Stranice

nedjelja, 27. siječnja 2013.

Malu WIlz perfect mat foundation


Bok bok! 
Nedavno sam na recenziranje dobila Malu Wilz tekuću podlogu pa sam odlučila napraviti video recenziju,
 sa svim slikama, swatchevima, i testovima. Kako je podloga prošla, pogledajte u videu.

srijeda, 23. siječnja 2013.

Problemi s kožom? Effaclar K


*Imate problematičnu kožu sklonu aknama? 
*Stanje nikako da se popravi?
*Niste još pronašle proizvod koji bi vam pomogao?
*Imate masnu kožu pa biste željele normalizirati lučenje sebuma?  
*Imate zatvorene pore i mitesere te nepravilnu površinu kože?

petak, 18. siječnja 2013.

HG makeup proizvodi


Dragi šminkoljupci, danas vam donosim svoje favorite sjenila - HG (holy grail) proizvode koje koristim pri gotovo svakom šminkanju. Nije laž kad kažem da su sjenila dio dekorativne kozmetike u koju iznova i iznova ulažem, jer zaista volim da su kvalitetna. Ona su dio širokog spektra kozmetike u kojem se jasno vidi razlika između jeftinog i skupljeg proizvoda, kao što je slučaj s npr. tekućim podlogama, no o tome neki drugi puta. 

nedjelja, 13. siječnja 2013.

Happy Birthday, Mom

Mama je moja najdraža osoba. Najtoplija i najiskrenija osoba koju poznajem, a uz to i najveći borac kojeg znam, iako se ne čini uvijek takva. Moj je najveći uzor i ne znam što bih bez nje, no definitivno ne bih bila ono što sam sada - zdrava djevojka koja stoji čvrsto na svojim nogama, želi pomoći i trudi se biti pozitivna u svakom trenutku. To ne bih postigla bez čvrstog oslonca.

srijeda, 9. siječnja 2013.

Adolescencija: problemi s aknama


Prije nekoliko dana dobila sam mail od simpatične tineđerice i moje imenjakinje Sare koja muku muči s masnom kožom sklonom prištićima. Naime, zamolila me da napišem članak u kojem ću spomenuti proizvode koje koristim u njezi svoje kože pa ću upravo to i napraviti i nadam se pomoći joj, ali i svima vama koji biste željeli imati čistu kožu.

ponedjeljak, 7. siječnja 2013.

Happy 2013./ Sretna 2013.-a


Nadam se da je doček Nove godine protekao odlično te da ste se već do kraja tjedna i uspjeli oporaviti od oh well, ljepota partijanja. Nego, ravno u sridu, odlučila sam vam pokazati kakav sam makeup nosila u posljednjoj noći u prošloj te prvom jutru u novoj godini! Sivo - ljubičasti smokey s laganim ružem na usnama.