za skidanje šminke nego nakon što sam ju skinula, umila se i sve ostalo da poberem ostatke prljavštine ako se nađu :D Meni je Lola vatica super, ba je mekana i ne preskupa. Isprobala sam neke druge i sve su bile tolko grube da su me greble za oči dok sam skidala šminku -.- Lexie

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mah, vjerojatno ću joj se opet vratiti, kakva sam. :D Drago mi je da su i tebi super. :)

      Izbriši
  4. Puno potrosenih proizvoda :D
    Slazem se potpuno za Garnier dvofazno :)

    OdgovoriIzbriši
  5. e isla sam ti napisat cjeli kom i sve mi se zbrisalo ahgrrr! dakle...imam mljeko za ciscenje lica od bioderme i stvarno je prva liga, puno bolji od garnierovog mljeka za ciscenje. bioderma je super. moje najdraze vatice su cotoneve, iako sam i ove lola isprobala al su mi 'predlakave' lol :D ... sad cu obavezno isprobat cien aceton jer mi je lidl blizu, inace obozavam ebelin. naj gelovi su mi yves rocher jardin du monde,jer za cijenu od 15 kn dobis 250 ml koji se menu nekak sporo trose a predobri su mi jer miris ostaje i do par sati nakon tusiranja ( sad neznam jer ti volis blagi miris na kozi poslje tusiranja, al izvrsno mirise, imas ducan u ilici i arena centru). takoder dobre su mi u balea tusiralice, kao i mullerove aveo, jesi ih probala mozda? btw. ja ne volim rollon dezice al cu prema tvojoj preporuci probat, lets give it a shot :D ja preferiram ove u sticku, a naj mi je dove sa zelenim cajem i krastavcima jer nije prenaoadan.... huh, dugi komentar je ovo bio! citamo se:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)